Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.473
Cevap
72
Favori
1.549.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18501851185218531854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Var mı 6. sezon oynayan? Değişiklik falan var mı oyunda?
  • farm farm farm baydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazar Eyle

farm farm farm baydı.

Farm bir noktaya kadar; Farmdan sonra asıl er meydanı ve/veya can alıcı nokta buildi zorlayan GRift seviyesini yükseltmektir amaç.
  • moz@ kullanıcısına yanıt
    ee?? grift yapmak farm değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazar Eyle

ee?? grift yapmak farm değil mi?

Hayır.
  • Nazar Eyle kullanıcısına yanıt
    Şimdi arkadaş buildi oturttuktan sonra, çok yüksek grift girmekten bahsediyor. Amaç yüksek grift tamamlayabilmek ve ona göre strateji yapmak. Düşen item de cabası olur. Ancak siz sürekli buildin elverdiği şekilde hızlı grift yapıp paragon kasmaktan veya daha iyi item düşürmekten bahsediyorsunuz. İkisi farklı şeyler ancak yapılan şey yine grift olduğu için sıkıyor. Sürekli farm yaptığın yerde birde sıralamaya girmek için çaba göstermek sıkıcı, farklı bir alan/harita/yer olmalıydı bence.
    Sonuçta oyunu belirleyen şey en yüksek yaptığın grift ise onu misal bilmem ne şehrinin bilmem ne yerinde denemeliyiz, atraksiyon yok. Aç kapıyı gir, baydı.
  • Merhaba arkadaşlar. Amazon'un 10$ hediyesiyle Diablo III aldım. Oyunun oynanabilirliği nasıl? RoS almak gerekli midir?
  • Leiter kullanıcısına yanıt
    Yeni başlıyorsan bir süre keyif alarak oynarsın. Tam anlamıyla oyunun içeriklerinden faydalanıp zevk alabilmen için RoS gerekli.
  • ps4'te oynayan yok mu hiç aranızda?

ben oyuna yeni başladım fakat ps4'te hiç online bir oyuna giremedim. bir kaç kez benim oyunuma bağlanan oldu o kadar.
    eğer varsa oynayan oynayalım birlikte. zaten acemiyim o yüzden artık sarmıyor sanki... :(
  • oynamayan varsa hesabı bana verebilir beyler
  • En son girdiğimde auction house vardı şimdi kapanmış ya :( ne itemler çektiydim auction housedan
  • quote:

Orijinalden alıntı: DcTheScientist

En son girdiğimde auction house vardı şimdi kapanmış ya :( ne itemler çektiydim auction housedan

Altından Çoookkk..!! sular aktı Yeğenim..!!
  • Merhabalar, çıktığı gün hevesle Pc versiyonunu aldım o zamandan beri aralıklar 2000 saatten fazla oynadım oyunu. Şimdi PS4 satın aldım ve merak ettiğim konu oyun PS4'de nasıl, oynaması rahat mı? Ve daha da önemlisi oyuncu popülasyonu ne durumda?
  • Arkadaşlar oyunu 2560*1080 çözünürlükte oynıyamıyor muyuz?
  • Pc de ne gibi değişiklikler olmuş acaba ?

Bilgi verebilicek arkadaş varmı .
  • diablo hassasıyım ama online oldğundan hiç oynamadım
    çok şey mi kaçırdım acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

diablo hassasıyım ama online oldğundan hiç oynamadım

Kesinlikle.
    Bana sorarsan ek paketi almadan sadece Diablo III al baktın sardı, ek paketide alarak devam et. Şunuda bilmelisinki normal ile ek paket arasında dünya bir fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesar_

Arkadaşlar oyunu 2560*1080 çözünürlükte oynıyamıyor muyuz?

Evet,
  • quote:

varsa eğer tanıdığın samimi olduğun bi forumdaştan hesap bilgilerini al, dene birkaç gün beğenirsen al bence.... oyunu çok sevmeme rağmen çok zmandır masaüstünde görmeme rağmen tıklamıyorum kısayoluna =))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatrix

quote:

varsa eğer tanıdığın samimi olduğun bi forumdaştan hesap bilgilerini al, dene birkaç gün beğenirsen al bence.... oyunu çok sevmeme rağmen çok zmandır masaüstünde görmeme rağmen tıklamıyorum kısayoluna =))

öyle kimse yok alacağım ama bi ara denemeye çalışacağım bakalım
  • 
Sayfa: önceki 18501851185218531854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.