Şimdi Ara

Diablo II online ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır Diablo II(orjinal) i arıyordum bugün buldum çarşamba günü elime geçecek fakat Lod expantion paketi yok.Online oynamak için aldım acaba bu şekilde battlenet e girebilir miyim?Eğer girebilirsem Lod u bulduğumda eski oynadığım charla devam edebilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bumblebee -- 12 Aralık 2006; 13:37:25 >

• Lod olmadan da oynayabilirsin.Lod kurduktan sonra charını exp. chara çeviriyosun.charı exp. a çevirdikten sonra geri dönüşün yok Lod devam etmek zorundasın.
  • Anladım sağol.Bir sorum daha olacak,Lod oynayanların ve lodsuz oynayanların serveri farklımı battlenetde?yani ben battlenete girdiğimde lod yüklü olanlarla beraber oynayabilecek miyim?
  • hayır oynayamazsın sana tavsiyemlodunda orjinalini alman...
    ikisinin orijinali birden tek pakette bulabilirdin keşke öyle alsaydın...
  • Aradığım o paketti ama bulamadım,siparişi yarın getirecekler eğer bildiğiniz bi site veya alabileceğim başka bi yol varsa siparişi iptal ettirip o paketi alabilirim.
  • severlar farklı
  • http://forum.donanimhaber.com/m_7116028/tm.htm bu server orjinal diablo istemiyo diablo-lod olsun yeter. reg key bu konuda bi yerde idi onu yukledikten sonra oyundan direkt bir account alabilirsin. bide single oynadigin char ile server da oynayamazsın baştan başlaman lazım.
  • ya ben online olarak giremiyom cd key filan diyo.bölye bi sorunun çözümü sitesinde tazıyo ama ingilizce siz biliyo musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.