Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1853. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.549.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18511852185318541855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: moz@

quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

diablo hassasıyım ama online oldğundan hiç oynamadım
    çok şey mi kaçırdım acaba

Kesinlikle.
    Bana sorarsan ek paketi almadan sadece Diablo III al baktın sardı, ek paketide alarak devam et. Şunuda bilmelisinki normal ile ek paket arasında dünya bir fark var.

online oyunlara hep mesafeli olmuşumdur.
    fırsat bulursam deneyeyim
    ama gene de lan dan 2 kişi diablo 2 oynamayı yeğlerim

• Diablo II > Diablo III
  • Diablo 1 > diablo 2 > diablo 3 Nedir yani ? Witcher 1 > witcher 3 ? Bu hep böyledir zaten. Vaat edilen nedir ne değildir ?

Çocukluğumuzda atari kasetine üflemenin verdiği zevk > diablo 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatrix kullanıcısına yanıt
    selamlar,
    diablo 3 hakkında bir sorum olacaktı. uzun zamandır onamadığım bir seri. diablo'yu oynamıştım.
    diablo 3 online oynanıyor sanırım. crackli indirilmesi mümkün mü. bir kaç siteden baktım "client server emulator" dışında bir şey bulamadım. sanırım buda eklentisi oluyor. diablo 4 çıkacak dedikoduları olduğu için karar veremedim almak konusunda.
    konu hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim.
    teşekkürler
  • Bu resim Blizzard gear store a konuldu ve kısa süre sonra silindi. Yeni karakter Necromancer geliyor gibi. Cevaplar 4 Kasımda.

• pckolog08 kullanıcısına yanıt
    hocam dedikodular sizi 10 yıl falan oyalayabilir (Bknz diablo 3 çıkış dedikoduları =)
    crack olaylarını bilmiyorum hep orj oynadım ama crackle falan olacak oyun değil yani sadece kendimizi kandırmış oluruz..
    ve dediğiniz gibi client emülatörle yapılıyormuş.... yani kendi pc nizde server varmış gibi bağlanıp karakterlerinize diablo 2 misali ulaşabiliyormuşsunuz...
    ben teşekkür ederim.
  • Lord De Seis kullanıcısına yanıt
    hmm, güzel olabilir belki. bakalım.
  • Diablo III crack ile tek başına oynarsan, kısa sürede sıkılırsın diye düşünüyorum. Oyunda tek başına yaptığın riftler bile online olarak genel bir EU sıralamasına girmek için, Online da olmazsa oyunu kısa sürede bitirip sadece kendini tekrarlamaya başlarsın. Bence Online oynanması gerekli olan bir oyun sezon görev ve sıralamaları için.
  • Diablo 1 remake yapacaklarmış Diablo 3'ün içinde. Ayrıca yeni dlc ile Necromancer sınıfı geliyor. Diablo 4'ü daha çok bekleyeceğiz anlaşılan.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Bence böylesi daha iyi oldu,Diablo 3'ün içinde Diablo 1 remake olacaksa o zaman ücretsiz mi verilecek D3 sahiplerine?Necromancer dlc si bi para olur heralde
  • -Bane kullanıcısına yanıt
    Zaten öldü oyun, diablonun ayakta durması için eski oyunculara ihtiyacı var ve bunu çok iyi bildiği için blizzard böyle yaptı bence. Başka türlü ne yapsa oyuncu çekemez bu oyuna. Diğer oyunların yanında çok sönük kaldı.
  • -Diablo evreninin 20.yılı
    -Blizzard'ın 25.yıldönümü
    -Blizzcon'un 10.tekrarı

