Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1864. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18621863186418651866
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erron Black

quote:

Orijinalden alıntı: IchigoKurasaki

Kardeşim acaba silahın damage hala o kadar yüksekmi yoksa eski haline geldimi merak ettim gerçekten çok yüksek bir damagesi var şaşırtıcı bir iş

Hala ayni damage hocam degismedi . Bu tarz buglar yuzunden oyundan sogudum.Ayrica konsol surumunde hile var,girmiyorum fazla artik zaten

Oba Diablo 3 de hilemi var ? Ayriyeten konsolda hile var dediniz . Bug gibi bir şeymi yoksa baya yazılımmı ? Blizzarda bak hile hurdayı engellemiyo .
  • IchigoKurasaki I kullanıcısına yanıt
    konsollarda usb ile karakteri yedekleyip, bilgisayarda notepad ile itemleri güçlendirip tekrar konsola atıyorlar diye okumuştum.. Ancak bu olay PC için geçerli değil.
  • dedehakan D kullanıcısına yanıt
    Aaa eğer bu söylediğiniz doğru ise neler olduğunu şimdi anladım beşiktaş barbaros bulvarında bir inernet cafe vardı en son geçen yıl kız arkadaşımın okuldan çıkış saatini beklerken oyalanmak için gitmiştim çok güzel bir internet cafeydi en kötü bilgisayarlarda i7 işlemci gtx 970 ekran kartı vardı birde bu cafede WoW ve Diablo 3 odalrı vardı sadece WoW oynayan ekipler WoW odalarında Diablo 3 oynayan ekiplerde Diablo 3 odasında oynuyodu ama bir olay beni çok şaşırtmıştı Diablo 3 odalarında play stationlar vardı pc yoktu herkes play stationdan oynuyodu içinden dedimki ulan millet gtx 980 970 lerle pcden oynuyo bu enayiler neden playstationdan Diablo 3 oynuyoki şimdi anladım mevzuyu birazcık incelemiştim adamları çok sağlamdı hepsi nasıl olduğu belli oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni sezon ne zaman başlıyor?
  • gamerxir kullanıcısına yanıt
    Temmuz 20 si diye biliyorum inş ertelenmez

• Paketlere bir daha ne zaman indirim gelir nereden öğrenebilirim almayı düşünüyorum da
  • Durmaplay sitesinde 87.50TL

Arkadaşlar ben bu siteden bu fiyata Diablo 3 Battlechest almayı düşünüyorum da sizce uygun bir fiyat mı?

İkinci sorucağım şey bu yeni sezon olayı nedir yanlış bir zamanda mı başlıyorum 20 Temmuzdan sonra mı satın alsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rensah -- 14 Temmuz 2017; 17:25:44 >
  • Diablo 3 ürünleri en ucuz droyun da. Pazar günü droyundan battlechest ve necro aldım hiçbir sorun yaşamadım. Dediğim gibi asıl mesele en ucuz d3 ürünlerinin orada olması. BattleChest 79 lira, necro ise 49 lira.
  • Oyunda yeniyim. Başlayalı bir hafta bile olmadı. Benim gibi yeni olup birlikte oynamak isteyen arkadaşlar eklesinler. BattleTag: Tekinalp#21897
  • 39 euro var battle net hesabımda yakında indirim olursa ordan çekecektim bu yakında indirim olmayacaksa wow a girip gold farmlayayım biraz diye sordum
  • Yakında indirim olacağını sanmam. Blizz henüz geçenlerde diabloya indirim yaptı. 10 gün önceydi sanırım. Bu sebeple orta vadede bile indirim olacagını sanmam. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam blizzard indirim yapmayı seven sık indirim yapan bir firma değildi. O indirimi de zaten necro çıktı diye onun şerefine yaptı. Bir sonraki indirim kim bilir ne zaman olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YshtolaRhul7017 -- 14 Temmuz 2017; 17:57:49 >
  • Yeni sezon şu anda kapalı görünüyor. Ek paketi alınca mı aktif olucak acaba? Yoksa daha açılmadımı ?
  • goldenmouse kullanıcısına yanıt
    daha açılmadı yarın yada cuma açılacak herhalde emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenmouse

Yeni sezon şu anda kapalı görünüyor. Ek paketi alınca mı aktif olucak acaba? Yoksa daha açılmadımı ?

Yeni sezon (sezon 11), 20 temmuz 2017 saat 18:00'da (türkiye saati ile) başlayacak.
  • Hadi canlanın biraz. Diablo kategorisi kan ağlıyor.
  • Arkadaşlar en ucuz şu necro paketi nerede bulabiliriz ? Var mı bildiğiniz farklı satıcılar... Tşkler
  • oyunun kendisi kan ağlıyor, şu necro ile sezon heyecanı da geçsin, o zaman gör sen tam ölü olur
  • Diablo 3 güncellemeleri d2 ye göre senkronlu gidiyor. D2 de LOD'tan sonra Çok kasıntı güncellemeler gelmediydi. 11 yıl sonra Diablo 3 geldi. Bu durumda Diablo4ün çıkmasına 11 yıl kaldı. Hadi teknoloji çok gelişti 4 yıl temiz bekleriz....

Şaka bir yana diablo 4 çıkmadan, bu oyundan cacık olmaz... Ha diablo 3 güzel mi? ön yargısız bakabilirsen 1000 saat oynatır. Bu da bence güzel bir rakam.. Ama önyargılı olunca bu oyundan keyif almıyorsun... Her güncellemesi güzel bile olsa batıyor... O yüzden forum, oyun ölü olduğu için ölü...
  • Beyler sezona başladım 10 saat oynadım neredeyse ama 50 level zor oldum paragorn demiyorum normal 50 level oyunu ilk çıktığı gün almıştım o zamandan beri hiç sezon oynamadım 0 dan ilk defa oynuyorum yıllar sonra acaba herkesinde böylemi ?

• IchigoKurasaki I kullanıcısına yanıt
    başka birisi senin yaptıklarını yapsaydı, onda da öyle olurdu.

puplic'ten veya bir arkadaşınız dan boots alın, yarım saat dolmadan 70 ler sizi.
  • 
Sayfa: önceki 18621863186418651866
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.