Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1854. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.549.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18521853185418551856
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Elixir'den şaşmam :) O kız bana mı bakıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Oyunun temeli kötü hazırlanmış, yani diablo3'ün, yapacak bir şey yok. Değil necro, yığınla hero gelse yapacağın iş sınırlı oyunda. Şöyle düşün sürekli aynı sıkıcı işi yapan memursun, bir gün farklı gömlek giyiyorsun 1 yıl sonra sana farklı gömlek vereceğiz ama iş devam. Ne farketti ? Heyecan bile uyanmadı bende, ilgi ile heyecanı karıştırmayın komple oyunu satın aldırtacak düzeyde bir yenilik değil. Ama şu varki ek paketsiz d3 hiçbir şeye benzemiyor, oynamak istiyorsanız alın fakat necro için alacaksanız uzak durun.

Ben şeyi merak ettim Arkadaşım;

Bu kadar yeriyorsun oyunu da sence yenilik anlamında neler olamalı senin ve/veya diğer kişilerin beğenisini kazanması için...?
  • moz@ kullanıcısına yanıt
    Soru ile alakalı cevap vermek gerekirse, bence diye başlayacağım cümle benim istediğim şekilde dizayn edilmiş olmasını gösterir ki öyle bir durum olmayacak. Hal böyle olunca ben de bir sürü şeyi merak edebilirim, benim bence ile kuracağım cümleyi neden insanlar merak etsin ? Bu kadar yermek derken, bir satır cümleye metafor yapmanın merakı daha cazip duruyor.

Sayılabilecek ve beklenebilecek "bu kadar" yenilik arasından, özellikle insanlar ek paket veya diablo4 gibi büyük beklenti içinde iken bu gelen yeniliği eleştiririm arkadaşım. Blizzard çalışanı olmadığım aşikar, e sorulan soru da blizzard çalışanından gelmemiş ama mülakat sorusu gibi duruyor. Okuyunca bir heyecan olmadı değil.

1)İnsanları 10 yıl oyun yapacağız diye bekletirsen insanlarda efsanevi bir oyun beklerler. Özünde bir nevi kendini tekrar ettirmek zorunda kalan ve bunun eğlenceli olması gereken bir oyun için tekrar etmek hiç bu kadar sıkıcı olmamıştı. Fanatiklerinin beklentileri o kadar büyüktü ki oyundan habersiz tipler bile satış yapılırken "oha lan diablo diye bir oyun geliyormuş çok fena olacakmış" deyip oyunu satın aldılar.
    2)İnsanlar nerede benim Necromancer'ım, nerede benim Assassin'im diye ağlarken böyle bir hayal kırıklığı ve karakterlerdeki düzensizlikleri gördük. Kaç yıl sonra hadi ağlamasınlar necromancer bari verelim der gibi, daha doğrusu "ağzımıza bir parmak bal çalar gibi".
    3)Diablo 2 de ki talent ağacımız oyunun başından sonuna kadar üzerinde kafa patlatmamız gereken hata kabul etmeyen bir stratejiye sahipti. Tek bir puanı bile yanlış vermemiz karakterin yanmasına sebebiyet verebiliyordu.Daha sonraları sınırlı bir şekilde talent sıfırlama özelliği gelse de,her türlü eski talent sisteminin bir ciddiyeti vardı.
    Belki güzel bir fikir ama Diablo cidiyetine aykırı bir durum.
    4)Oyun tutmadı hadi paragon koyalım.
    5)Nerede PvP ? Başlı başına beklenti içine gireceksem kesinlikle PvP olmalı.
    6)"Ümit, en bedbaht insanlardan bile ışığını esirgemez. -shakespeare" Hadi RoS paketi çıkartalım son olarak.

Diablo 3 çok iyi bir oyun diyebilecek insan neredeyse kalmadı. Ha şimdi diyeceksin yenilik nerede, ben sana ne sordum neyi eleştiriyorsun. Ben ortada bir yenilik göremedim ki sana yenilikten bahsedeyim. Oyun daha diablo 2'nin yaptığı şeyleri tekrar edip durdu gibi bir şey. Umut yine kesilmez, diablo aşkımız bitmedi ben 4'ü bekliyorum diyen adama helal olsun. Ona da saygım var, fakat zaten var olan necromancer "yenilik" deme bana Arkadaşım.

