Şimdi Ara

Diablo baslasam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geç kalmis olur muyum oyun nasıl tam olarak baslamali miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baya bir geç kaldın dostum..
  • Niye geç kalacaksın ki ? Oynamak istiyorsan al ve başla, oyun daha başlamadı sayılır :) Kimileri arayı çok açtı ama bir şey olmaz.

• Bence başlamak için güzel bir dönem, çok değil 1.5 ay önce düz 700k dps li silahlara 2-3m verildiğini düşünürsek şimdi 900k dpsli bir silahı 1m'in çok altına alabilirsin bir çok itemde aynı şekilde ucuzladı hatta çoğu oyuncu çöp diye salvage yapıyor artık o itemleri. 1.3 patchinden sonra hell act 3-4 lootları inferno'ya geçişi az da olsa kolaylaştırdı, inferno act 2 act 1'e oranla insan seviyesine indi, act 1 de 4-5 gün takılıp act 2'ye geçip farmlarsın hem charını kasana kadar PvP falan gelir pek sıkılmazsın güzel bir dönem yani başlamak için tavsiye ederim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shimmy

Bence başlamak için güzel bir dönem, çok değil 1.5 ay önce düz 700k dps li silahlara 2-3m verildiğini düşünürsek şimdi 900k dpsli bir silahı 1m'in çok altına alabilirsin bir çok itemde aynı şekilde ucuzladı hatta çoğu oyuncu çöp diye salvage yapıyor artık o itemleri. 1.3 patchinden sonra hell act 3-4 lootları inferno'ya geçişi az da olsa kolaylaştırdı, inferno act 2 act 1'e oranla insan seviyesine indi, act 1 de 4-5 gün takılıp act 2'ye geçip farmlarsın hem charını kasana kadar PvP falan gelir pek sıkılmazsın güzel bir dönem yani başlamak için tavsiye ederim :D

110 liram boşa gitmez demi

• Şansın yaver giderse o parayı zaten oyunda gerçek para ile item satarak çıkarabilirsin ama çok büyük şeyler umma etrafımda ne kadar sırf RMAH tan para kazanmak için oyuna başlayan kişi varsa oyuna verdikleri para tabiri caizse ellerinde patladı çünkü günde 8 saat normal bir işte çalışarak daha fazla para kazanabilirsin :D
  • quote:

Şansın yaver giderse o parayı zaten oyunda gerçek para ile item satarak çıkarabilirsin ama çok büyük şeyler umma etrafımda ne kadar sırf RMAH tan para kazanmak için oyuna başlayan kişi varsa oyuna verdikleri para tabiri caizse ellerinde patladı çünkü günde 8 saat normal bir işte çalışarak daha fazla para kazanabilirsin :D

Günde 11 saat çalışıyorum zaten boş zamanlarımda vakit ve zevk için :D o vakitlerde şansım yaver giderse ne olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW'a başlayacam..
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla günde 11 saat çalışıyorsan maksimum 2-3 saat oynayabilirsin bu oyunu 60 lvl olup item çıkar hale gelmen için yaklaşık bir 3-4 ay geçer zaten 60 olmadan diğer herolarada bakayım dersin biraz ondan biraz ondan kasa kasa sanırım 1 seneyi bulur o zamana kadar expansion paketi çıkar herhalde :D

edit imlanın gözünü çıkartmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shimmy -- 23 Temmuz 2012; 23:29:42 >
  • öyle takılmalık vakit harcayayım diye oynuyosan zevk alırsın. zaten şu an oyundan zevk alan bi onlar kaldı. ilk karakterini 60 yapana kadar zevkli oyun sonra tamamen çöp. azıcık oynayıp şansın yaver gider parayı çıkarırsın diye falan hayallere dalma sakın içine oturur sonra. oyunu oynayan kalmadı o yüzden item alacak adam da kalmadı, droplar zaten rezalet deli gibi farm yapmadıktan sonra hayvani şanslı olman lazım ki %0.000000001 ihtimalle iyi bi item düşüp hayvan gibi statları olacak. para kazanmak olarak düşünme yani, geçti o para kazanma vakti oyundan parayı kıranlar kırdı zamanında.
  • Geç kaldın, düzgün eşya fiyatları uçtu gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Geç kaldın, düzgün eşya fiyatları uçtu gitti

yahu nasıl uçtu gitti? fiyatları uçup giden itemlar end game itemlar 1 ay önce ah'de bile yoktu çoğu :|
  • Şimdi babasının kredi kartı ile yabancı ülkedeki bebeler itemleri fullemiştir :D benim para çöp olur gibi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaldizBaldans

