Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • golemi öne sürüyordum. ben ve yardımcımda uzaktan hallediyoduk.. ama artık elemanlar geri iyileşiyor, hemen canları geri doluyor. hiç canları gitmiyo. silahım zayıf kalıyo.etkili bir silaha ihtiyacım var. cana ve armora ihtiyaç duymuyorum sadece ve sadece silaha ihtiyacım var. nerden bulacam ben bu silahı
  • Silahdan kastın hasar yapmak içinse necro vurmaz,oturup askerlerin kesmesini bekler.
    Eğer skill için filan lazımsa silah daha Hell meph kesemeyeceğine göre Nightmare Baal yapabilirsin.
  • nightmare de defalarca baal kestim silah çıksın diye çıkmadı. forumlarda bakıyorum adamlar bir necromanger yapmış. aklım şaştı. leveli benden az ama silah muteşem. nerden buldular o silahı anlamadımki
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraysenol

nightmare de defalarca baal kestim silah çıksın diye çıkmadı. forumlarda bakıyorum adamlar bir necromanger yapmış. aklım şaştı. leveli benden az ama silah muteşem. nerden buldular o silahı anlamadımki

Şans işi ya biraz da,ayrıca o forumdaki kişi Mephisto'ya gelmiş ve onu kesebiliyorsa zaten eşya derdi kalmaz,bütün gün onu kese kese Act 5 e kadar rahat götürecek eşya yapabilirsin
  • birader titan questtede iyimisin soru soracamda. hem diablo hem titanı bir arada götürüyorum
  • Yok yarım saat filan oynadım,baktım artık hack&slash sevemiyorum bıraktım
  • silah için şahsi düşüncem sadece summoner yap, silahda necro all skill +2 veya +3 yeterli. ama defansın iyi olsun.hatta act 2 den defans aurası olan bir yancıda al yanına. tüm yarattığın iskelet ve senin defansını artırır. sende uzaklardan izler ampfly damage ve corpse exp. ile daha rahat oyun oynarsın.
  • arkadaşlar bende sizinle birlikte internette oynayabilirmiyim
    lvl 76 necrom var
  • uygun fiyata diablo 2 + LOD satan bir site bileniniz var mı?

edit : imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Pasific -- 5 Mart 2012; 0:52:50 >
  • dostum neden satın alıyosunki bedava indirsene
  • eğer indirdiklerin kıllık yapıp çalışmadıysa ki benimki oyle oldu.. tam 7 adet diablo2 indirdim kurdum fakat calısmadı.. oyle oluncada bende torrent kurdum bir diablo indirdimki akıllara zarar. kurulum değil (no instal) dosyaya gir çalıştır.. her pc ye kopyala canavar gibi oyna
  • Heralde battle.net'den oynamak için satın alıyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyraél -- 5 Mart 2012; 13:31:07 >
  • quote:

dostum neden satın alıyosunki bedava indirsene

Bu mantık hoş değil yalnız.. Tamam korsan hayatımıza girmiş durumda, kullanmayan insan yoktur büyük ihtimalle ancak. Orjinalini almak isteyeni de korsana teşvik etmeyelim bence

Raflarda durması gereken bir oyun ayrıca.
  • Battle.net icin alicam evet
  • dostum hakkatten doğru söyledin... o açıdan düşünmemiştim... bende 20 tl ye falan bulsaydım alacaktım ama carrefourda sadece diablo2 (lod olmadan) 80 tl. görünce vazgeçtim
  • beyler hamachi filan yapak takılalım öyle
  • arkadaşlar evet takılalım lvl 75 necrom var benim. internetten nasıl oynanır bilmiyorum.. silah durumum çok zayıf ben yardımcım ve golemim elemanların canını götüremiyoruz oyuzden helli bitiremedim.. denemediğim yollar kalmadı. baba bi silah bulamadım.. hiç olmazsa sizinle oynayım daha zevkli olur.. silahda bulurum. levelde atlarım.. yeterki birlikte oynayalım.. tarif ederseniz yardım ederseniz internetten sizinle oynayabilirim.. nasıl oynandığını bilmiyorum
  • quote:

dostum hakkatten doğru söyledin... o açıdan düşünmemiştim... bende 20 tl ye falan bulsaydım alacaktım ama carrefourda sadece diablo2 (lod olmadan) 80 tl. görünce vazgeçtim

80 TL nedir ya,40 TL'ydi ikisi birden?

Edit : Oyun yüklü değil saveler filan da gitti de,3-4 kişi olup da nasıl oynayacağını bilmiyorsanız anlatabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyraél -- 5 Mart 2012; 18:37:50 >
  • quote:

arkadaşlar evet takılalım lvl 75 necrom var benim. internetten nasıl oynanır bilmiyorum.. silah durumum çok zayıf ben yardımcım ve golemim elemanların canını götüremiyoruz oyuzden helli bitiremedim.. denemediğim yollar kalmadı. baba bi silah bulamadım.. hiç olmazsa sizinle oynayım daha zevkli olur.. silahda bulurum. levelde atlarım.. yeterki birlikte oynayalım.. tarif ederseniz yardım ederseniz internetten sizinle oynayabilirim.. nasıl oynandığını bilmiyorum

googlea hamachi yazıp programın ana sitesinden güncel programı ındır sonra ağ kurcam sana ad şifre vericem bağlancaksın o kısımlar kolayda şöyle 5-6 kişi olsak iyi olurdu
  • benimki kurulum diil. dosyayı açıp oynuyosun. hamaciden yine oynayabilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.