Bildirim
Diablo güzel bir oyun mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kesinlikle değil. Biz acı çekmeyi sevdiğimiz için babamız bizi hortumla dövmediği vakitlerde Diablo oynuyoruz.
Su çok güzel sen de gelsene. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nicholai Hel
Kesinlikle değil. Biz acı çekmeyi sevdiğimiz için babamız bizi hortumla dövmediği vakitlerde Diablo oynuyoruz.
Su çok güzel sen de gelsene.
kuru kuruyamı dövüyor ıslatarakmı benimki ıslatıyorda cok acıyor ama oyundan daha cok zevk alıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diablo 1-2 iyidr 3 biraz dengesiz olsada blizzardin guzel bir oyunu tavsiye ederim
Valla yıllardır oynadığım bir oyun var oda bu. Güzelim değil mi bilemiyorum bu yetiyor bana. Tercih zevk meselesi.
bu tarz oyunları sevmeyi diablo 2 ile başlamışımdır.. torchlight serisi, titan quest ve van helsing gibi kalburüstü oyunlar için yolu diablo 2 açmıştır bana.. diablo 3 te güzel oyundur.. başta kötü tarafları çok vardı ama ros paketi ve yeni patchler ile oyunun seviyesini bayağı bir arttırdılar.. -
Evet, çok güzel. -
Oynamayın çok kötü
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
trial versiyonu var. indirip deneyebilirsin ilk boss'a kadar :)
13/14 lvl felan -
İlk Diabloyu oynadığım günler geldi aklıma, gerçekten o zamana göre inanılmaz güzel bir oyundu. Hele sonra ardından Diablo 2 ve Exp gerçekten muhteşemdi. Her ne kadar bazen Diablo 3 hakkında olumsuz düşündüğümüz de olsa, o zamanlardan başlayanlar olarak bizler Diablo dan kopamıyoruz bence... -
pve seviyorsan öneririm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X