Şimdi babasının kredi kartı ile yabancı ülkedeki bebeler itemleri fullemiştir :D benim para çöp olur gibi :D

Onlar ile kendini neden kıyaslıyorsun ki ? %99'u ile hiç karşılaşmayacaksın bile ...

Blizz bu oyunda çok hata yaptı ama oyun hala oynanabilir.

• sakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

quote:

Şimdi babasının kredi kartı ile yabancı ülkedeki bebeler itemleri fullemiştir :D benim para çöp olur gibi :D

quote:

Oyunu Eğlence için oynamıyorsanız oynamayın.Günde 8saat Herhangi biryerde çalışsanız Diablodan kazanacağınız paranın 10katını kazanırsınız sigortanızda olur.
    İsterseniz bir daha bakın Oyun Eğlence bölümüne giriyor Ekonomi bölümüne değil.

Kardeşim günde 11 saat çalışarak kazandığım paranın 7 de 1 ini vereceğim kaliteli bir şey istiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nevi şahsına münhasır

Geç kaldın, düzgün eşya fiyatları uçtu gitti

yahu nasıl uçtu gitti? fiyatları uçup giden itemlar end game itemlar 1 ay önce ah'de bile yoktu çoğu :|

Resist, ana stat, mf/gf eşyalara bi bak istersen. 60 a kadar oynayım sonra da atayım diyecek biri için 100 lira külliyen israf zaten. 60 dan sonra başlayacak bir oyun için bu eşyaların fiyatları da uçtu gitti. Zamanında 500bine zar zor alabildiğim eşyalar şimdi 5,6 milyon ki üstüne çıkan end game diye tabir ettiklerinin yanına bile yaklaşamıyoruz.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Oyunu Eğlence için oynamıyorsanız oynamayın.Günde 8saat Herhangi biryerde çalışsanız Diablodan kazanacağınız paranın 10katını kazanırsınız sigortanızda olur.
    İsterseniz bir daha bakın Oyun Eğlence bölümüne giriyor Ekonomi bölümüne değil.

Kardeşim günde 11 saat çalışarak kazandığım paranın 7 de 1 ini vereceğim kaliteli bir şey istiyorum

Şimdi millet sana ''al'' dese doğru değil ''alma'' dese doğru değil, her oyuncunun oyundan beklentisi farklıdır. Oyunu alır ve denersen ancak o zaman nasıl bir oyun ile karşılaştığını görürsün. Oyun hala güzel ama sıkıntılı bence, bir çok insanın derdi de bu zaten...

Para sorun değil ise Al bir tane Diablo 3 bir tane de Guild Wars 2.

• Aklın varsa başlama.
  • 2 arkda biz başlamak istiyoruz maksat zaman gecsin.Para bul bos maksat beraber oyun oynamak.
    Alıp bu şekilde zevkli zaman gecirebilcegiz bi oyunmudur diablo3
  • Kimse Sizin Zevk Alıp Alamayacağınızı Bilemez. Herkesin Kendi Zevk Anlayışı Vardır.
    Daha Sonra Yok Efendim Bu Bug Varmış, Yok Efendim Millet Kolay Yoldan [Bug ile] Parayı Kırıyor, Yok Efendim Millet Bossları 3-5 Saniyede Kesiyor Diyerek Oyun Oynıyacaksanız Başlamayın. Oyun Zevk Almak İçin Oynanır , Boş Vakit Öldürürsün Parasının Hakkını Vermezsede Oyun Sektörüne Katkı Sağlamış Oldum Diyerek Üstünde Durmazsın[Ben Öyle Yapardım]. Çünkü İyi Kötü Benim Vaktimi Öldürdü, Zamanın Geçmesini Sağladı. Şahsi Fikrimdir.

Not: Zevk İçin Oyun Oynayan Çok Az Kişi Kaldı Heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 24 Temmuz 2012; 2:20:30 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.