Şimdi Ara

Diablo III [ANA KONU] (1867. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37.502
Cevap
72
Favori
1.548.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18651866186718681869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MetalPWN

quote:

Orijinalden alıntı: erkutk84

arkadaşlar pc de 2 kişi beraber oynayabiliyor muyuz diablo 3 ü ps4 te olduğu gibi

2 kişiden kastınız 1 pcden 2 kişi ise hayır, co-op ise evet 4 kişiye kadar birlikte oynayabilirsiniz.

Diablo 3 saf hali, level sınırı 60 ve birçok özellik kısıtlı. Reaper of Souls ile level capi 70 oluyor ve greater rift dahil oyunun tüm özelliklerine erişebiliyorsunuz. Battle Chest, Diablo 3 ve ROS eklentisini kapsıyor. Necro dlcsi ise tamamen isteğinize bağlı, eğer necromancer karakteri ile oynayacaksanız alın onun haricinde gerek yok. Necro olmadan da oyunun tüm özelliklerinden faydalanabilirsiniz. @dOmi

hepsini aldım barbar necro wizard ancient olmasa da full item, 70 level 650 paragorn.

:D sağolasın. çözdüm sanırım oyunu.

• MetalPWN kullanıcısına yanıt
    eyvallah battlechest aldım
  • kingof98 kullanıcısına yanıt
    eskiden bir dönem varmış sanırım, şuan için ve gelecek için yok. Olsa da moba gibi olur ve aşırı dengesiz olur zevk vereceğini sanmam.
  • aschil kullanıcısına yanıt
    saol bende ilk paketi yıllar önce almıştım. bir dahada almadım mu legend varken oynanmaz.
  • Beyler xbox oyuncusunun pc oyuncusu ile oynama ihtimali nedir? Server farklı olduğundan olmuyor galiba?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Jeasme kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey mümkün değil. Pc ile konsol versiyonları (içerik tamamen aynı olsa da) birbirlerinden tamamen farklı yapıda. Platformlar arası bir uyum yok anlıyacağınız.

• raxert R kullanıcısına yanıt
    Hayır, xbox da yeniden oyunu almanız gerekli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denorath

Öyle birşey mümkün değil. Pc ile konsol versiyonları (içerik tamamen aynı olsa da) birbirlerinden tamamen farklı yapıda. Platformlar arası bir uyum yok anlıyacağınız.

biraz araştırdıktan sonra zaten platformlar arasında uçurum olduğunu gördüm.Teşekkürler yine de.
  • Yeni diablo 3 aldım ek ultimate edition

Büyücü karakter ile başlamayı düşünüyorum hard zorluk seviyesinde uygun mudur?

Ek paketten direk başlayabilir miyim? Başlamak mantıklı mı

Başka bilmem gereken bir şeyler varsa yardımcı olursanız sevinirim

Oyunu single olarak ps4 de oynayacağım bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    Önce normal zorluk seviyesinde başlayın, iyi eşyalar düşürdükçe zorluğu kademeli olarak arttırın. Zamanla bolca altın ve eşya elde edeceksiniz zaten. İlk karakterinizi 70.seviyeye getirdikten sonra aynı karakterle challengeları oynamaya devam ederek paragon puanları biriktirin. Daha sonra o puanları yeni açtığınız bir karakterde kullanarak direk hard yada master zorluk seviyesinden başlayabilirsiniz. İyi oyunlar..

• Edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armegedon22 -- 21 Mart 2018; 11:31:44 >
  • Hard da oynuyorum. Zorlanmadı pek bitirince satarhjm muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: TEKINALP

quote:

Orijinalden alıntı: TEKINALP

-SATILDI-

Diablo 3 bulunan battle.net hesabım satılıktır. Hesapta sadece diablo 3 vardır. Başka oyun yoktur.

Diablo 3 için RoS expansion ve Necromancer expansion vardır.

Diablo3 BattleChest(Ana Oyun+RoS)+Necromancer fiyat 65 liradır.

1 adet karakter vardır(necro). 70+(100) leveldir. (100 paragon leveli)

25 m gold vardır.

40 adet grift keystone vardır.

Stash tabların hepsi açılmıştır.

İlgilenen özelden ulaşabilir.

BattleChest+Necromancer en ucuz siteden alınsa 130 lira tutuyor. Bende fiyat 65 lira.

-SATILDI-

-SATILDI-

Bu arkadaşın sattıgı gibi bir hesap arıyorum ve arkadaşın sattıgı gibi bie fiyatla gelirseniz iyi olur Bu teklifim daha çok oyunu bırakıp oynamayan, sıkılmış, beklediğini bulamayan kullanıcıların işine yarayabilir o yüzden o fiyata bu oyun olmaz vs gibi saçma şeyler yazmayın.Diablo 3 + Ros + Necro paketli içindeki hero itemler gold önemli değil dediğim paketler olsun yeterli.Varsa satmayı düşünen pm atarsa pmden konuşabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi armegedon22 -- 21 Mart 2018; 17:9:38 >

• merhabalar Diablo 3 konsolda oynuyorum, şuanda konsol sürümünde hile yapan varmı eğer varsa sezondada hile varmı yada hile yapanları sunucularda banlıyorlarmı. malum hileli hurdalı pek zevk vermiyor. herkese iyi forumlar

• Arkadaşlar merhaba. Birkaç sorum olacak. Ps4 oyuncusuyum ve ros ultimate evil edition paketi var. Necro hariç full olan sanırım. 2 yıl önce oynadım en son ve şimdi 3-4 arkadaş tekrar başlayacağız. Oyunun story modu dışında sezon oynayabilir miyiz? Ps4 te sezon var mı? Ve clan olayı sadece pc de mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• no8name kullanıcısına yanıt
    Sezonun ilerleyişi de normal story ile aynı hikaye zaten. Daha önceden geliştirdiğiniz karakter varda sezonda kullanamıyorsunuz ya da bu sezon açıp geliştirdiğin karakteri ilerki sezonlarda kullanamıyorsun(sezon bitse de karakter silinmiyor, normal story modda oynamaya devam edebiliyorsun). Zaten oyunu başlarken karakter seçme ekranında size soruyor "karakter sezon karakteri olsun mu?" diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

Hard da oynuyorum. Zorlanmadı pek bitirince satarhjm muhtemelen
    Her karakterin özellikleri ve kullanabileceği farklı silahlar var. Hepsiyle bir kere bitirmeni tavsiye ederim, ayrıca Diablo 3 uzun süreli oynanmak için tasarlanmış bir oyun, asıl mevzu oyunu bitirdiğinizde yeni açılan seviyelerde başlıyor. Tabi herkese hitap etmeyen bir tarz. 16-17 yıl önce Diablo'ya ilk başladığımda(Diablo 2) bu oyunu ya sever bırakamazsın ya da nefret eder 1 saat sonra silersin demişlerdi. Gerçekten de bırakılmıyor :)

• https://news.blizzard.com/en-us/diablo3/21791946/season-13-ending-soon
    Yeni pinekleme sezonu haberi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PS4 için Blizzard Diablo 3 Ultimate Evil Edition mü almalıyım? Fiyatı fazla geldi de, daha düşüğü yok mudur?
  • Yeni sezonda oynayan yok mudur acaba?solo kasması baya sıkıntı yardımcı olabilecek birileri var mı acaba?Varsa 70 yapmam lazım da karakteri yardımcı olursa çok sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 18651866186718681869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.