Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diablo da oyun sonu getiremeyince titan queste basladım. elemanın birinden yardım almak için tungle kurdum ordan ağa bağlandım çetleştim falan filan.. hmachi yerine orası iş görürmü . görürse şimdi oraya gireyim sohpete baslayım senle
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

benimki kurulum diil. dosyayı açıp oynuyosun. hamaciden yine oynayabilirmiyim

Oynarsın
  • dostum grup bulamasak bile 2 miz oynayalım senle. 2mizin gücü hell'e yeter. bende lvl 40 civarlarında kayıtlı dosyalar var sana atarım. birlikte oynarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

uygun fiyata diablo 2 + LOD satan bir site bileniniz var mı?

edit : imla

Media markt'larda görüyordum. hem de baya bi uygun fiyata. Adetli olarak vardı. Yanıltmak gibi olmasın ama 29,99 muydu neydi. Hatta bi ara düşündüm hediye olarak alsam mı diye. O kadar uygundu fiyatı.
  • s.a arkadaslar oynamak isterseniz hamachi ağımız ID=8densonradiablo sifre=123 her aksam 8 den sonra onlineyiz daha gzl olur cok kişi biz 3 kişiyiz edit gelmesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deeside

quote:

Orijinalden alıntı: xelforia

uygun fiyata diablo 2 + LOD satan bir site bileniniz var mı?

edit : imla

Media markt'larda görüyordum. hem de baya bi uygun fiyata. Adetli olarak vardı. Yanıltmak gibi olmasın ama 29,99 muydu neydi. Hatta bi ara düşündüm hediye olarak alsam mı diye. O kadar uygundu fiyatı.

Media markt yokki burda zamaninda almadik iste simdi ariyoruz sitesinden alsam eu ya gore abd daha bi dusuk fiyatli ama oyuna girerken eu serverlerinde oynayabilirmiyim
  • dostum aranıza benide alın bende oynayım.. nasıl oynandığını bilmiyorum bana tarif ederseniz ii olur
  • ne olur arkadaşlar benide aranıza alın. nasıl gireceğimide bilmiyorum size zahmet tarif ederseniz zevkle girerim
  • arkadaşlar hamachi kurdum hadi ama ya yardımlarınızı bekliyorum.. bende sizinle diablo oynamak istiyorum
  • quote:

arkadaşlar hamachi kurdum hadi ama ya yardımlarınızı bekliyorum.. bende sizinle diablo oynamak istiyorum

Hamachide Ağ kısmında Ağa Katıl tuşu var. Oraya gir ve "ID=8densonradiablo sifre=123" arkadaşın verdiği bu Ağ ismi ve şifresini yaz. Onları açık görürsen,gruba sağ tıklayıp grup konuşmasından sorabilir yada kimin kurucu olduğunu anladıysan onun IP adresini kopyala,Diablo'da TCP/IP bölümünde Join Game'e IP lerini yaz.
  • hamachiden biriyle görüştüm..dediklerinizi yaptım.. ama bir türlü giremedim..

cannot connect to server hatası verdi. çözümünü bulamadık. versiyonlarımızda aynıydı(1.13) ona rağmen olmadı..
  • orjinalden oynuyan varsa pm atsın akşamları takılırz
  • trendyol da aral oyunları indirime girmiş diablo 2 almak isteyenlere duyurulur
  • evet akşamları diablo oynamak isterim
  • Beylerrr :))

Diablo II [ANA KONU]
  • d2arsenal.com dan 5-6 dolar gibi bir fiyata temin edebilirsiniz, güvenilirdir. 5-6 tane falan key aldım ben.

Europe HCL'deyim ben. Oynayan varsa Pm'lesin.
  • Diğer ayın 15inde 3'ün çıkma haberlerini gördük ve beklerken her zamanki gibi oyunu artık milyon oldu bitiriyorum gene bitiricem blizzard bu sefer acı bizede çıkart artık şu oyunu diablo 2yi gözüm kapalı oynamak zorunda kalıcam yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychonauts

d2arsenal.com dan 5-6 dolar gibi bir fiyata temin edebilirsiniz, güvenilirdir. 5-6 tane falan key aldım ben.

Europe HCL'deyim ben. Oynayan varsa Pm'lesin.

Yahu geçen sene nereledeydin hocam sen? Böyle bir site aradım da bulamadım bir türlü. 7 dolara D2 + LoD key veriyor adamlar. Süpermiş.

http://d3arsenal.com/ProductList.asp?SortID=60&SortPath=0,60,

Diablo III'e 2 ay kalmışken para yatırmak istemiyorum buna artık, yoksa direkt alacaktım.

• arkadaşlar diablo 1-2-3 kitapları var. bunların oyunla bi ilgisi varmı. yoksa alakasız bağımsız kitaplarmı. alacaktım ama sizlere sormadan almayım dedim
  • quote:

arkadaşlar diablo 1-2-3 kitapları var. bunların oyunla bi ilgisi varmı. yoksa alakasız bağımsız kitaplarmı. alacaktım ama sizlere sormadan almayım dedim

Oyunla elbette ilgisi var. Mekanlar, atmosfer, bazı karakterler oyundan bildiklerimiz. Oyunda adı geçmeyen şeyler de oluyor tabii ki.

Kesinlikle okunmalı. Oyunu oynamış olanlar hiç sıkılmayacağı kitaplar üçü de. Çünkü direkt olarak zihninizde beliriyor tüm anlatılanlar film gibi.
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.