• WaapS kullanıcısına yanıt
    Way be eski cevval atakan Forum günlerim aklıma geldi.
    Kısa ve net söylemek istersem bir çok şey söylemişsin ama hiç bir şey söylememişsin gibi bir tüme varıma varmak mümkün yazınsa yine %97,8 eleştiri ama yeni ne yapılacağı hususunda hiç bir fikrin yok. Söylediklerine katılmıyor değilim. Örneğin bana göre de Diblo 3 ün en fazla eksikliği hissedilen şeyi PVP. PVP nin Diablo 3 yer alamamasının nedeni de oyunun başlı başına single veya grup ile beraber oynanabilir tasarımından kaynaklı. Jay Wilson un halt yemesi yani. Bu arada oynanabilirliği olsun buglara anında müdahele olsun Biliz.in hakkını vermek lazım "Yiğidi öldür hakkını ver."
    Gördüğün üzere "Waay iyi fikir hakikaten bu yapılsa çok iyi olur." türünden bir öneri getiremediniz.
    Sanırım Blizz.de aynı şeyi yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: moz@

Kısa ve net söylemek istersem bir çok şey söylemişsin ama hiç bir şey söylememişsin gibi bir tüme varıma varmak mümkün yazınsa yine %97,8 eleştiri ama yeni ne yapılacağı hususunda hiç bir fikrin yok. Söylediklerine katılmıyor değilim. Örneğin bana göre de Diblo 3 ün en fazla eksikliği hissedilen şeyi PVP. PVP nin Diablo 3 yer alamamasının nedeni de oyunun başlı başına single veya grup ile beraber oynanabilir tasarımından kaynaklı. Jay Wilson un halt yemesi yani. Bu arada oynanabilirliği olsun buglara anında müdahele olsun Biliz.in hakkını vermek lazım "Yiğidi öldür hakkını ver."
    Gördüğün üzere "Waay iyi fikir hakikaten bu yapılsa çok iyi olur." türünden bir öneri getiremediniz.

Bence oyunun en büyük eksisi ticaret sistemi olmaması. Farm yapmanın falan hiç bir anlamı yok solo GR yapsan 3 saat karakterini full diziyorsun zaten eee sonra yapacak hiç bi şey yok nerdeyse oyunda. grupla yüksek GR girmek istesen herkesin aradığı aynı 1 dps 4 supp tüm chatte dönen olay 'lf 1 more sup barb lf 1 more sup monk' geçen sezon sevidğim için whirlwind barb kastım tüm seti dizdim 3 saatte sonra hiç bi gruba falan giremiyosun zaten hep metadaki şekilde build yapman lazım sup oynamak da bayıyo beni GR gruplarına girecek build yapmazsan oyun ölüyo direk zaten solo GR gir paragon kas nereye kadar hayır grup olarak GR girsen de bi anlamı yok herkes full gear zaten paragon al dur oyun bundan ibaret bounty sistemi zaten inanılmaz sıkıcı beklentileri şişirip şişirip saçma sapan bi şey koydular ortaya necromancer açmak için de para ödememz lazım bi de

diablo 3 öldü artık bence kimsenin daha fazla para yatırmasını tavsiye etmem.

• Remake remaster modasına blizz de uysa da d2 remake çıkarsa. D3 e gelecek d1 dungeonu ile belki de geri dönüşleri merak ediyorlardır. İleride d2 remake görebiliriz gibime geliyor.
    Skill ağacı değişmeli d2 deki gibi olmalı. Ben cold sorcerer'ım ile hell de kontess kesemediğim günleri özlüyorum. Beni parti ile oynamaya grup bulmaya itmeli oyun. Eliteler immune olduğundan orada tkaılıp kalmalısın senin önünü kesmeli oyun bir şekilde. Ama d3 de seti diziyorsun çatır çatır saniyeler içinde herkesi kesiyorsun. Elitelerin ne özellikleri var ne yapıyorlar hiç haberin bile olmuyor çünkü elite'in adını bile okuyamadan zaten öldürüyorsun. Hell aksesuarları yapacaksın key topluyorsun saniyesinde ölüyor key düşüren boss. Ne anladık biz bu işten. Her birine immunity verin hepsi birşeylere immune olsun rahat rahat tek başımıza kesemeyelim. Seti tamamlayınca oyun bize herşeyi sunmayın herşeye kolayca erişemeyelim. Zorlanmadığın daha iyi olmak için çaba göstermediğin bir oyunda ne amacın kalabilir. Zaten dps dengesini iyicene sapıttılar bu yüzden de pvp diye birşey yok oyunda. En kötü setle bile 200-300milyon vuruyorsun pvpye fırsat bile tnaımıyor oyunun dps sistemi. Pvp dungeonları olmalı herke soraya girdiğinde bir şekilde eşit dengeli olmalı ki yetenekleri ön plana çıkabilsin. Amazonun takip eden okları, assassin'in trapleri, sorcererın blizzardları filan ben onlardan kaçmayı, nasıl yaklaşırsam avantajlı konuma geçerim diye kasmayı uğraşmayı zorlanmayı istiyorum. D3 de pvpye giriyorsun ilk darbeyi kim vurursa zaten o kazanıyor tek attığı için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord De Seis

Bu resim Blizzard gear store a konuldu ve kısa süre sonra silindi. Yeni karakter Necromancer geliyor gibi. Cevaplar 4 Kasımda.

