Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: Psychonauts

d2arsenal.com dan 5-6 dolar gibi bir fiyata temin edebilirsiniz, güvenilirdir. 5-6 tane falan key aldım ben.

Europe HCL'deyim ben. Oynayan varsa Pm'lesin.

Yahu geçen sene nereledeydin hocam sen? Böyle bir site aradım da bulamadım bir türlü. 7 dolara D2 + LoD key veriyor adamlar. Süpermiş.

http://d3arsenal.com/ProductList.asp?SortID=60&SortPath=0,60,

Diablo III'e 2 ay kalmışken para yatırmak istemiyorum buna artık, yoksa direkt alacaktım.

bu site güvenilir mi arkadaşlar ? bir de paypal olmadan direk karttan çeksem sorun olur mu ileride ? paypal hesabım yok şuan ona göre açacağım sıkıntı olacaksa.

• 60 lira mi oha ben gecen sene 40 liraya d2+lod almistim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haciragipdayi

60 lira mi oha ben gecen sene 40 liraya d2+lod almistim

Fırsatla aldım ben de zaten.... trendyol koymuştu geçen hafta 30 liraya(etiketin yarısı), hemen aldım... Jelatinini bile açmadım daha... Alacak olan varsa satabilirim.
  • diablo kitabı 1-2-3 satın alınır... adanadayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

diablo kitabı 1-2-3 satın alınır... adanadayım

3 kitabı 30 liraya verebilirim. PTT Kargo'nun kitap kampanyasıyla %50 indirimli gönderebilirim. Sıfırını almak istersen 45-50 lira + kargo parası tutacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgr11

quote:

quote:

d2arsenal.com dan 5-6 dolar gibi bir fiyata temin edebilirsiniz, güvenilirdir. 5-6 tane falan key aldım ben.

Yahu geçen sene nereledeydin hocam sen? Böyle bir site aradım da bulamadım bir türlü. 7 dolara D2 + LoD key veriyor adamlar. Süpermiş.

Diablo III'e 2 ay kalmışken para yatırmak istemiyorum buna artık, yoksa direkt alacaktım.

bu site güvenilir mi arkadaşlar ? bir de paypal olmadan direk karttan çeksem sorun olur mu ileride ? paypal hesabım yok şuan ona göre açacağım sıkıntı olacaksa.

evet arkadaşlar cevap bekliyorum lütfen en ucuza nerden temin edebilirim diablo 2 yi?

• http://www.mmoga.com/Diablo-2/Diablo-2-Keys/?currency=USD

ben buradan satın almıştım 10 dakika içinde keyi gönderdimişlerdi, herhangi bir sorun yaşamadım... Paypal kabul ediyor...
  • Tekrar başladım oyunu Türkçe olarak Mayıs ayına hazırlık olsun diye. İnanın hala oynanıyor deliler gibi.
    Act 2 de' yim Amazon karakter olarak oynuyorum.

1.13 versiyonuna göre widescreen varmıydı?
  • hell seviyesini en rahat yenecek hero kimdir
  • arkadaşlar diablo lod battle nette oynuyorum insight runeword'u yapmaya çalıştım runeleri düzgün yerleştirdim ama runeword olmadı neden acaba yardım edermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean800

arkadaşlar diablo lod battle nette oynuyorum insight runeword'u yapmaya çalıştım runeleri düzgün yerleştirdim ama runeword olmadı neden acaba yardım edermisiniz?

Runeword nasıldı hatırlamıyorum ama,sırasıyla yerleştirdiğinden emin ol ve eşya magic filan olmasın,gri renkte olacak eşyanın ismi.
    Ayrıca ladder only runeword ise,nonladder olmadığından da emin ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyraél -- 23 Mart 2012; 13:40:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean800

arkadaşlar diablo lod battle nette oynuyorum insight runeword'u yapmaya çalıştım runeleri düzgün yerleştirdim ama runeword olmadı neden acaba yardım edermisiniz?

ladder mi karakter
  • Necro Summoner & curse gidiyorum
    Hell Act 5'e ulaştım
  • ben lvl 76 necroyla mısırı bitiremedim. sen nasıl 5e geçtin ya
  • arkadaşlar bende kopyala yapıştır diablo vardı. onda bitirilmiş savelerim var. şimdi makinaya kurulum diablo kurdum. ordaki saveleri buraya atıom fakat görünmüyo. lütfen çare.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgr11

quote:

quote:

evet arkadaşlar bu site güvenilir mi?

• arkadaşlar diablo 2 de heromuzun yanına alabileceğimiz en iyi savaşçı hangi bölümün savaşçısıdır.
  • quote:

arkadaşlar diablo 2 de heromuzun yanına alabileceğimiz en iyi savaşçı hangi bölümün savaşçısıdır.

Act 2 cold aurası veya defans aura'sı veren merc.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

arkadaşlar diablo 2 de heromuzun yanına alabileceğimiz en iyi savaşçı hangi bölümün savaşçısıdır.

Act 2 cold aurası veya defans aura'sı veren merc.

fantezi için barbarda alınabilir iyi vuruyor ama kolay ölüyor hp yenilenmesi epeyce yüksek bi merc.
  • D2 Bnette acc name kagore-main.

Oynamak isteyen varsa yardimci olunur.

HCL gidecek birkaç kişi varsa güzel bi HCL cemaatide oluşturabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.