Bildirim
Diablo III [ANA KONU] (1859. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Hocam alt tarafı aralarında 10 grift oynuyor. Barbar yerine wizard oynayın ohalde, o kadar kafaya takılacak bir durum değil. İllaki barbar oynayacağım diyorsanız 90+ grift bence yine sorun teşkil etmiyor çünkü amaç leaderboard'a girmek. Wizard 110 ile girerken siz 90 ile gireceksiniz ? Burada bir kıyas yapmak bence yanlış olur zira solo oyuncusuysanız.
Ayrıca bugüne kadar hiç 90 yaptınız mı ? diye de kendimize sormamız lazım. Sınıflar arasında bir denge aramak yine mantık dışı olur zira biri dps diğeri tank sınıfında ve ikili parti üçlü parti denilince barbar ve wizard olmadan olmuyor. Sorduğunuz sorunun cevabı da bu aslında, bunun için böyle yapılmış. Dediğim gibi solo oynuyorsanız rank 1 olmak için ister 50 istesin ister 100. Ne fark ederki ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzun aradan sonra tekrar sezon açıp oynamayı düşünüyorum ama bir türlü gaza gelemiyorum,etrafta sürekli Diablo 3 mü kaldı öldü o oyun lafları dolanıyor -
Söylediğiniz doğru ama dengeyi parti için yapmaları kötü olmuş. Aslında esas kriter bir oyuncunun solo grift'te en yüksek kaç yapabildiği. Bir barbarın leaderboard'da wizard ile kapışma ihtimali yok. Anca kendini diğer barbarlarla kıyaslayabilir, sizin söylediğiniz de bu sanırım. Bence asıl amaç overall leaderboard'da en üste çıkmak olmalı.
Şu anki season 10 softcore leaderboard'da hangi class kaçıncı sırada:
Wizard 1
Witch doctor 26
Crusader 35
Demon hunter 52
Monk 164
Barbar 758
Demon hunter hatta monk bile biraz çaba ve şans ile zirveyi zorlayabilir. Ama barbar şu anda zavallıları oynuyor. Benim söylemeye çalıştığım bu. -
Ben de Barbar ile başladım, uzun süre bırakmadım sadece barbar oynadım taa ki crusader gelene kadar. Sonra crusader, ve diper heroları kastım. Şimdi de tek oynamadığım WD ile sezon herosu kasıyorum.
Grim dawn'ı ben de oynadım ve bitirdim ancak sizin gibi ben de ısınamadım. Path of Exile ı 1-2 kere denedim ama çok lag oluyor. Ya ben doğru server seçemiyorum ya da insanlar laglı şekilde oynuyor oyunu. Titan Quest hiç oynamadım onu deneyebilirim. Divinity ve Pillars of ethernity çok övülüyor onlara bir göz at istersen. Bu arada özelden battletag ını mesaj atarsan beraber diablo oynayabilriz. -
Sezon 10 karakteri olup bana boots atacak birisini arıyorum pls
-
Hallettim mage gidiyorum, sırada 6x set tamamlamak var. -
oynanır mı acaba yeniden , yeni sezon ne zaman başlıyor? -
20 dakikada bütün bossları kestirtti bize sonra bir baktım arkadaşın kestiklerini saymıyormuş, solo niye yazmadılar o zaman oraya ? Ellerin kırılsın o yazıyı oraya yazanın...
Sprinter conquest'i için adam aranıyor... 1 saat içinde hikaye modunda act1'den act5'e ve en düşük zorluk seviyesinde. -
Merhaba arkadaşlar oyunu dün satın aldım bir arkadaş ile beraber kasıyoruz. Şuan için 35 olabildik ancak hızlı level almak gibi bir şey mümkün mü ? Onun dışında oyunu bilmek anlamak adına söylemek istediğiniz her bilgiyi okumaya hazırım :) -
Eğer TIV hızlıca temizleyen (70) bir arkadaşınız var ise, maximum 15 dakika da 70 oluyorsunuz.
----------
Yeni başlayacaklara tavsiyem ise şudur;
Sezonal başlayın; başlangıç görevlerini yapınca direkt size set itemlerini veriyor.
Bunu yapınca gerisi tamamen oyuna ayırdığınız emeğe göre şekilleniyor, icy-veins den build bakabilir, yada shitf L tuşu ile ladder bakıp en iyi oyuncuları kopyalabilirsiniz.
Seti tamamladıktan sonrası, aynı setin daha iyi parçalarını düşürmeye çalışıyorsunuz ve gerisi great rif + rift.
Bu kadar. -
Demon hunter'a geçtim ve build tavsiyelerine açığım. -
Hocam o laflara çok takılmayın (bende arada yerden yere vuruyorum )
Oyunu sadece siz tek başınıza oynasanız dahi zevk alabilirsiniz. -
Şu oyun bugün ki haliyle çıkmış olsaydı hala süper oynanıyor olurdu Dediğiniz gibi tek oynayınca hala zevkli oynanabilir.
