Şimdi Ara

Diablo II [ANA KONU] (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.911
Cevap
11
Favori
104.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eraysenol

hell seviyesini en rahat yenecek hero kimdir

Summoner - Cemancer

Cıbıl takıl o bile yeter.

20 summ skel

20 skeletal mas

summ tree de herbişiye 1 skill point

20 Corpse Explosion ****

fazla itemın olmayacaksa summ resist e 6-7 arası ya da isteğe göre daha fazla

merc a2 offensive - might

Bnetteysen yardim ederik.

Birde en iyi merc yoktur kullanacağın builde göre değişir kardeşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kagore -- 14 Nisan 2012; 12:09:47 >

• arkadaşlar sorularım var.

şu anda diablo 1 oynuyorum. oyunun adı hellfire.

1--- ondördüncü kattayım. hala diablo ortalıkta yok. bu vatansever kaçıncı katta.

2--- diablo bir ile hellfirenin farkı nedir? yani hellfirede dahamı fazla kat var veyahut başka bişeylermi var
  • quote:

arkadaşlar sorularım var.

1--- ondördüncü kattayım. hala diablo ortalıkta yok. bu vatansever kaçıncı katta.

2--- diablo bir ile hellfirenin farkı nedir? yani hellfirede dahamı fazla kat var veyahut başka bişeylermi var

Hacı onun üstünde zamanında sierra denilen bir firma çalıştı. Serinin en sönüğü. Tam hatırlamıyorum ama netten bak bir.
  • quote:

arkadaşlar sorularım var.

Monk Classı geldi,Bard ve Barbarian olarak 2 tane gizli class geldi,yine o gizli şeyler ile 2 tane yeni görev geldi,gizli olmayan bayağı görev var ayrıca.
    Na-Krul yeni boss,nasıl Lord of Destruction ek paketiyle Baal kesiyorsak Na-Krul da böyle.

Diablo ise hatırladığım kadarıyla 15. katta.
  • arkadaşlar endişelerim ve sorularım var.

Barbarda

1- double swing geliştikten sonra double throw ve frenzy mutlaka gelişmelimi yoksa keyfimizemi kalmış?

2- ben daha önce double throw ve frenzy'i geliştirmiştim ve oyunda kendimiz kullanınca oyunda işe yaramıştı. yani otomatik bir özelliği yoktu. ve ayrıca pekte etkili değildi. yoksa çok etkilide benmi yanılıyorum? double throw ve frenzy oyunda biz kullanmayıncada otomatik olarak bişeyleri arttırıyormu yani işe yarıyormu?
  • Selamlar herkes,

Ne zamandır oynamıyordum diablo.O kadarda iyi değilim zaten. 3. oyunun betasını denedikten sonra gaza geldim 2yi tekrar kurdum. Arkadaşla co op yapıyoruz görevleri ancak düşen altınlar ve itemler ortak yani 10 altın düşüyorsa bunu ya o alıyor ya da ben.İkimiz için ayrı ayrı düşmesini sağlayacak bir ayar var mı acaba? Bu şekilde gelişmek veya ticaret yapmak çok zorlaşıyor.Diablo 3 te öyle değildi ne düşüyorsa herkesi ekranında kendi özelliklerine göre düşüyordu. Diablo 2 de de böyle co op oynama imkanımız var mı acaba ?

Şimdidien teşekkürler.İyi oyunlar
  • quote:

arkadaşlar endişelerim ve sorularım var.

Barbarda

1- double swing geliştikten sonra double throw ve frenzy mutlaka gelişmelimi yoksa keyfimizemi kalmış?

2- ben daha önce double throw ve frenzy'i geliştirmiştim ve oyunda kendimiz kullanınca oyunda işe yaramıştı. yani otomatik bir özelliği yoktu. ve ayrıca pekte etkili değildi. yoksa çok etkilide benmi yanılıyorum? double throw ve frenzy oyunda biz kullanmayıncada otomatik olarak bişeyleri arttırıyormu yani işe yarıyormu?
    @eraysenol
    Tavsiyem sadece frenzy yi fulle gerisine sadece 1 kere ver. abartı denecek kadar attack speed + movement speed veriyor. sonra da berserki fullersen deme haline

@Hero_
    Malesef bildiğim kadarıyla d2 de böyle bir seçenek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hEro_

Selamlar herkes,

Ne zamandır oynamıyordum diablo.O kadarda iyi değilim zaten. 3. oyunun betasını denedikten sonra gaza geldim 2yi tekrar kurdum. Arkadaşla co op yapıyoruz görevleri ancak düşen altınlar ve itemler ortak yani 10 altın düşüyorsa bunu ya o alıyor ya da ben.İkimiz için ayrı ayrı düşmesini sağlayacak bir ayar var mı acaba? Bu şekilde gelişmek veya ticaret yapmak çok zorlaşıyor.Diablo 3 te öyle değildi ne düşüyorsa herkesi ekranında kendi özelliklerine göre düşüyordu. Diablo 2 de de böyle co op oynama imkanımız var mı acaba ?

