Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.549.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18531854185518561857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu indirimden bugün aldım. Ek paketi almadım. Sadece ana oyunu aldım. Biri ek paketsiz işe yaramaz demiş neden acaba? Ben oyunu beğenirsem ek paketi sonra almayı düşünüyorum. Bir de co op oynayabiliyoruz galiba oynamak isteyen pm atsın
  • Arkadaşlar selam, oyunu kutulu şekilde alsam battlechest versiyonunu, içinden çıkan cd keyi hesabıma yazdığımda bilgisayara cd takmadan oyunu indirebilir miyim ve online oynayabilir miyim? Bilgisayarımda CD-ROM yok bunun için soruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih_ciftcii

Arkadaşlar selam, oyunu kutulu şekilde alsam battlechest versiyonunu, içinden çıkan cd keyi hesabıma yazdığımda bilgisayara cd takmadan oyunu indirebilir miyim ve online oynayabilir miyim? Bilgisayarımda CD-ROM yok bunun için soruyorum.

Evet, yapabilirsin Battlenet'in bir App.var Steam'e benzer onu indir o gerekli olan tüm şeyleri indirir.
    Link:https://eu.battle.net/account/download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moz@ -- 2 Ocak 2017; 11:48:3 >
  • moz@ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, uygulama yüklü wow oynadığım dönemden.
  • Oyun indirime girdi almak isteyen kaçırmasın.

https://us.battle.net/shop/en/product/game/diablo
  • Diablo 1' i oynayamıyormuyuz? ne zaman remakeini oynayabileceğiz?
  • Hayret hiç kimse bahsetmemiş, resmi forumlar da millet kazan kaldırıyor. Yeni gelen 2.4.3.42655 numaralı patch ile beraber bazı sistemlerde oyun 64bit client'da çalışırken bilgisayar resmen acı çekiyor. Acayip kötü bir STUTTERING var, oyuna SSAO ve MSAA özelliği gelmiş. Performans yerlerde sürünüyor.

i7 4790K, 16gb ram, GTX 1070 vs SSD'li bilgisayarım da ancak 32bit client'da sorunsuz oynayabiliyorum. 64bit açarsam makine kendinden geçiyor. Eğer COMMUNITY CHAT kanallarından ayrılırsanız sorun çözülüyor. Böyle de manyak ötesi bir çözüm bulmuş reddit'te bir kullanıcı. Town'da iken sırası ile tüm COMMUNITY CHAT kanallarına sırası ile gireyim dedim oyun çöktü lan...

20.yıl diye oyunun içine sıçmış Blizzard. Kimi kullanıcılarda da hiç bir şey yok, yağ gibi akıyor oyun diyor adamlar. Bu sorunu başka yaşayan varsa iletişime geçelim lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

Hayret hiç kimse bahsetmemiş, resmi forumlar da millet kazan kaldırıyor. Yeni gelen 2.4.3.42655 numaralı patch ile beraber bazı sistemlerde oyun 64bit client'da çalışırken bilgisayar resmen acı çekiyor. Acayip kötü bir STUTTERING var, oyuna SSAO ve MSAA özelliği gelmiş. Performans yerlerde sürünüyor.

i7 4790K, 16gb ram, GTX 1070 vs SSD'li bilgisayarım da ancak 32bit client'da sorunsuz oynayabiliyorum. 64bit açarsam makine kendinden geçiyor. Eğer COMMUNITY CHAT kanallarından ayrılırsanız sorun çözülüyor. Böyle de manyak ötesi bir çözüm bulmuş reddit'te bir kullanıcı. Town'da iken sırası ile tüm COMMUNITY CHAT kanallarına sırası ile gireyim dedim oyun çöktü lan...

20.yıl diye oyunun içine sıçmış Blizzard. Kimi kullanıcılarda da hiç bir şey yok, yağ gibi akıyor oyun diyor adamlar. Bu sorunu başka yaşayan varsa iletişime geçelim lütfen.

64 bit ve en son grafik ayarları ile yağ gibi akıyor bende. gtx1070, 6700k ve windows 10 ile sorunsuz 64bit çalışıyor bende. Ama gtx1070'de ki overclocku iptal etmek zorunda kaldım. İptal etmeden oyun donuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

Hayret hiç kimse bahsetmemiş, resmi forumlar da millet kazan kaldırıyor. Yeni gelen 2.4.3.42655 numaralı patch ile beraber bazı sistemlerde oyun 64bit client'da çalışırken bilgisayar resmen acı çekiyor. Acayip kötü bir STUTTERING var, oyuna SSAO ve MSAA özelliği gelmiş. Performans yerlerde sürünüyor.

Bende öle über sistem yok lakin HP Notebook ta oynuyorum oyunu ekranın sağ tarafı 1 pannak açık (Siyah) kalıyor bir türlü engelleyemedim bu durumdan dolayıda 1.5 - 2 Cm. kadar mousun şirazesi kayıyor yani butona tıklayacaksam 1,5-2 bm sağına tıklamamam gerekiyor Buna mukabilen PC de aynı problem yok.
    Bu problem ile karşılaşan var mı ???

PS:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moz@ -- 6 Ocak 2017; 14:36:39 >

• Arkadaşlar bu Diablo'nun 20. senesine özel olan etkinlikteki ödülleri kazanmak için neler yapmak gerekiyor?
  • Bu sıkıntı bende de olmuştu; maalesef 32bit'lik versiyonuna geçmek durumunda kaldım. (64 bit oynamak için community chat kanallarından çıkmam yeterli mi?)