-
Kendini toparladı evet ama hala bekleneni karşılamıyor. Neden mi derseniz bir sürü sebep sayarım ki sayıldı yeterince daha bu muhabbeti yapmanın anlamı yok, diablo 2 gibi bir efsanenin üstüne böyle bir oyun üstelik 10 yıl sonra bu haliyle bile bekleneni karşılamıyor. 15 yıl sonra necromancer gelmiş, 20 yıl sonra da amazon gelir artık. İnsanlar da para verip alır sırf diablo2'nin hatırına. Hala diablo2'nin nimetlerini yiyor, sizce bugünkü haliyle hala süper mi bir düşünün derim. -
Hocam ben diablo 2 oynamamıştım seriye direk 3.oyunla başladım baya da fazla oynadım ama önceki seriyi oynamayınca evrene tam hakim değilim.O yüzden son hali yeterli demiştim.Necromancer olayına katılıyorum herkes yeni torment veya daha farklı bişe beklerken sadece karakter gelmesi kötü oldu,pek ilgilenmiyolar oyunla. -
İlgileniyorlar da oyun kısa süre sonra moloton bir hal alıyor, grift + rift farmlama dışında bir şey yok.
İçerik olarak kıt olduğu içinde oyuncu sayısı az. Birde eskiden ah varmış, onun kaldırılması da büyük darbe vurmuş.
---------
Ayrıca millet D4 bekliyordu blizzcon da. Hali hazırda 20. yılı mıydı ne
WoW/HS gibi oyunlarına diablo eventi koydular o sıra, birde necro duyurusu yaptılar geçiştirdiler resmen.
İleride içerik gelecektir mutlaka ama popüler oyunlar gibi olmayacak artık bu kesin
Bu arada ben oynuyorum, rahat bir oyun gibi geliyor bana... hangi oyunu oynarsam oynayayım (hots,wow,ow,hs) kanser oluyorum.
Bunda kafam rahat oluyor
-------
Dipnot: 75 solo grift yaptım bu gece, kişisel rekorumyapınca bir mutlu oldum anlatamam
Güncelleme: 80'e çıktım solo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 5 Mayıs 2017; 7:35:3 >
-
Bence AH'nin kapatılması oyundaki en güzel güzel şey oldu.Çünkü siz saatlerini harcıyordunuz farmlamayla diğer taraftan sizin emeğinizin yarısını bile oyuna harcamayan kişi sizden 10 kat daha iyi itemler diziyordu uğraşmadan.Pay to win gibi bişe olmuştu oyun.AH den setleri çeken direk god mode dolaşıyordu.Kimi hiç oyunla uğraşmadan sırf pazar üzerine oyun oynuyordu ucuza al pahalıya sat,bot programları havalarda uçuyordu AH üzerine.Zaten AH kapandığı an bu sırf pazar işiyle uğraşanlar oyunu bıraktı veya twitch'de kıl elemanlar vardı ''kongor'' gibi milletten donate dilenirdi onada gidip AH den direk setleri çeker kendini bişe sanarak oynardı.Dediğim gibi oranın kapanması gerçek oyuncuyu ortaya çıkardı.Herkes eşit oldu.
Açıkcası bence RoS gibi bir dlc bekliyordum,d4 değilde.Ama sadece necromancer olmadı.Yine de alırmıyım bilmiyorum amaBen bu aralar Hots oynuyorum çünkü d3 de gördüğüm bosslar ile oynamanın zevkini veriyor hemde moba severim çok güzel oldu oyun o yüzden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 3 Mayıs 2017; 11:25:21 >
-
Şuan Diablo 3 e oynanış olarak rakip olabilicek 1-2 yapım var onlarda yapım aşamasında lakin senaryo ve evren olarak şuan rakibi yok diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 4 Mayıs 2017; 15:28:41 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: aschil
İlgileniyorlar da oyun kısa süre sonra moloton bir hal alıyor, grift + rift farmlama dışında bir şey yok.
İçerik olarak kıt olduğu içinde oyuncu sayısı az. Birde eskiden ah varmış, onun kaldırılması da büyük darbe vurmuş.
---------
Ayrıca millet D4 bekliyordu blizzcon da. Hali hazırda 20. yılı mıydı ne
WoW/HS gibi oyunlarına diablo eventi koydular o sıra, birde necro duyurusu yaptılar geçiştirdiler resmen.
İleride içerik gelecektir mutlaka ama popüler oyunlar gibi olmayacak artık bu kesin
Bu arada ben oynuyorum, rahat bir oyun gibi geliyor bana... hangi oyunu oynarsam oynayayım (hots,wow,ow,hs) kanser oluyorum.
Bunda kafam rahat oluyor
-------
Dipnot: 75 solo grift yaptım bu gece, kişisel rekorumyapınca bir mutlu oldum anlatamam
Kardesim beraber oynayalim mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X