Şimdidien teşekkürler.İyi oyunlar

Zaten o 10 altını biriniz aldığında,ikinize de paylaştırılıyor 5 altın 5 altın şeklinde.
  • çok dertliyim çok.

kardeşler ben lvl76 necroydum. hell de 2. bölümü geçemedim. daha sonra barbarla hell'i denedim öttürdüler. lan demekki bende bi sorun var ya dedim. Forumda 1. sayfadan itibaren okumaya başladım yazılanları. adamın biri lvl88 sorcerer bir türlü baalın 3 muhafızını öldürememiş. başka biri lvl82 barbarla oyun sonu getirememiş. benim gibi yardımlar almış para etmemiş. kolay seviye bitirdim. orta seviyeyide bitirdim. demekki ben kimi alırsam alayım bir türlü oyunsonu getiremeyecem yani hell'i halledemiyecem. oynamaya gerek yok artık diabloyu. tiksindim iyice. bütün emeklerim boşa gitti. ne yaptım ne ettiysem olduramadım. arkadaş nighmarede baalı öttürdüm mahvettim. hell'de daha ilk köydeki üç kuruşluk zombiler çıplak elle dövüşen ucubeler bir vuruşta öttürüyolar beni ya. böyle saçmalık olurmu ya. daha ben bu oyunu niye oynayımki...

• diablo 3 ne zmn torrentlere düşer
  • an itibariyle torrenti adam gibi kurup yükledim Diablo II - Lord of Destruction diye bi paket gibin bişiy de yükledim. türkçe yamayı da yapıştırıverdim.. oyunla ilgili hiç bi fikrim yok.. ilk kez oynayacağım.. Ara görüntüleri de youtubedan altyazılı izliyorum.. bakalım ne halt edeceğim. kimmiş şu diablo gelsin bi de bana görünsün
  • Başta editor programlara bir göz atıyim dedim kurcalarken kasanın max coin miktarını 2500000 e yükseltmişim. Hileli oynamak da zevk vermiyor. Yeni karakter açtım düzelmedi, oyunu tekrar kurdum yine 2500000 kasa... D2 için format atıcaz sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: crshr

Başta editor programlara bir göz atıyim dedim kurcalarken kasanın max coin miktarını 2500000 e yükseltmişim. Hileli oynamak da zevk vermiyor. Yeni karakter açtım düzelmedi, oyunu tekrar kurdum yine 2500000 kasa... D2 için format atıcaz sonunda

al yere at parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerx1234

quote:

Başta editor programlara bir göz atıyim dedim kurcalarken kasanın max coin miktarını 2500000 e yükseltmişim. Hileli oynamak da zevk vermiyor. Yeni karakter açtım düzelmedi, oyunu tekrar kurdum yine 2500000 kasa... D2 için format atıcaz sonunda

al yere at parayı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

quote:

quote:

al yere at parayı

Harbi koptum

• quote:

Orijinalden alıntı: whiskeyinthejar

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

blizzin tek oynamadığım oyunu. harika bişey olduğunu yıllardır duyuyorum da geçen gaza geldim indireyim dedim, menüdeki grafikleri görünce sildim direk şimdi bi crysisten sonra 50 senelik grafikler çekilmiyor ne kadar güzel olursa olsun. diablo 3ü alıcam ama mutlaka

ben hala fallout 2 oynuyorum ya

çok iyiymiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: ElektronicWolf

quote:

Orijinalden alıntı: onurdmn

quote:

quote:

al yere at parayı

Harbi koptum

1.13c patch inde kasanın limitini direk 2500000 yapmışlar lvl a göre değişmiyor ondan böyleymiş.

• Diablo II [ANA KONU]

Diablo 2 yi yükledim Lod yükledim oyuna girmeye çalışınca error 22 hatası verdi test yaptım ne 2d ne 3d seçeneği çıktı :S
  • Şuan Amazon(Javalin) oynuyorum. :) LVL 64 küsür. 5 Act'in son bölümündeyim. Ancients'lar ile uğraşıyorum çok güçlüler malesef. ^^
  • boşuna uğraşma helli bitiremezsin
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.