Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • suan yükledim ilk defa oynayacam single player, sorceress sectim umarım dogru bir karardır. neyse simdi yatıyım dayanamıyorum uyanınca baslayacam.

bu arada türkçe yamasını yükledim olmadı yapabilen var mı türkçe.
  • eskiden GWOD da alman serverinda oynardık şu anda battle.net te durum nasıl ki. oynayan var mı hala kalabalık oluyo mu
    mediamarktta gördüydüm diablo2+exp 20 liraydı. alsammı diye düşünmüyo değilim :) eski anılarımız canlanır biraz.
  • orjinal olmayan oyunlarda battle nete girebiliyor muyuz?
  • ölünce paramız öldüğümüz yerde mi kalıyor? bi yerde öldüm fakat suan oraya giremiyorum girdiğim gibi bi ton düşman vurmama fırsat kalmadan öldürüyor. ve para sıfırlandı
  • bedne su sıralar d2 oynuyorum 15 lwl act2 deyim. beyler d3 e bide d2 ye bakıyorumda ne yazıkkı d3 tam bir warcrafta donusmus. blizzarada etmediğim küfür kalmadı diablo 2 deki ne orjinallik ne saflık nede oyunun oyuncuya verdiği duygu kalmıs ama herseye ragme d3 alıcaz iste
  • beyler d2 oynayan kimse yok mu yardım etsin biraz, bi ton item var invertoryde bu yeşil ve kırmızı elmas gibi bunalr ne işe yarıyor. birde suan bir yerde kaldım ama nasıl tararif edeceğimide bilmiyorum. bütün yaratıkları öldürüyorum bütün mağralara girdim başka yer kalmadı.
  • Ben de necromancerle bi posta bitirdim D3'e hazırlık olsun diye. Ara ara girip nightmarede ilerliyorum. Summoner takılıyorum, köpek sürüsü gibi dolaşıyorum iskeletlerimle :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okhay -- 5 Haziran 2012; 22:22:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar heromuza set item giydirebileceğimiz bi program varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: komodoyago

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_
    Hocam o skill e baktım da şimdi 25 mana harcıyormuş. Benim toplam manam zaten 40 Onu da geçtim, normal seviye nightmare bilmem ne nedir?? Ben zaten diabloya geldim, kesemedim ama gördüm yani, diabloyu kestikten sonra oyun bitmiyor mu??

işte üstünde item olsa manan 200-300 olurda item çıkartman için sorceress gerekli sende onu yapmadığın için
    normal modunda oynuyorsun en basitinde şu an:) diablodan sonra 5. köy var şu an sen 4 desin 5. köyde baal var onu kesdikden sonra tabi baalı kesmeden önce onun önünde savaşıyorsun her köyün en güclü canavarlarını önüne salıyor onlardada zorlanabilirsin sonra baalın mekana girip onu oldurup nighmare moduna gecıyorsun resistleri normal modunda 0 olan resistlerin nmde(nighmare) -30 oluyor ona göre hesapla işte sonra bütün herşeyi baştan yapıyorsun oda bitiyor hell moduna geçiyorsun resistler -70 hell baalda bitince Patriarch mıydı Matriarch mıydı o ünvanı kazanıyorsun

Valla ben 26 level druid le diabloyu kesemedim mal gibi.. uyuz oldum gidip hackli karakter indirdim 51 level barbar ile baal ın üçüncü raidboss unu keserken ölüyordum az kalsın. adam sadece skillere hack basmış tabi full hackli değildi karakter yani 35 level hadi baala kadar 45 level olsa bu bash skilliyle nasıl baal ı keseceksin zor valla

• Dün gece başladım Act II'deyim ve barbarım.
  • bende D&R dan 30 TL ye diablo2+lod aldım, D3 den hayır gelmez gibi görünüyor bizim kuşağın yorumlarından.
  • neden hocam merak ettim
  • hocam d3ten neden hayır gelmez
  • Oynamadım ama okuduklarıma göre sanırım droplar çok kötü, rareler birçok uniqden daha iyi ve Wizard haricinde inferno geçmek neredeyse imkansız.
    Ayrıca aynı özelliklere sahip rareden 2 tane bulunmak imkansıza yakın olduğu için ve uniqlerin değersiz olmasından, Auction House'dan rare almadıkça fazla şansınız olmuyor.
  • yani d3teki en zor seviye aynı d2nin helli gibi dengesizmi yapılmış. yani çok zormu yapılmış
  • Hellden sonra Inferno geliyor, ayrıca hell dengesiz değil.
  • diablo 2deki helli kastettim. nightmarede baalı öttürdüm. helle geçtim. daha ilk baş köydeki zombiler, üç kuruşluk ucubeler 2 vuruşta beni indiriyolar. böyle bi dengesizlik var. bütün eski sayfalara baktım adam lvl82 olmuş büyücüyle 3 muhafızı geçememiş yarıım bırakmış oyunu. bi baskası lvl 80 barbarla oyun sonu getirememiş. hepsi şikayetçi. o yuzden bole bi dengesizlik var dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

neden hocam merak ettim

valla ben 30 yaşındayım diablo 2 yi çok oynadım benim yaşımdaki arkadaşların olumsuz yorumları beni çok etkiledi açıkcası. Harbiden dedikleri gibiyse kafadan soğudum d3 e. Ama kesinlikle alıp oynamam demiyorum bi 3-5 ay geçsin oyun bi otursun alıp bi deneyeceğim.
  • Beyler iyi akşamlar bana d2 lod v1.12 multi hamachi için yardım edebilicek olan varsa pm atabilirmi acil ?
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.