Şimdi Ara

Diablo III 2.0.1 Açık Beta testleri çok yakında! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
8.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PTR için birlikte oynayacak olanlar varsa ve bir konuşma programı ile oynayan varsa bende burdayım. DaddyCool#2916
  • Arkadaşlar Donanim Haber şeklinde bir klan kurdum PTR için. Umarım ilgi gösterirsiniz ve tüm Donanım Haber kullanıcıları olarak buradan oynayabiliriz.
  • oyuna halen girilmiyormu.. error 1 hatası alıyorum su anda
  • rebelmurat R kullanıcısına yanıt
    Ben PTR oynamaya çalışıyorum. Nedendir bilinmez oynamaya başladıktan kısa süre sonra bir anda sanki bilgisayarı kapatmışım gibi ekrandan görüntü gidiyor. Sorunsuz oynayabilsem parti yapan arkadaşlar olursa gelirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

oyuna halen girilmiyormu.. error 1 hatası alıyorum su anda

Oyunda sorun var. Blizzard da farkında ve en kısa zamanda güncelleme yapacaklar. Şu an PTR beta da sorunsuz giriş yapılabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: Sectorshootout

oyuna halen girilmiyormu.. error 1 hatası alıyorum su anda

Oyunda sorun var. Blizzard da farkında ve en kısa zamanda güncelleme yapacaklar. Şu an PTR beta da sorunsuz giriş yapılabiliyor.

sagolasın
  • hala oyuna girilmiyor. twitterdan hala çalıştıklarını önümüzdeki saatlerde açılamayacağını ama bilgi paylaşacaklarını yazdılar.
  • PRT'yi indirdim sağ üst köşede kopyalama ekranı yok yeni karakter seçmem gerekiyor download eksiksiz tamamlandı neden böyle yaptı anlamadım. Ayrıca normal oyuna bir türlü giremiyorum hatanın her türlüsünü verdiler sağ olsunlar 1 37 73 3005 3006 ne varsa
  • ptr ye hala sorunsuz giriyorum ama normal oyun çalışmıyor
  • Sadece Avrupa sunucusuna bağlanamıyorum, ptr den dolayımı acaba (kopyaladığım karakter avrupadaydı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: shiuf

PRT'yi indirdim sağ üst köşede kopyalama ekranı yok yeni karakter seçmem gerekiyor download eksiksiz tamamlandı neden böyle yaptı anlamadım. Ayrıca normal oyuna bir türlü giremiyorum hatanın her türlüsünü verdiler sağ olsunlar 1 37 73 3005 3006 ne varsa

Karakteri aktarabilmen için önce yeni karakter açıp oyuna gir ve çık. Daha sonra karakter kopyalama ekranı sağ üst tarafta çıkacak.
  • Sadece Avrupa sunucusuna bağlanamıyorum, ptr
    den dolayımı acaba (kopyaladığım karakter
    avrupadaydı)
    arkadaslar fikri olan yok mu pek bi bilgim yok karakter ptr ye kopyalanmisken normal diablo3 sunucusuna baglanamiyor muyuz? suan bulundugum d3 serveri(avrupa)ne baglanamiyorm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: almawade85

Sadece Avrupa sunucusuna bağlanamıyorum, ptr
    avrupadaydı)
    arkadaslar fikri olan yok mu pek bi bilgim yok karakter ptr ye kopyalanmisken normal diablo3 sunucusuna baglanamiyor muyuz? suan bulundugum d3 serveri(avrupa)ne baglanamiyorm

PTR ile alakası yok. Dün den beri oyunun Avrupa serverları çalışmıyor. Blizzard sorun olduğunu ve sorunu düzeltmekle uğraştıklarını açıkladı. Zaten normal oyun şifre girilen ekranının hemen sağ yanında yazı var. Oyuna giriş yapılamadığının farkında olduklarını ve bu durumu düzeltmeye çalıştıklarını yazdıkları bir yazı.
  • ptr yi denemek amaçlı yeni bi karakter açtım loot sistemi gayet başarılı geldi bana.
  • Ptr oynadım ve loot sisteminden memnun kaldım oyun gayet eskisine nazaran iyi gözüküyor benim düşüncem bu tabiki.Ros ne zaman open beta haline gelebilir tahmin edebilecek arkadaşlar olursa sevinirim oyundan acayip keyif alıyorum bi yandan da Ros olsa kimbilir 24 oynarım heralde diyorum son olarak Ros open beta olucakmı olursa hangi tarihte olabilir yorumlar gelsin :)
  • cm wiz olmus mu bana mı oyle geldi reduces cool downs per critic kaldirmislar
  • ptr sorunsuz diyolar ama eu serveri hala kapalı mı işyerindeyim şuan.
  • Evet hala kapalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: almawade85

Sadece Avrupa sunucusuna bağlanamıyorum, ptr
    avrupadaydı)

PTR ile alakası yok. Dün den beri oyunun Avrupa serverları çalışmıyor. Blizzard sorun olduğunu ve sorunu düzeltmekle uğraştıklarını açıkladı. Zaten normal oyun şifre girilen ekranının hemen sağ yanında yazı var. Oyuna giriş yapılamadığının farkında olduklarını ve bu durumu düzeltmeye çalıştıklarını yazdıkları bir yazı.

tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

ptr sorunsuz diyolar ama eu serveri hala kapalı mı işyerindeyim şuan.

PTR server sorunsuz ama nedense ping değeri biraz fazla. Yeşil olması gereken bar sarı renk de oluyor. Bir de bir tek bende oluyor sanırsam ki oyun oynamaya başladıktan 25-30 dakika sonra bilgisayarı kilitliyor ve ekran dan görüntü gidiyor. Bilgisayar kapanmış gibi oluyor. Sebebini çözemedim.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.