Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1868. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18661867186818691870
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14. Sezonda hızlı level almak isteyen arkadaşlara haftasonları destek verebilirim.
  • Necromancer almaya değer mi? Battle.net de indirim var. Fakat benim bölge europe olduğu için para birimi de euro. Halbuki dolar olsa biraz daha ucuza gelecek. Amerika bölgesinden dolar üzerinden kendi hesabımıza necromancer alsak, eklemede oyun vs sorun çıkar mı? sadece euro olarak mı alabilirim?
  • Arkadaşlar ps4 te oynayan yokmu hızlı maç ile hiçbir partye giren yok ya da sezon çok ilerledi başlangıçta kimse oynamıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

Arkadaşlar ps4 te oynayan yokmu hızlı maç ile hiçbir partye giren yok ya da sezon çok ilerledi başlangıçta kimse oynamıyor
    pc dede kimse oynamıyor
  • ps4 de karsilikli karakter boost yapmak isteyen lutfen benimle iletisime gecebilirmi.

1-2 saat icinde lvl 70 yapabiliriz yeni karakterleri.
  • ps4 de karsilikli karakter boost yapmak isteyen lutfen benimle iletisime gecebilirmi.

1-2 saat icinde lvl 70 yapabiliriz yeni karakterleri.
  • Kheldar kullanıcısına yanıt
    Vay be o kadar battımı yav 😔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konsola gectim isteyen eklesin
  • Oyuna yeni başlamak istiyorum, açıkçası oyunla ilgili neredeyse hiç bilgim yok. Tavsiyerlerinizi alabilirim, rehber içerikli yayınlar (Türkçe ya da İngilizce) çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antocio

Oyuna yeni başlamak istiyorum, açıkçası oyunla ilgili neredeyse hiç bilgim yok. Tavsiyerlerinizi alabilirim, rehber içerikli yayınlar (Türkçe ya da İngilizce) çok iyi olur.
    Merhabalar dostum, malesef forumda ki diablo odası çok sessiz yazan çizen yok, diablo buradanda anlatılacak kısa bir şekilde özet geçilecek bir oyunda değil. Beni eklersen oyun içinde uygulamalı elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım BATTLENET ID=, CSHBILAL#2904

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diablo 3 ve Reaper of souls kutulu 100 lira alınır mı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OkanDRDYK

Diablo 3 ve Reaper of souls kutulu 100 lira alınır mı sizce ?
    Alınır bence uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSHBILAL

Merhabalar dostum, malesef forumda ki diablo odası çok sessiz yazan çizen yok, diablo buradanda anlatılacak kısa bir şekilde özet geçilecek bir oyunda değil. Beni eklersen oyun içinde uygulamalı elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım BATTLENET ID=, CSHBILAL#2904

Alıntıları Göster
    Ben de bu sezon yeni başladım. Sezon bitecek ama biterken ne yapılmalı bilmiyorum. Birileri silahinin leveli düşürülmeli demistim galiba. O konu hakkinda bilginiz var mi?

• Bir de season journey de all i do is win gorevini nasil tamamlayacagiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: konix

Bir de season journey de all i do is win gorevini nasil tamamlayacagiz?
    journey de all i do is win, senden 2 tane conquest görevi yapmanı istiyor. Bu conquest görevlerine ise resimdeki gibi ACHIVEMENTS/SEASON/CONQUEST listesinde görebilirsin( paylaştığım resim bu sezona ait değil) güncel seson görevlerinde ise görevlerden 3 tanesini söyleyeyim onları yaparsan sorun kalmaz.

ON A GOOD DAY = 3 tane legendary gem i level 65 yap.

DIVINTY = Greater rift 75 i Solo olarak bitir.

SPEED DEMON = Nephalem rift i 2 dakika içinde bitir.( solo veya team olarak farketmez)

Sezon bitiminde ne yapmalıyım sorusuna gelirsek, birşey yapmana gerek yok sezon bitiyor zaten yeni sezonu bekle. İtem level düşürme ise aynı sezonda farklı bir karakter açacağın zaman level düşürme sistemini yapıyprsun lvl 70 olan bir silahı aynı özelliklerde lvl 1 yapıyorsun, yeni açtığın karakterde o silahı kullanıyorsun ( kasalar ortak olduğu için)

• konsol da 150 dönüyor millet
    hack ile 1 dakika da
  • Bende ilk konsolda başladım, hile olduğunu gördüğüm an bırakıp pc ye geçtim. Egolarını tatmin ediyorlar

• CSHBILAL kullanıcısına yanıt
    non-season için geçerli

sezonda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aschil

non-season için geçerli

sezonda yok
    Bende sezon oynuyorum ama iyi itemleri non season karakterime aktarıyorum. Yapmaya çalıştığım dh ile tüm set parçaları primal toplamak ve daha sonra yüksek gr ye girmek. Konsolda bu olmuyor, amaç yok benim için sezon biryere kadar evde xbox var diabloyu açmıyorum bile.

• CSHBILAL kullanıcısına yanıt
    sezon da ladder skor dışında olay yok oyunda hocam

non sezon eski skorlar da siliniyor, belli periyotlar da sezon skor daimi kalıyor

paragon a bakıyor ladder da zaten
  • 
Sayfa: önceki 18661867186818691870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.