Şimdi Ara

Diablo FPS sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyundaki optimasyon sorunu düzelmez boşuna kasmayın
  • Cmd kisayolu olusturma metodunu denedim. Gercekten hissedilir bir duzelme oldu. Ama hala stabil degil. Bu sorunu cozmek icin bi patch filan cikarmalari lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardes Allah razı olsun senden. Bu paylasımın sabit konu olursa cok kisiye faydası olur. ( bu arada işlemcim i5 2500k anakart p8 z77 v pro ekran kartı asus gtx560 ti )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAYYAARRSSIIZZ -- 17 Mayıs 2014; 21:33:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben oyunu oynarken 30 dakika sonra bilgisayar kilitleniyor ve ekrandan görüntü gidiyor. Oyun içinden FPS ayarlarını 60 yapınca ayrıca Windows penceresi moduna alınca sorun düzeldi fakat tam ekran yapınca yine aynı sorun oluyor. Windows Windows penceresi modun iken FPS 60 harici bir ayara alınca onda da yarım saat sonra aynı sorun olmakta. Bu sebeple oyun içi FPS ayarı yüzünden kilitlenme ve ekrandan görüntü gitme olayı olduğunu düşünüyorum.

Bu sorunu çözmek için Ekran Kartı sürücüsünü bile en sonki güncellemeden bir önceki sürücüyü kurarakta aşmaya çalıştım ama oda işe yaramadı.
  • kasma sorunu bir tek bende oluyor sanıyorum
    taş gibi sistem var
    bf4, cod vs herşeyi son seviye oynuyorum.
    d3 ise sıkıntılı
    saçmalık ya
  • blizzard bu konuda pek oyuncu dostu değil maalesef. yaptığı her oyunda grafikleri zorluyorlar. bende genelde solo oynuyorum partilerde sıkıntı oluyor
  • Bence bu oyunun kasma problemi tam olarak ekran kartı ile alakalı değil, çok iyi makinalarda bile kastığı oluyor. Bana göre kasmasının büyük oranda sebebi online olması, herşeyi serverda tutması, buda tabiki hem çok fazla bilgi okuyup hem de yazarken yavaşlamaya sebep oluyor..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.