Şimdi Ara

Diablo III 2.0.1 Açık Beta testleri çok yakında! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
8.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun ayar dosyasini silmeyi deneyin... birde foruma yazin. betanin amaci bu... eger bildirilmezse fixlenmez...
  • Vsync i aktif edip tekrar deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Canım sıkkın. Ayarları düşürdük yinede Diablo 3 PTR beta bilgisayarı kilitliyor ve bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum. Umarım ek paket çıktığında esas oyunda böyle yapmaz.

Nedenini anlasam çözmeye çalışacağım ama nedenini bir türlü bulmadım. Ekran kartını güncelledim olmadı, ayarları düşürdüm olmadı daha ne yapmak lazım.

Tekrar söylüyorum, oyun açıkken ekran kartınızın ısısını kontrol edin. Bahsettiğiniz kilitlenme ekran kartının ısınmasından olabilir. Ha bir de ekran kartınızın marka ve modelini söylerseniz bir kez daha değerlendirebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Vsync i aktif edip tekrar deneyin.

Zaten sürekli aktifti.
  • quote:

Canım sıkkın. Ayarları düşürdük yinede Diablo 3 PTR beta bilgisayarı kilitliyor ve bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum. Umarım ek paket çıktığında esas oyunda böyle yapmaz.

Nedenini anlasam çözmeye çalışacağım ama nedenini bir türlü bulmadım. Ekran kartını güncelledim olmadı, ayarları düşürdüm olmadı daha ne yapmak lazım.

RoS ile oyunun grafik mimarisi yine değişti. Böyle olunca bazı bilgisayar konfigürasyonlarında sorunlar çıkıyor tabi. Diablo 3 ilk çıktığında uber pc sahiplerine bile saç baş yolduruyordu. Tabi bu konuda üretici firmanın yapabileceği bişey yok önceden öngörülemeyen problemler bunlar sonuçta tüm donanım kombinasyonlarıyla oyunu test edip satışa sunma şansları yok. İllaki senin durumunda olupta teknik destek bölümüne konu açanlar var. Zamanla bunlar çözülür. Blizzard böyle şeyleri es geçmez. RoS çıkışına daha çok var illaki düzelecektir.

• evet serverler sorunsuz calısdıktan sonra ptr sunucusunu aktif olarak gördüm. ama 15 gb dedi kotayı aştık hız düştüğü için indirmedim haftasonu atrık.

RoS ile alakalı sorum olacak. Tahmini TR satış ifyatı ne kadar olur. Oyunun kendi fiyatı kadar olmaz umarım.
    Bir de kutulu mu satılacak yoksa DLC olarak siteden mi indiricez
  • Fiyat konusunda ortak görüş ana oyuna yakın fiyatı olur şeklinde. Oyun kutulu ve Dijital olarak iki farklı şekilde elde edilebilecek. Oyun ek paket olarak çıkıyor. Ek paket ile DLC iki farklı sistemdir.

Bu arada Wow serisi oynayanlar büyük olasılıkla Diablo 3 de olduğu gibi ek pakete de bedava sahip olacaklar. Hatırlanacağı üzere Diablo 3 çıktığı dönemde Wow üyeliklerini uzatanlara Diablo 3 dijital sürüm hediye edilmişti.
  • karakteri ptr betaya kopyalarken eldeki skorn kopyalanmamış, diğer itemlarda sorun yoktu demonları osmanlı tokadıyla indiriemeyince anladım, skorn üzerimde yada kasada da yok tırt bir echo vardı ona kaldık bi an asıl hesapta mı kayboldu diye tereddüt yaşadım onda sıkıntı yoktu.bug sanırım.
  • Teşekkürler

@Noctivagant
  • ROS Beta davetiyesi beklerken gele gele Hearthstone Beta Key geldi bilgisayarın başında Blizzard'dan mail geldiğini görünce önce heyecanlandım sonra bilgisayarı tekmeleyesim geldi.PTR oyna oyna ciğerim soldu.Eğer Hearthstone oynamak isteyen varsa kodu verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TX515W -- 19 Aralık 2013; 15:39:58 >
  • Hep bu PATCH 2.0 konuşuluyor. Peki ne zaman yayınlanacağı belli mi? İnternette aradım ama bi sonuç bulamadım.
  • Fiyat belli oldu beyler. Standart 40 euro

http://eu.battle.net/d3/en/blog/11867681
  • ptr a 2.0.1 patch gelicek galiba yanlış anlamadıysam.
  • quote:

Kapalı beta da başlamış.

http://www.merlininkazani.com/Diablo_III_Reaper_of_Souls_Kapali_Betasi_basladi-haber-68866p1.html

bir hafta önceki haber abi bu

Can Arabacı - 12.12.2013 11:40:00
  • ptr kapandı galiba, yav karakter 59 da kaldı ayıptır
  • siders kullanıcısına yanıt
    PTR kapanmadı hala açık. Dün bir hata vardı o sizi yanıltmasın. Az önce PTR giriş yaptım ve çıktım.
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    bende kapandı sandım iyi o zaman oynamaya devam teşekkür ederim
  • PTR devamlı "error 3003" veriyor. Çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: silent knight

Arkadaşlar yapmanız gerekenler

-battle net'e log in olup account kısmına tıklamak
    -Diablo'ya tıklamak
    -Altta create ptr account gibi bir şey var ona tıklamak
    -onu yaptıktan sonra yüklü değilse yeni battle net launcher yüklemek
    -o yüklendikten sonra diablo 3'ü çalıtırmak ve launcher'ın PLAY yazısının üstündeki üstündeki region bölümünden ( çoğunuzda europe yazmalı) oraya tıklayıp PTR'ı seçmek
    -Play yazan kısım install'a dönüşecek onu tıklayıp yükledikten sonra oyuna girebilirsiniz.

Service pack 3 istiyor PTR yi indirirken,bende sp 2 mevcut.Bullshit
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.