Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18551856185718581859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trapped Under Ice T kullanıcısına yanıt
    Bende tüm karakterler mevcut. Hepsi ayrı güzel.
    Sen tadını çıkarmaya bak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: puku

Beyler selam. Demon hunter 70lvl karakterim var. K mar tenclip adinda bir crosbow var nereden cikartabilirim bilen var mi :)

Öyle bir yer yok; Bol bol yapabildiğin kadar yüksek Grater Rift veya Nephalem Rift yapman gerekiyor. Ayrıca Public ve/veya Gurup olarak girersen daha verimli olur bulman kolaylaşır.
  • Arkadaşlar merhaba, oyuna yeni başladım. Bi kaç sorum var izninizle;

- Legendary item düşme olasılığı çok mu arttırıldı? ACT III'e gelene kadar 15-20 tane düştü.

- Barbarian oynuyorum, ACT II'de bracers of desruction adında legendary bir wrist düştü, diğer skill'lerle 10-20k vuran karakter bu wristi taktıktan sonra seimistic slam ile 600-700k vurmaya (%30 da passive skill'den geliyor) başladı, belial'a falan 3 atıyorum, oyunu normalden hard'a aldım, hard'tan expert'e aldım, ama yok yani aşırı basit bi şekilde ilerliyor, neden böyle bi dengesizlik var anlamış değilim, 15 sene önce diablo 2 oynarken andariel'de, duriel'de ne kadar zorlanıyordum normal modda bile, bu oyun pek iyi optimize edilmemiş gibi geldi bana, asıl zorluk hikayeyi bir kez bitirdikten sonra mı başlıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vigarista -- 19 Ocak 2017; 20:36:3 >

• quote:

Orijinalden alıntı: moz@

quote:

Orijinalden alıntı: puku

Beyler selam. Demon hunter 70lvl karakterim var. K mar tenclip adinda bir crosbow var nereden cikartabilirim bilen var mi :)

Öyle bir yer yok; Bol bol yapabildiğin kadar yüksek Grater Rift veya Nephalem Rift yapman gerekiyor. Ayrıca Public ve/veya Gurup olarak girersen daha verimli olur bulman kolaylaşır.

Tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vigarista

Arkadaşlar merhaba, oyuna yeni başladım. Bi kaç sorum var izninizle;

- Legendary item düşme olasılığı çok mu arttırıldı? ACT III'e gelene kadar 15-20 tane düştü.

- Barbarian oynuyorum, ACT II'de bracers of desruction adında legendary bir wrist düştü, diğer skill'lerle 10-20k vuran karakter bu wristi taktıktan sonra seimistic slam ile 600-700k vurmaya (%30 da passive skill'den geliyor) başladı, belial'a falan 3 atıyorum, oyunu normalden hard'a aldım, hard'tan expert'e aldım, ama yok yani aşırı basit bi şekilde ilerliyor, neden böyle bi dengesizlik var anlamış değilim, 15 sene önce diablo 2 oynarken andariel'de, duriel'de ne kadar zorlanıyordum normal modda bile, bu oyun pek iyi optimize edilmemiş gibi geldi bana, asıl zorluk hikayeyi bir kez bitirdikten sonra mı başlıyor?

Anlattıklarınız doğru özellikle D2 de 3 zorluk seviyesi vardı LOD ek paketinden sonra sanırım Players 8 yazınca X8 daha zorluk artıyordu.Bu nedenle normal olarak başladığımızda bile bazı elitlerde zorluk çekiyorduk. D3 geldiğimizde (Normal-Hard-Expert-Master) 4 tane ve Torment 1 den Torment 13 e 13 seviye toplamda 21 seviye var aralık bu kadar geniş olunca haliyle Tormente kadar kolay gelmen doğal. Asıl olay Senaryon modundan sonra Adventure modda başlar burada Nepalem ve Grater Riftlerde kendini daha çok geliştirebilirsin ve mümkün olduğu kadar en yüksek Torment seviyesinde oynamaya çalışırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vigarista

