Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gençler artık hepiniz diablo 3 oyunuyorsunuz. hani yapmazsınızda. dedim belki yaparsınız. isterseniz elinizdeki orjinal diablo 2 cdsini bana yollayabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

gençler artık hepiniz diablo 3 oyunuyorsunuz. hani yapmazsınızda. dedim belki yaparsınız. isterseniz elinizdeki orjinal diablo 2 cdsini bana yollayabilirmisiniz

kardesim sanmiyorumki hic kimse oyle birsey yapsin.. cunku o cd kimsenin eskisi degil, bir hatira ve koleksiyon niteliginde, zaten senin bunu istemen de garip olmus.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen aynen. belki pabucu dama atılmıştır diye dedim.
  • Aynı account içinde diablo 3 ve wow da olabilir. Yani vermek isteyende veremez tabi her oyuna yeni account alıyorsa başka.
  • tüh ya bi vatansever bulamadık
  • arkadaşlar tuungle'da beni yanına alabilecek bi arkadaş varmı yani aranıza katılmak istiyorum
  • 1.07 oyuna direk 1.13 kurulabilir mi ? Bir de update edersem kayıtlı karakterimi de kullanabiliyor muyum arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

quote:

Orijinalden alıntı: Defense Devil

9 levelim ve pot sıkıntısı çekiyorum.
    Yoksa daldım baktım canını yarıya indirdim fakat pot bitti ölmemek için yandaki mağaraya girdim

Ne zaman başladın oyuna? Çünkü 1 saatte filan 9 level olunuyor, bilemedin 2 saatte. Yaratıklardan düşen item arı al tüccara sat böylelikle paran olur. Ayrıca bulabilirsen defansı yüksek bir belt al onu kullan. Potları 2 şerli 3 erli 4erli koyabilirsin.

Ben de biraz önce IZUAL'ı kestim. En uyuz görev. Vuramıyor ama canı da azalmıyor, 5-6 dk mouse un sağ tuşuna basmaktan parmak kalmadı

bana 3 defans +30 def. olan bi belt düştü :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

1.07 oyuna direk 1.13 kurulabilir mi ? Bir de update edersem kayıtlı karakterimi de kullanabiliyor muyum arkadaşlar ?

Evet direk 1.13 kurabilirsin, 2. soru hakkında bir bilgim yok ama.
  • quote:

1.07 oyuna direk 1.13 kurulabilir mi ? Bir de update edersem kayıtlı karakterimi de kullanabiliyor muyum arkadaşlar ?

İlk soru evet kurabilirsiniz
    İkinci soru evet tasinir ama bazi ozelliklerden faydalanamazsin ornegin karakter skill ve statleri restart yapamazsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huorpalantir

quote:

İkinci soru evet tasinir ama bazi ozelliklerden faydalanamazsin ornegin karakter skill ve statleri restart yapamazsiniz

Bir şekilde restart yapılabiliyor mu ki ? Yapılıyorsa nereden yapılır ? Ben birkaç skill dağıtımını yanlış yaptım da :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Köleniz için unique silahlar bulmaya çalışın. Damagesi olmayan köle hiçbir işe yaramaz. Ayrıca her zaman en çok defans veren kıyafetleri köleye verin. Resistleri köleniz kendi yöntemleriyle hallediyor zaten. Defans çok önemli. Ayrıca kemerinizde bir sırada sadece pembe potlardan (rejuvenation) hatta mümkünse Full rejuvenation (ufakların 3 tanesini horadricte birleştirmek suretiyle elde edebilirsiniz) bulundurun ki kölenizin canı azaldığında shift + 1, shift + 2 vs. kombinasyonlarıyla kölenizin güvenliğini sağlayabilesiniz. Kalabalık gruplarla karşılaştığınızda gate'iniz hazır olsun. Bunlara dikkat ederseniz kölenizi sağlam bir şekilde kullanabilirsiniz.

shift +1 shift +2 yi denedim ama yapamadım tam olarak nasıl yapılıyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Arkadaşlar biliyorsunuz ben summon druid karakter yapmıştım. Siz de iyi olmaz demiştiniz ve haklıydıniz. Ben yinede denemek istemiştim. Diabloya gelince dersimi aldım :D 20lvl köpekler 1 saniye bile dayanmadı. Ben de 25 leveldim zaten. Durum böyle olunca akaraya gidip skilllerimi sıfırladım ve ice elemantal druid olmaya karar verdim. 1 artic blast, 15 cyclone armor, 3 tornado, 6 twister şeklinde skill verdim. Sizce wind druid olmakla ve skilleri bu şekilde doğru mu karar vermişim?

Artic blast 1
    hurance 20
    cyclone armor 20
    tornada 20
    hurance 20

FCR item ve all skil itemler takacaksin sol tıkda tornado olacak hurance basıp ilerleyeceksin.

fcr sanırım faster cast rating. Şuan da kafamda bütün elemantal skillerine +1 veren druid şapkası var. Onu da carsideki imbue görevi ile şans eseri oluşturdum az önce. Şuanda tek sorunum skilleri kullanırken çok mana gitmesi. hiç enerjiye vermediğim için az manam var. Onun dışında bu build ile ilerde sorun olmaz değil mi? Çünkü hem fiziksel vuruş yapan hem de ice vuran skillerim olacak.

