En başta yapılması gerekenleri şimdi akılları başlarına yeni geldiği için yapıyorlar. Diablo 3 hesabımı geçen yıl sıkıldığım için satmıştım, daha da aramıyorum. Zaten şu dakikadan sonra gerçek oyuncular Diablo II: Resurrected bekler benim görüşüm. |
Diablo III [ANA KONU] (1873. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Benim gibi serinin cahili olan birinin seriye ortasından balıklama dalması hakkında bir şeyler okumak isteyen birileri varsa beklerim.
https://shoutout.wix.com/so/75No8pXs3?languageTag=en
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TossA CoinTo Your Witcher -- 16 Ekim 2021; 14:21:5 > -
Geç olsun güç olmasın ama arkadaşlar bir sorum var. 24. sezona Barbar ile başladım. (ilk sezon oynayışım bu arada acemiyim.) PS4 üzerinden oynuyorum. Act -1 'e girip görevleri bitiriyorum. Daha sonra oyundan çıkıyorum tekrar girdiğimde hiç yapılmamış sayıyor ama oyun sırasında aldığım level, itemlerin hepsi duruyor ama Save sistemi yok mu nerede yanlış yapıyorum.
-
quest yapmıyorsundur. şunu öldür bunu öldür demiyor normalde questlerde önce kitabı al vs vs vs yap diyor
-
ancient ethereal itemler sezona özelmiydi? normal oynayınca düşüremiyormuyuz?
-
Art of the Diablo III PDF'si (upload benim değil)
https://www.mediafire.com/file/oa7o4fkewonsxk8/DBL3.pdf/file
-
Xbox ta yeni sezon için 1-70 hızlı level ihtiyacı olan varsa yazsın yardımcı olurum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün Diablo 3'ün çıkışının 10. sene-i devriyesi.Sıcak bir İstanul sabahı erken kalkıp Bakırköy D&R açılıdığı anda D3 satın almıştım.Tüm Diabloculara kutlu olsun,on yılı ne çabuk yedik
-
Çıkacağı gece taksimden gidip arkadaşımla almıştım. Aynı gece oyunu oturup bitirince de garip hissettirmişti.
-
efsane oyun be
-
Oyunu şu an en uygun nereden alabiliriz arkadaşlar?
-
Ps4 te en çok zaman geçirdiğim oyunlardan biri . Series x e geçişim ile yeni nesilde de denedim . Çok beğendim.
Şu an en uygunu battle net'in kendi mağazası. CD-Key satıcıları işin suyunu çıkarmış durumda.
-
Diablo 3'e yeni başlayacağım
Şu an
Diablo 3>>>99 TL
Diablo 3 Battle Chest>>199
Diablo 3 Eternal Collection>>299
Hangisini almalıyım?
-
D3 ana oyun
D3 BC ana oyun ve reaper of souls ek paketi
D3 EC ana oyun, RoS ve Necromancer sınıfı, stash tab,pet vs
Minimum D3 Battle chest almanı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoW STORMRAGE -- 26 Şubat 2023; 15:25:42 >
EC almak lüzumsuz mu olur peki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lüzumsuzdan ziyade ben oyunu görüp bütün içeriğine ulaşmanız için battle chest tavsiye ettim, eğer necromancer sınıfı seviyorsanız yada videolarını izleyip hoşunuza gidiyorsa alabilirsiniz
Altar of Rites'ın tam çmzümü var mı arkadaşlar?
tabii türkçe olarak.
Daha 4.aşamayı bile yapamadım.
Kadala'dan dünyalar kadar Helm aldım ama tam olarak istediği nedir anlamadım gitti.
-
diablo asla bitirilebilen bir oyun değil.
Malthael veya Diablo'yu öldürmek oyunu bitirdiğiniz anlamına gelmior.
-
Yanlış hatırlamıyorsam kadalaya gidip herhangi bir sete ait (yeşil, hangi set olduğu önemli değil) helm oluşturup sonra altara basman gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X