Şimdi Ara

Diablo III 2.0.1 Açık Beta testleri çok yakında! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
1
Favori
8.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noctivagant

quote:

Orijinalden alıntı: ForzaFormula1

ptr sorunsuz diyolar ama eu serveri hala kapalı mı işyerindeyim şuan.

PTR server sorunsuz ama nedense ping değeri biraz fazla. Yeşil olması gereken bar sarı renk de oluyor. Bir de bir tek bende oluyor sanırsam ki oyun oynamaya başladıktan 25-30 dakika sonra bilgisayarı kilitliyor ve ekran dan görüntü gidiyor. Bilgisayar kapanmış gibi oluyor. Sebebini çözemedim.

Bende de aynı şekilde sarı ama sorunsuz oynanıyor. Dediğiniz şekilde beni de oyundan attı cuma günkü oyunlarımda ama hafta sonu bir sıkıntı olmadı.
  • Bilinen build lerin hepsi yalan olmuş ki bence böyle daha güzel olmuş. Legendlar da ki özel yeteneklerde oynanışı çok değiştiriyor.
  • quote:

quote:

PTR server sorunsuz ama nedense ping değeri biraz fazla. Yeşil olması gereken bar sarı renk de oluyor. Bir de bir tek bende oluyor sanırsam ki oyun oynamaya başladıktan 25-30 dakika sonra bilgisayarı kilitliyor ve ekran dan görüntü gidiyor. Bilgisayar kapanmış gibi oluyor. Sebebini çözemedim.

Hocam sizdeki sorun bence ekran kartınızdan, õnce oyunun grafiklerini biraz düşürün, özellikle max fps yi düşürün, daha sonra da ekran kartınızla ilgili bir fan programi bulup sisteminize kurun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sstorm

quote:

quote:

Hocam sizdeki sorun bence ekran kartınızdan, õnce oyunun grafiklerini biraz düşürün, özellikle max fps yi düşürün, daha sonra da ekran kartınızla ilgili bir fan programi bulup sisteminize kurun derim.

Daha yüksek sistem isteyen ve sistemi daha zorlayan oyunlarda hiç böyle bir sorun yaşamıyorum. Diablo 3 de de böyle bir sorun yaşamıyorum. Sadece PTR de bu sorunu yaşıyorum o sebeple ekran kartı ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Daha yüksek sistem isteyen ve sistemi daha zorlayan oyunlarda hiç böyle bir sorun yaşamıyorum. Diablo 3 de de böyle bir sorun yaşamıyorum. Sadece PTR de bu sorunu yaşıyorum o sebeple ekran kartı ile alakası olduğunu düşünmüyorum.

PTR de benim kartın fanı Diablo 3 e göre daha hızlı dönmeye başladı. Siz ekran kartının ısısını kontrol edin yine de.

• her ne kadar PTR denemesem de

gelen gideni aratır gibi bir his var içimde , normal oyun moduna zaten giremiyoruz bakalım en son ne zaman açılacak
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

PTR de benim kartın fanı Diablo 3 e göre daha hızlı dönmeye başladı. Siz ekran kartının ısısını kontrol edin yine de.

Oyun içi ayarlardan Vsync i aktif edin. O zaman ekran kartınız zorlanmayacaktır. PTR de bütün ayarlar eski haline dönüyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 16 Aralık 2013; 21:58:39 >

• Yalnız oyuna eklenen öldüğümüz yerde canlandırma seçeneği çok iyi olmuş. İki saat öldüğümüz yeri bulmak için dolanmak gerekmeyecek.
  • ptr de latency neden kırmızı hep ? serverde sorunmu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

ptr de latency neden kırmızı hep ? serverde sorunmu var?

Ben de hep sarı görünüyor. Hiç yeşil olduğunu görmedim. Blizzard serverlarında sorun var zaten. Esas oyunun serverları hiç çalışmıyor.

Arkadaşlar önerilerinizle ayarları düşürüp denedim değişen bir şey olmadı PTR de oyun yine bilgisayarı kilitliyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nzm13

ptr de latency neden kırmızı hep ? serverde sorunmu var?

Ben de hep sarı görünüyor. Hiç yeşil olduğunu görmedim. Blizzard serverlarında sorun var zaten. Esas oyunun serverları hiç çalışmıyor.

Arkadaşlar önerilerinizle ayarları düşürüp denedim değişen bir şey olmadı PTR de oyun yine bilgisayarı kilitliyor.

Yarına düzelir inşallah. Bi ağız tadıyla ptr oynayamadık.
  • ya beyler ben ptr yi de göremiyorum beta launcherda. oyunda dün akşam sorun olunca battlenete girdim bi bakayım diye orda gördüm desktop applicationu indirdim normal oyuna zaten giremiyorum ama ptr seçeneği de yok server secme bölümünde. acaba diyorum ben geç indirdiim tam sorun çıktıgı zaman indirdiğim için mi launcher de güncellenmiyor. ptr yi bir türlü getiremedim. account kısmından ptr yi de etkinleştirmiştim
  • quote:

ya beyler ben ptr yi de göremiyorum beta launcherda. oyunda dün akşam sorun olunca battlenete girdim bi bakayım diye orda gördüm desktop applicationu indirdim normal oyuna zaten giremiyorum ama ptr seçeneği de yok server secme bölümünde. acaba diyorum ben geç indirdiim tam sorun çıktıgı zaman indirdiğim için mi launcher de güncellenmiyor. ptr yi bir türlü getiremedim. account kısmından ptr yi de etkinleştirmiştim

regionu amerika yap ben oyle yapıp login oldum ptr i gordum oyle indirdim sonra eu olarak degistirerek oyuna girdim
  • ptr ne kadar daha devam edecek bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siders

ptr ne kadar daha devam edecek bilgisi olan var mı?

15 Aralık pazar günü bitecekti ama devam ediyor.
  • ptr bitse ve güncellemeler bir an önce normal oyuna uygulansa çok iyi olacak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siders

ptr ne kadar daha devam edecek bilgisi olan var mı?

15 Aralık pazar günü bitecekti ama devam ediyor.

eyv zaten bitirmeleri saçma act5 zaten kapalı paragon lvl de olduğu yerde duruyo 33 lvl monk yaptım yazık olur, loot sistemi çok başarılı böle devam etsin işte nedir yani
  • şuan giriş yapılıyormuş doğrumu arkadaşlar girebilen varmı acaba
  • Serverler şuan sorunsuz

http://eu.battle.net/d3/en/status
  • Canım sıkkın. Ayarları düşürdük yinede Diablo 3 PTR beta bilgisayarı kilitliyor ve bilgisayara reset atmak zorunda kalıyorum. Umarım ek paket çıktığında esas oyunda böyle yapmaz.

Nedenini anlasam çözmeye çalışacağım ama nedenini bir türlü bulmadım. Ekran kartını güncelledim olmadı, ayarları düşürdüm olmadı daha ne yapmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.