Onu seviyorum
    Bu nostaljik hissediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: damnum fatale

quote:

Orijinalden alıntı: moz@

Bence oyunun en büyük eksisi ticaret sistemi olmaması. Farm yapmanın falan hiç bir anlamı yok solo GR yapsan 3 saat karakterini full diziyorsun zaten eee sonra yapacak hiç bi şey yok nerdeyse oyunda. grupla yüksek GR girmek istesen herkesin aradığı aynı 1 dps 4 supp tüm chatte dönen olay 'lf 1 more sup barb lf 1 more sup monk' geçen sezon sevidğim için whirlwind barb kastım tüm seti dizdim 3 saatte sonra hiç bi gruba falan giremiyosun zaten hep metadaki şekilde build yapman lazım sup oynamak da bayıyo beni GR gruplarına girecek build yapmazsan oyun ölüyo direk zaten solo GR gir paragon kas nereye kadar hayır grup olarak GR girsen de bi anlamı yok herkes full gear zaten paragon al dur oyun bundan ibaret bounty sistemi zaten inanılmaz sıkıcı beklentileri şişirip şişirip saçma sapan bi şey koydular ortaya necromancer açmak için de para ödememz lazım bi de

diablo 3 öldü artık bence kimsenin daha fazla para yatırmasını tavsiye etmem.

Ticaret olayına katılmıyorum; Jay Wilson'u (Diablo 3'ün ilk direktörüydü kendileri bilmiyenler için " işinden eden bu oldu. Ticari sistemin birçok hileleri var mesela adam 100 sanal makineyle açıyor oyunu 7/24 farm yapıp iyi malzemeleri toparlayıp satıyor. İşin içine böyle bir ticaret ve para akışı girdiğinde oyun oyun olmaktan çıkıyor. Normal oyuncuları da soğutuyor bunlar yaşandı görüldü ve daha böyle bir hata yapmaz Blizz.
    3 saatte tüm seti tamamladın oldu bitti diyorsun ama ben öyle düşünmüyorum iş o kadar kolay değil. Tamam oyun bazı rutinlere girip kendini tekrarlıyor olabilir ama oyunun geneline baktığımızda bana göre fena değil. Ha yapılabilecek şeyler yok mu var. Bahsettiğim gibi en eksik olan bir tarafı PVP olayı onuda D3 de yapabileceklerini zannetmiyorum Pach ile de olmaz PVP olayı tamamen farklı olmalı (Adventure mode Harcore mode PVP mode gibi). Ayrıca ayda en az bir 2 kere olmak şartı ile Bonus Dungeon hazırlanabilir süresi sınırlı olur ve başaranlara ödüller verebilir.

• PVP ve modları gelse çok güzel olucak.

Necromancer açıkçası benim ilgimi pek çekmedi lakin Necromancer ı bekleyen birçok kişide var çevremde

---------------------------------

2.4.3 PTR yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 9 Kasım 2016; 12:50:34 >
  • Season 8 ile tekrar oynamaya başladım, ROS çıktığından beri oynamıyordum, ondan önce ise efsane bir CM wizardım vardı :)

Uzun aradan sonra tekrar oynayınca oyun tekrar sardı diyebilirim, ROS ile gelen yeniliklere başta alışmak zor ama en azından biraz değişiklikler olmuş. D3 ün ana sorunu belli buildlerin çok ön plana çıkması ve herkesin benzer şeyleri kullanması, bu halen devam ediyor gördüğüm kadarıyla..