en azından sağlam bi ek paket beklerken dalga geçer gibi 1 karakter ve 2-3 yeni mekan eklemeleri 2 yıl aradan sonra gerçekten insanı hayret ettiriyor. Diablo 4 ü zaten geçtim şu ana kadar her yeni karakter yeni bir ek paketle verilirken blizz iyice b.kunu çıkarıp tek tek karakter paketi satmaya başladı. Zırnık koklatmayacaksın bunlara. Bide D1'i remake yapacaklarını sanan arkadaşlar NeoGAF'ta yazanlara ve ropörtajlara göre o sadece bir rift olacakmış öyle sevinmeyin hemen. Ne büyük hayal kırıklığı oldu. Neyse yazarsam ban falan yiyecem en iyisi susayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowofDeath06 -- 5 Kasım 2016; 1:25:34 >
  • ShadowofDeath06 kullanıcısına yanıt
    Paralı değil anladığım kadarıyla ya , sadece pack olarak görünüyor. Adamlar 2012 de yaptığı oyunu ayakta tutmanın peşindeler , yıl olarak çok geçti daha oynanabilirliği kalmadı. Diablo hastaları oynuyor bir tek, onların da isteği bitmek bilmiyor. Diğer oyunların getirisi fazla olduğu için, emek harcayacaklarını sanmam ama bu da iyi bence, "hiç yoktan iyidir."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme ücretsiz necro karakteri ücretli olucak hocam doğrulandı. Diablo hastaları ilk 2 oyunu oynadıktan sonra bu oyunu beğenmemekte gayet haklılar bence.
  • Bu saatten sonra para verip de diabloya dönmem açıkçası. Ücretsiz olsaydı dlc, bakabilirdim ama geçti Diablo 3'ün modası.
  • Oyunu ilk çıktığı zamanlar oynamıştım. Sonra bıraktım farm yapmak sıkınca. Ek paketi hiç oynamadım. Şimdi de Necromancer gelecek dediler, biraz ilgi uyandı tekrar. Sizce ek paketi alıp oynamaya devam etmeli miyim?
  • Oyunun temeli kötü hazırlanmış, yani diablo3'ün, yapacak bir şey yok. Değil necro, yığınla hero gelse yapacağın iş sınırlı oyunda. Şöyle düşün sürekli aynı sıkıcı işi yapan memursun, bir gün farklı gömlek giyiyorsun 1 yıl sonra sana farklı gömlek vereceğiz ama iş devam. Ne farketti ? Heyecan bile uyanmadı bende, ilgi ile heyecanı karıştırmayın komple oyunu satın aldırtacak düzeyde bir yenilik değil. Ama şu varki ek paketsiz d3 hiçbir şeye benzemiyor, oynamak istiyorsanız alın fakat necro için alacaksanız uzak durun.
  • Benim Anlamadığım Diablo III Bu Kadar Kötü Yorum Yağmuruna Tutmanın Amacı Nedir Paranın Karşılığını Verememiş Olabilir Oyun Kötü'de Olabilir Ama Bunca Sene Geçmesine Rağmen Hala Kötülenmesini Anlayamadım Blizzard Zaten Bu Oyun'dan Fazla Kazandığı Yok Artık Salmış Durum'da Normal Yani Başka Bir Oyuna Örnek Verecek Olursak Valve Counter-Strike Gibi Bir Oyunun Daha Çok Problemi Varken Saçma Sapan Güncellemeler Çıkarması Gibi Bir Şey Sürekli Aynı Oyunu Sıkılmadan Oynayan İnsan Sayısı Az Zaten Mmorpglerin'de Mantığı Bu Zaten Oyun Sonu Geldiği Zaman Yapacak Bir Şey Kalmıyor Herkes Kendini Kanıtlmaya Çalışıyor Tekrardan Yeni Karakterlerle Oyuna Başlamak Gerekiyor Full Set Yapıp Meydan'da Beklemenin Amacı Yok Bu Tür Oyunlar'da Aklınızın Bir Köşesin'de Hatıra Olarak O Günler'de Arkadaşlarınızla Geçirdiğiniz Vakitler Para İle Satın Alınamaz Yani Bir Oyunu Kötülemek Yerine Artık O Oyuna İyi Yada Kötü Hatıralarınız Arasın'da Yer Vermek Daha Mantıklı.

• Boşver canım sen şimdi diabloyu, biz birer kahve içelim. Kendimizden bahsederiz, ben gitarımın tellerinde bile daddario kullanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaapS -- 6 Kasım 2016; 19:35:9 >
  • WaapS kullanıcısına yanıt
    Kız Arkadaşımı Bu İşe Karıştırma Dostum
  • 
Sayfa: önceki 18511852185318541855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.