Fast Cast Rate daha hızlı büyü atma ise, ben deniyorum deniyorum pek fark göremiyorum FCR yüzükle, bilgisi olan ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaman

quote:

Orijinalden alıntı: RuneForce

Uyumluluk sorunu vs diyor

Edit: Service pack yüklüyorum windows 7 için. Neyse oda olmazsa torchlight bi nebze olsun diablo isteğimi dindirecektir.

Edit2: Oyun 20 dk sonra açıldı görüntü bozuktu ESC 'ye bastım kapandı. Şimdi tekrar denedim olacak mı diye 20 d beklicem olmazsa sileceğim LoL 'e devam >.<

Özelliklere gelip uyumluluklardan sadece "Masaüstü oluşturmayı devre dışı bırak" seçeneğini işaretle. Windows 7 olduğu için oyuna girince renkler karışıcak. Onun içinde oyun açıldıkdan sonra ctrl+alt+del yapıp explorer'ı kapat. Masaüstündeki bütün simgeler kaybolmuş olması gerekicek. Sonra alt+tab ile oyuna girersen hiçbir sorun olmuyor.

Arkadaşlar ben win7 starter kıytırık laptop ile sorunsuz açıyorum, versiyon 1.07 acaba yükseltsem bu gibi sorunları yaşar mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Selamlar herkes,

Ne zamandır oynamıyordum diablo.O kadarda iyi değilim zaten. 3. oyunun betasını denedikten sonra gaza geldim 2yi tekrar kurdum. Arkadaşla co op yapıyoruz görevleri ancak düşen altınlar ve itemler ortak yani 10 altın düşüyorsa bunu ya o alıyor ya da ben.İkimiz için ayrı ayrı düşmesini sağlayacak bir ayar var mı acaba? Bu şekilde gelişmek veya ticaret yapmak çok zorlaşıyor.Diablo 3 te öyle değildi ne düşüyorsa herkesi ekranında kendi özelliklerine göre düşüyordu. Diablo 2 de de böyle co op oynama imkanımız var mı acaba ?

Şimdidien teşekkürler.İyi oyunlar

Zaten o 10 altını biriniz aldığında,ikinize de paylaştırılıyor 5 altın 5 altın şeklinde.

vaay güzelmiş. Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huorpalantir

quote:

Bir şekilde restart yapılabiliyor mu ki ? Yapılıyorsa nereden yapılır ? Ben birkaç skill dağıtımını yanlış yaptım da :(

1.13 yamasıyla oyuna başladığınız karakterde ilk actte ilk görevi bitirdikten sonra teyzenin üzerine(adı akara olabilir unuttum)restart skill and stats açılıyor.istediğiniz zaman örneğin baal öncesi gidip sıfırlayabiliyorsunuz. Ancak her zorluk seviyesinde bir tane sıfırlama hakkınız oluyor.

Edit : Teyzenin adı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cangk -- 10 Temmuz 2012; 11:35:19 >

• Eğer haklarınız biterse, Hell seviyesinde Andarie/Duriel, Mephisto, Diablo, Baal olmak üzere 4 toz (essence) düşüyor. Tabi öldüklerinde kesin düşürmüyorlar, eğer şansınız tutarsa düşüyor. Bu 4 farklı tozu küplerseniz Token of Absolution gibi bişey oluşuyor küpte. Bu tokenden istediğiniz kadar yapabilir ve bunu kullanarak reset atabilirsiniz stat/skillere.
  • 1.13 e update ettim. 1024x768 çözünürlük olmadı v1.12 yüklemediğim için mi sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyraél

Eğer haklarınız biterse, Hell seviyesinde Andarie/Duriel, Mephisto, Diablo, Baal olmak üzere 4 toz (essence) düşüyor. Tabi öldüklerinde kesin düşürmüyorlar, eğer şansınız tutarsa düşüyor. Bu 4 farklı tozu küplerseniz Token of Absolution gibi bişey oluşuyor küpte. Bu tokenden istediğiniz kadar yapabilir ve bunu kullanarak reset atabilirsiniz stat/skillere.

ben bunu bilmiyordum. teşekkürler.
  • quote:

1.13 e update ettim. 1024x768 çözünürlük olmadı v1.12 yüklemediğim için mi sizce

Diablo 2 hangi versiyonda olursa olsun 800x600 (ya da her neyse) çözünürlüğün üstünü desteklemiyor.
    1.12 ye özel D2Multires patch var,bütün çözünürlükleri kullanabilmenizi sağlıyor.
    1.13 e bu mod çıkmadan önce yapımcılar işi bıraktı, ortada kaldı bu olay.
    Şu anda, 1 hafta filan önce başlanıldı,1.13'e çözünürlük yaması için çalışanlar var. Bu olay bitince burada da paylaşırım, kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.