Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1866. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18641865186618671868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Yeni sezon ne zaman başlıyor beyler ?

21 Temmuz'da sezon 11 başladı, 60 gün sürerse 21 Eylül, 90 gün sürerse 21 Ekim'de biter. Tamamen Blizzard'ın keyfine bağlı bir iş bu
  • Teşekkürler. Necro dlc sini alıp o zaman başlarım artık.
  • Sezon 11'de WD ile 80-85 yapmaktayım. Bir clan'a dahil değilim, açıkçası pek tanıdığım Türk oyuncu da yok. Eğer akşamları beraber 3-4 kişi bir araya gelip yardıralım derseniz lütfen özel mesaj ile bana ulaşın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hesperiush

Sezon 11'de WD ile 80-85 yapmaktayım. Bir clan'a dahil değilim, açıkçası pek tanıdığım Türk oyuncu da yok. Eğer akşamları beraber 3-4 kişi bir araya gelip yardıralım derseniz lütfen özel mesaj ile bana ulaşın.

<TRK> Turkish Rift Knight İstek gönder istersen. Sezon başı 4 5 gün oynamıştım 20 30 online vardı.
  • Necromancer saldırı gücü çok yüksek lakin defans biraz sıkıntılı , kullandığım build ile alakalıda olabilir lakin rahat eden pek görmedim.

Build : Skeletal Mage
  • Selam herkese. Arkadaşlar bir konuda yardım lazım. Yeni bilgisayar aldım ve Diablo 3 ona kurdum ve Barbar karakterimle kaldığım yerden oyuna tekrar başladım ama bir sıkıntı var. Fare ile ileri gitme tuşuna basılı tutunca malum basılı tuttuğun sürece karakterin ilerlemesi lazım. Ancak varacağı yere varınca tekrar tıklamak gerekiyor. Bir farenin sağ tuşuna basılı tutunca 3 defa zıplardı ama basılı tutunca değil üç defa peş peşe tıklayınca zıplıyor. Sorun ne olabilir.

Edit: Sorunun kaynağını buldum. Oyunu alta atıp pc de başka bir şeye bakıp oyuna geri dönünce böyle bir olay oluyormuş. Dizüstü kullandığım için ısı değerlerine bakayım dedim. O sebeple sıcaklık ölçen programı açınca böyle oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 9 Eylül 2017; 14:59:36 >
  • oyunu yeni aldim. beraber oynamak ögrenmek isteyen varsa yazabilir. iyi forumlar
  • Hayatımda hiç Diablo serisini oynamadım ama rpg oyunları çok seviyorum. Sizce oyunu almalı mıyım?
  • Necromancer paketini almayan ama almak isteyen varsa acele etsin. Gecen gün 5 euoro indirim geldi. 14.99 dan 9.99 düşmüş.
  • 2.6.1 Update ile yapım çok daha iyi olmuş lakin biraz daha revizyona ihtiyaç söz konusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 8 Aralık 2017; 18:11:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu oyun offline oynanır mı?
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    internet bağlantısı gerekli hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

internet bağlantısı gerekli hocam.

Psn plus gerekli mi peki hocam?
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    konsol versiyonu var birde
  • oyunda pvp var mı
  • 2-3 sezondur oynamıyorum dün tekrar bakayım dedim tekrar keyf aldım s13 8 şubatta başlıyor oynayacak olan var mı durdan acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qo0oki -- 23 Ocak 2018; 16:28:41 >
  • gençler d2 fanı olarak buna bir el atayım istedim.

sorum şu,
    salt oyun var alsak farkı ne olur? item vs olarak?

souls patchi var, necro pachi var...

hepsini kapsayan bir paket yok mu? normal oyun + soul patch satılıyor bu necroyu da kapsıyor mu? yoksa 3 ünü ayrı ayrı mı satın almamız gerekiyor?

diyelim bende necro upgrade i yok, arkadaşımda var aynı oyuna giremiyor muyuz?

bilen biri yazarsa sevinirim.
  • arkadaşlar pc de 2 kişi beraber oynayabiliyor muyuz diablo 3 ü ps4 te olduğu gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkutk84

arkadaşlar pc de 2 kişi beraber oynayabiliyor muyuz diablo 3 ü ps4 te olduğu gibi

2 kişiden kastınız 1 pcden 2 kişi ise hayır, co-op ise evet 4 kişiye kadar birlikte oynayabilirsiniz.

Diablo 3 saf hali, level sınırı 60 ve birçok özellik kısıtlı. Reaper of Souls ile level capi 70 oluyor ve greater rift dahil oyunun tüm özelliklerine erişebiliyorsunuz. Battle Chest, Diablo 3 ve ROS eklentisini kapsıyor. Necro dlcsi ise tamamen isteğinize bağlı, eğer necromancer karakteri ile oynayacaksanız alın onun haricinde gerek yok. Necro olmadan da oyunun tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. @dOmi
  • 
Sayfa: önceki 18641865186618671868
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.