Ayrıca, 50mb internet hızım var, wireless ile 48mb alıyorum testlerde ama oyunda inanılmaz yüksek latency var. Bazen sarı bazen kırmızı, ara ara da oynamama izin veriyor. Bununla ilgili olarak bir bilginiz var mı? Kendi forumlarında bir kaç kişi daha bu konudan muzdarip olduğunu belirtmiş ve adminlerin önerilerinin hiç biri işe yaramıyor. Anlamadım gitti.

Bu arada sezon9 oynayan varsa PM'den battletag atarsa birlikte takılabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasyman -- 11 Ocak 2017; 13:43:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas777

Arkadaşlar bu Diablo'nun 20. senesine özel olan etkinlikteki ödülleri kazanmak için neler yapmak gerekiyor?

Butcher peti için 1 level yeni bir karakter açıp direk evente gitmeli ve hiç çıkmadan son bossu kesmelisin. Yapınca peti veriyor.

2 tane de portrait var. Birini hatırlamıyorum ama çok basitti sanırım eventi bitirmek yetiyor. İkinci portrait için eventteki tüm elite bossları en az kesmek gerekiyor ama her girişte her elite spawnlanmıyor, 4-5 kere bitirmek gerekiyor.

Bir de inek pet var. Onun için eventteki Labirinth Level 9'da Black Mushroom var onu alıp event içindeki Adria'nın evine götürmek gerekiyor. Evindeki kazana atınca bir item düşüyor. Çıkan itemi alıp event mapinin ilk kısmına gidiyorsun. Orada kasabalıların cesetleri var. Belli bir sırada hepsine tıklamak gerekiyor sıralamayı hatırlamıyorum teker teker deneyebilirsin. Her birinden farklı itemler düşüyor bu düşen itemler ile başka bir cesede tıklayabiliyorsun. En son tiklanan cesetten Wirt's Leg'in craft planı çıkıyor. Blacksmith'e gidip Wirt's Leg'i craftlıyorsun. Sonra craftladığın Wirt's Leg'i savagelıyorsun. Yıldız haritası diye bir kağıt çıkıyor. Onu alıp event mapine tekrar gidiyorsun. Adria'nın evinin dışında üç ölü inek var. Önce ortadakine, sonra soldakine, en son da sağdakine tıklıyorsun. Üçünün de hayaleti çıkıyor ve sağda gizli bir yol açılıyor. Oraya girince bir inek çiftliģine çıkıyoruz. İlerleyip evin önüne çıkınca Wirt's Stash'i göreceksin. Onun içinde inek peti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.F.Hopper -- 11 Ocak 2017; 18:24:07 >

• Anlatımın için çok teşekkürler. Butcher pet için yeni karakter açıp sadece kendim ve birkaç kişi ile hiç çıkmadan son boss u kestim peti vermedi Yeni Demon hunter açtım. Acaba açman gereken özel bir karakter türü mü var? İnek peti içinse wirt's leg i craftlamak için 1 milyon altın istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 11 Ocak 2017; 18:30:24 >
  • Legolas777 kullanıcısına yanıt
    Butcher peti için solo oynamanız ve oyunun publıc game olmaması gerekiyor. Bilginize.
  • Fiyatlarda indirim var ama malum dolar da yukseldi. Bu fiyattan alinir mi yoksa baska bir saticiya yonlendirebilecek varsa yardimini beklerim. İyi geceler.
  • @Legolas777

Tek tamamlaman gerekiyordu. Onu söylemeyi unutmuşum...

@HunterInTheNight

Battlechest şu an 20€ ben olsam kaçırmazdım. Daha ucuza da bulunabileceğini zannetmiyorum. Kutulu versiyonu da D&R gibi yerlerde yaklaşık 120 Lira. İçerik olarak farkı yok, dijitali almak daha mantıklı olur. Bu arada ciddi oynamayı düşünüyorsan sadece ana oyunu almanı tavsiye etmem. Eklenti paketi olmazsa olmaz gibi bir şey...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyyaaannnbu

@Legolas777

Tek tamamlaman gerekiyordu. Onu söylemeyi unutmuşum...

@HunterInTheNight

Battlechest şu an 20€ ben olsam kaçırmazdım. Daha ucuza da bulunabileceğini zannetmiyorum. Kutulu versiyonu da D&R gibi yerlerde yaklaşık 120 Lira. İçerik olarak farkı yok, dijitali almak daha mantıklı olur. Bu arada ciddi oynamayı düşünüyorsan sadece ana oyunu almanı tavsiye etmem. Eklenti paketi olmazsa olmaz gibi bir şey...

Dediğin gibi yapıp aldım her iki oyunu. Fiyat cok guzeldi ancak kur asiri yukselince biraz avantaji kaybolmustu onun icin teredduttr kaldim. Yine de iyi sayilir bir fiyattan aldim diyebilirim.

• HunterInTheNight kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Umarım severek oynarsın...
  • Diablo için olabilecek bence en iyi şey, birkaç karakter daha ekleyip her karaktere defans-tank, dps, support skillerini dengeli verip oyunu MOBA'ya çevirmeleri. Az sayıda kahraman çok fazla skill kombinasyonu ile iyi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enchanted -- 14 Ocak 2017; 14:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enchanted

Diablo için olabilecek bence en iyi şey, birkaç karakter daha ekleyip her karaktere defans-tank, dps, support skillerini dengeli verip oyunu MOBA'ya çevirmeleri. Az sayıda kahraman çok fazla skill kombinasyonu ile iyi olabilir.

MOBA mı? Nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 18531854185518561857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.