Arkadaşlar merhaba, oyuna yeni başladım. Bi kaç sorum var izninizle;

Oyun Torment'lerden önce çok kolay. Eğer oyunu sever ve sabredebilirsen asıl zorluğun gear/set toplama ile T10+ ve mukabilindeki Greater Rift'lerde olduğunu göreceksin(tabi leaderboard zorlamak niyetindeysen). Paragon 300-400'lerde ortalama bir geara sahip olursun heralde. 500-600'lerde de sendekilerden daha iyilerini bulmak uzun sürer hale gelecek.

Uzun lafın kısası competitive olmadığı sürece aşırı basit, competitive iken aşırı zor ve zaman isteyen bir oyun...

• 1 hafta once basladim diablo 3 witch doctor oynuyorum fakat bugun sup monk actim daha kolay parti bulup griftlere girebilmek icin.internetten arastirdim ama pek birsey anlamadim da birisi bana innas sup buildi ile alakali bilgi verebilir mi.?Hayirli geceler

• quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

1 hafta once basladim diablo 3 witch doctor oynuyorum fakat bugun sup monk actim daha kolay parti bulup griftlere girebilmek icin.internetten arastirdim ama pek birsey anlamadim da birisi bana innas sup buildi ile alakali bilgi verebilir mi.?Hayirli geceler

Sana harika bir site önereceğim ki buradaki ve/veya Diablo 3 oynayanların %97,8 i bu siteyi bilir.
    http://www.diablofans.com
    ayrıca
    http://www.diablofanturkiye.com
    sitesi de Türkiye'nin resmi sitesidir bilgin olsun.

• Arkadaşlar ben de bir senin hunter var torment 4 de oynuyorum. Sorum şu bir sürü bow ve crosbow düşüyor ama dpsleri max 2600 çıktı ama leaderboard sıralamasında baktığım tüm demon hunterlerin bowlari yada crosbowlarinin dpsi 3500 falan bir craft olayı mı var yoksa yükse tormentlerdeki riftlerde yada giftlerde mı yüksek dpsli silah düşüyor ??

• quote:

Orijinalden alıntı: EliteKillaz

Arkadaşlar ben de bir senin hunter var torment 4 de oynuyorum. Sorum şu bir sürü bow ve crosbow düşüyor ama dpsleri max 2600 çıktı ama leaderboard sıralamasında baktığım tüm demon hunterlerin bowlari yada crosbowlarinin dpsi 3500 falan bir craft olayı mı var yoksa yükse tormentlerdeki riftlerde yada giftlerde mı yüksek dpsli silah düşüyor ??

Evet kısmen öyle diyebiliriz; Yüksek grift, yüksek nepalem rift + şans faktörü bi de tabi Kanais Cube de yeşil mücevherle Ancient Silah ve/veya eşya + 50+ Leg.GEM craftlayarak Dex. arttırabilirsin.
  • battle.net offline çalışıyor sadece, sadece bende mi böyle yoksa herkesde var mı?
  • merhaba;
    diablo 3 almayı düşünüyorum, ilk defa bu türde bir oyun oynayacağım ve özetle sorularım;
    -oyun içi türkçe dil desteği var mı?
    -tek başıma oynayacağım zevk alırmıyım?
    -öğrenmek kısmı sıkıcı mı?
    not: izlediğim videolardan epey keyif aldım oynamak istedim.
  • Evet kesinlikle alıp oynamalısın, şuanki parasına değer. Oyun içinde public olarak girersen başkalarıyla da oynayabilirsin, ama tabi haberleşerek oynayacağın bir arkadaşınla daha iyi olur bunu sorman bile hata.

