Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xLordRealx

quote:

Orijinalden alıntı: Breathtaking

quote:

Orijinalden alıntı: xLordRealx

Normal seviyede item mi kasılır hocam :) Temizle geç etrafı hiç itemle falan uğraşma. İtemler Hell'de bulunur. Koleksiyon yapmak istiyorsan Diablo III'ün koleksiyon paketini alacaksın tüm oyunlar mevcut.

Vallaha hocam daha iyi daha rahat kesiyim diye bir umut çıkarsa diye gidiyordum artık kasar geçerim :) diablo 2 lod var diablo 2 lazım sadece koleksiyon paketine gidip cok para vermeye gerek yok ya :) d2 alıp bide d3 alırım yeter :) simdi ben burda farmlamıyım mı hocam hiç bişey ?

Hell'e kadar item kasmadan gelebilirsin zaten öldürdüğün yaratıklardan seni idare edecek itemler düşecektir. Hell'de ilerleyebilmek içinse sağlam itemlere ihtiyacın olacağı için Nightmare Baal Run falan yapman gerekecek. Dolayısıyla normal seviyede item kasmanın hiçbir anlamı yoktur. Ancak Nightmare'de rahat edeyim diyorsan Baal Run ile level 40'a kadar falan exp kasabilirsin ki bu şekilde seni bir süre idare edecek itemler de düşürürsün. Ama item bulacağım diye Duriel falan kasmana hiç lüzum yok. Sağlam itemler Hell'de düşer.

Teşekkür ederim :)

• selam arkadaşlar ben diablo 2 oynuyorum 77 lwl druidim var HeLLi bitirdim
  • u oyun hakkında bilmediğiniz her şeyi ban sorabilirisniz patch li patch sız 1.07 v den 1.13 e kadar hepsiniz açıklayabilirim
  • @onur_druid

İtemlerin ve skillerin nasıldı? Merak ettim de.
  • Arkadaşımla hamachi üzerinden diablo 2 - lod oynamak istiyoruz ikimizinde version 1.11 hamachi versiyonlarıda aynı ancak bir türlü giremiyoruz hep cannot sorunuyla karşılaşıyoruz aramızdaki tek fark onunki orjinal benimki ilaçlı sizce sorun nedir ?
  • Arkadaşına söyle o da ilaç kullansın. Kesin çözüm demiyorum, sadece o şekilde deneyin bir de. Ayrıca oyunda PC'lerinizin ipsini yazmıyorsunuzdur umarım. Hamachi ipsini girmeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Arkadaşımla hamachi üzerinden diablo 2 - lod oynamak istiyoruz ikimizinde version 1.11 hamachi versiyonlarıda aynı ancak bir türlü giremiyoruz hep cannot sorunuyla karşılaşıyoruz aramızdaki tek fark onunki orjinal benimki ilaçlı sizce sorun nedir ?

Hamachi'yi boşverip direk TCP/IP kısmından oynasanız?
  • diablo2 yükledim sistemim windows7 ama oyunda renkler bi garip gözüküyo bunun için uyumluluk ayarı fln mı yapmam gerekiyor ?
  • Test yaptınız mı? Oyunun kurulu olduğu klasörden d2test'i çalıştırın daha sonrasında 2D ve 3D seçme kısmı gelecek. O seçenekleri deneyin bakalım düzelecek mi...
  • benim elimde aldursun kendi silahı vardı benim set parçam kalkan 312 defanslı uniqe monarc helmet aldursun helmeti bot aldursun botu body armor 1200 küsü r defance li %70 civarı better chance li bişe eldiven lyning of hends normal rare item amulet 2 to all skils all recistance 30 olan bişi böle :) ama ben orjinal v 1.07 de oynuorm v1.12 felan olsa enigma felan yapcamda :)))
  • skillere gelirsen v 1.07 olduğu için savaşcı druid fury werewolf lycantropy bear normal wolf dire wolf ve heart of wolverine
    o normal kurta felande ayının canı defansı artsın diye en son kalan skilleri veriorm işte bunları 20 lemeye çalışıorm şu an 4 tane tamamen full diğerleri yarım
    zaten charmlar da felan skill verio toplamda hepsine 30 tane vermiş oluyorum
  • bir de ben bu siteye yeni girdim şu yüz bbaşı felan nasıl olunuyor :) hoşama gitti :)
  • :) Mesaj yazarak artıracaksın rütbeni.
  • çaktım zaten :) 3 4 5 6 diye artıyo :)
  • Orjinal patch v.1.07 runeword unu biliomusun sen ben 22 tanesini biliorm da başka varmı sende iyi playere benzion :)
  • ben hellde yim yaklaşık %160 better change var kestiğim her yaratıktan sarı item düşüyor rare yani :) ama baal den felan da hep sarı düşüo uniqe düşmüyo hep sarı :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparatore

quote:

Orijinalden alıntı: KiowagEE

Arkadaşımla hamachi üzerinden diablo 2 - lod oynamak istiyoruz ikimizinde version 1.11 hamachi versiyonlarıda aynı ancak bir türlü giremiyoruz hep cannot sorunuyla karşılaşıyoruz aramızdaki tek fark onunki orjinal benimki ilaçlı sizce sorun nedir ?

Hamachi'yi boşverip direk TCP/IP kısmından oynasanız?

Denemiştik ve malesef oda olmamıştı
  • yha o oyunu hamachi felan oynamak uzun iş gidin orjinal oyunu alın oynayın battle netten daha zevkli olur uber tristram felan
  • xLordRealx

Sen 1. 07 versiyonda craft itemleri biliomusun nasıl yapılyor :) horadric cubemi yoksa sokcetemi takıyoruz :)
  • çok istiyorum versiyon 1 . 12 lere geçmeyi sonra
    orda rune words felan yapıorm cnaım sıkılıyofr :)
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.