Season 8 için karakterim aşağıda, tabi ki yine wizard. Mevcut durumda iyi bir grup ile 80 - 90 arası grift yapabiliyorum, soloda ise en son 80 yaptım. Grift yapmak isteyen ve 80 - 90 arası yapabilitesi olanlar var ise davet gönderebilirler.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Khan-2430/hero/84102028

• quote:

Orijinalden alıntı: batuhano

Season 8 ile tekrar oynamaya başladım, ROS çıktığından beri oynamıyordum, ondan önce ise efsane bir CM wizardım vardı :)

Uzun aradan sonra tekrar oynayınca oyun tekrar sardı diyebilirim, ROS ile gelen yeniliklere başta alışmak zor ama en azından biraz değişiklikler olmuş. D3 ün ana sorunu belli buildlerin çok ön plana çıkması ve herkesin benzer şeyleri kullanması, bu halen devam ediyor gördüğüm kadarıyla..

Season 8 için karakterim aşağıda, tabi ki yine wizard. Mevcut durumda iyi bir grup ile 80 - 90 arası grift yapabiliyorum, soloda ise en son 80 yaptım. Grift yapmak isteyen ve 80 - 90 arası yapabilitesi olanlar var ise davet gönderebilirler.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Khan-2430/hero/84102028

Kişinin tercihi olmakla beraber birçok build alternatifi var bilinen ve bilinmeyen , örneğin crusader da genelde thorn buildi kullanılır lakin blessed shield, hammer vs.. birçok build daha mevcut ve aşağı kalır yanlarıda yok , spesifik itemlerle kendinize özgü çok değişik build lerde yapabilirsiniz , örneğin Broken Promises üzerinden güzel buildler yapılabiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Maxwell1 kullanıcısına yanıt
    bende blessed shield kullanıyorum çoğu kişinin aksine. broken promises ile nasıl bir şeyler yapıyorsunuz merak ettim anlatır mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

bende blessed shield kullanıyorum çoğu kişinin aksine. broken promises ile nasıl bir şeyler yapıyorsunuz merak ettim anlatır mısın?

Broken Promises 5 kere critical vuramıyınca critical vurma oranınızı %100 arttırıyor ve kendi içinde herhangi bir cooldown ı yok denebilir (0.25 salise), critical şansını %5 te tutarak sürekli %100 critical bonusu alınabiliyor ve itemlerden düşüceğiniz critical chance leri başka statlara yöneltebilirsiniz.(Attack larınız alan üzerineyse tavsiye ederim , bosslarda biraz dezavantaj yaratıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 16 Kasım 2016; 17:42:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar Diablo 3 ilk hali ile rezalet olsa da Reaper of Souls ek paketi ile gayet güzel toparladı. Oyuna baya detay eklemişlerdi.

Belirtmekte fayda var: oynamaktan keyif aldığınız en az 3-4 arkadaşınız var ise online modları oynamak gayet keyifli. Ben sadece single player oynarım diyorsanız eğer bitirdikten sonra yeniden oynamak bir süre sonra sıkıyor.

Hala merak edenler için yabancı sitelerden ucuza buldukları takdir de almalarını tavsiye ederim. Tabii ki bu oyun türünü (Hack and slash) seven biriyseniz alın yani keserim biçerim gelişirim hayvan gibi loot kasarım zorluk severim co op oynarım diyorsanız bu oyunu seveceksiniz.
  • bu necromancer karakteri ne zaman girecek oyuna resmileşen bir tarih var mı? ve yeni sezon acaba ne zaman başlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WBT Prometheus

bu necromancer karakteri ne zaman girecek oyuna resmileşen bir tarih var mı? ve yeni sezon acaba ne zaman başlar

Necro Karakteri tahminimce Mayıs gibi gelir.
    Yeni sezon ise Ocak ayı ortaları veya sonu.
  • Diablo 3 battle chest yapmışlar 30 dolar'a kadar düşmüş.
    https://eu.battle.net/shop/en/product/diablo-iii-battle-chest
  • Arkadaslar birsey sorucam oyunuma gelen elemanin teki bana birkac item verdi onume ne cikarsa tek atiyorum anlamadim torment in son zorlugunda bile tek atiyorum herseye acaba bugli item mi bu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Arkadaslar birsey sorucam oyunuma gelen elemanin teki bana birkac item verdi onume ne cikarsa tek atiyorum anlamadim torment in son zorlugunda bile tek atiyorum herseye acaba bugli item mi bu?

Çarını bir linkle de inceleyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Talat2106

Arkadaslar birsey sorucam oyunuma gelen elemanin teki bana birkac item verdi onume ne cikarsa tek atiyorum anlamadim torment in son zorlugunda bile tek atiyorum herseye acaba bugli item mi bu?

Sanırım oyunu konsolda oynuyorsun. Konsolda maalesef hileli item kullanan oldukça fazla. Bunlardan birine denk gelmişsin.
  • 
Sayfa: önceki 18521853185418551856
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.