Hayır türkçe dil yok, ingilizcen biraz olsa iyi olur. Zaten build için videolara bakacaksın yine, ya da sitelere, ilk geçirdiğin dakikalar ilk gördüğün bosslar, görüntüler, hikayeler kayda değer güzellikte olduğu için heleki diabloda deneyimlemen gereken bir oyun.

Ama ros paketiyle birlikte al. Zaten o olmadan oyun bir hiç.

Belli bir yerden sonra oyun adventure mode ile sürekli rift atmak olacak, daha iyi item için. Daha iyi item de daha yüksek rift atmak için ? Burada bir saçmalık var gibi gözükebilir evet. Oyun bundan ibaret benim veya bizim gibilerin sıkılma sebebi de budur. Ama oyun türünde şahsen en iyisidir. (Vur kır parçala, kan dök, kes biç böyle işte... daha büyük kesmek için daha büyük item lazım tüm olayı bu...)

• WaapS kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler çok açıklayıcı. Şu an battle netten satın alırsam 78TL ye denk geldiği için cazip geldi bana. Ros ile birlikte fiyat biraz tırmanıyor. Eğer deneyimden sonra hoşuma giderse onu da ekstra alabilirim. Bu akşam try 4 free olarak deneyimleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 17 Şubat 2017; 1:56:41 >
  • Kinguinde fiyatı 80 lira, diabo3+ros battle chest diye geçiyor global. Tavsiye ederim, battle.net üzerinden kampanya yoksa oyun almayın.

Diablo3'ü ros paketsiz almayın arkadaşlar, zevk falan da almazsınız. Ros paketsiz bir hiç kaç kere söyleyeceğiz ben anlamıyorum ki soruyorsunuz söylüyoruz sonra "hıı tomom bon bo donoyoyom".

Neyini deneyeceksin free dene deneyeceksen, 73 lira verip deneme mi olur ? Bu neyin kafasıdır ya. Al işte alacaksan 80 liraya kinguinden.

• WaapS kullanıcısına yanıt
    tamam müdür sakin ol buralar da yeniyiz. ben satın alıp deneyeceğim demedim ki zaten. bedavasını indirdim biraz oynadım hoşuma gitti. beğenirsem alırım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-42DBB8773 -- 17 Şubat 2017; 13:19:54 >
  • Aldım gitti ros ile birlikte 90 tlye geldi kingp'den. Tavsiye için sağol.

• Merhaba arkadaslar,

Oyuna 9. sezonda tekrardan basladim. Tecrubeli arkadaslardan bikac tavsiye istiyorum. 540 paragon wizard var.

1-özel gemlerden hangi ücünü kullanmaliyim?

2-500 paragondan sonra en hizli level atlayabilmem icin nasil bi yol izlemem lazim

3-lighting wizard buildini kullaniyorum, exp. blast yerine teleport var , bu buildle ilgili dmg artirabilmem icin neler yapmam lazim

4- 200000000 dpse sahip wizardlar goruyorum bunun taktigi nedir?

5-Canai cubete kullanicagim itemler hangileri olmali?

Wizardla ilgili tecrubeli arkadaslarin yardim ve tavsiyelerini bekliyorum.

• En iyisini yaptın hocam, yukarılarda yazanlar oluyor. Aynı sorular sürekli tekrar ediyor, kimse okumuyor o yüzden yazdım yani sadece size hitaben değil aslında.

WaapS#2356 isterseniz ekleyin. Artık pek oynamıyorum ama bu aralar biraz oynayasım geldi, istediğiniz şeyi de sorabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

En iyisini yaptın hocam, yukarılarda yazanlar oluyor. Aynı sorular sürekli tekrar ediyor, kimse okumuyor o yüzden yazdım yani sadece size hitaben değil aslında.

WaapS#2356 isterseniz ekleyin. Artık pek oynamıyorum ama bu aralar biraz oynayasım geldi, istediğiniz şeyi de sorabilirsiniz.

Valla süper olur eve geçince eklerim teşekkurler.

• 
Sayfa: önceki 18551856185718581859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.