Diablo III Barbarian Bölüm 1 Diablo'ya Merhaba,Yeni Yılın İlk Videosu Hemde 4K (2160P Kalitesiyle)
bende kendimi magara terk sanıyordum
Diablo III'den ziyade Reaper of Souls tanıtımı olsaydı talep olabilirdi diye düşünüyorum.
Bu adam dota 2 forumunda da böyle saçma sapan videolar koydu yeminle şaka gibiya
quote:
Orijinalden alıntı: macgdestor
Diablo III'den ziyade Reaper of Souls tanıtımı olsaydı talep olabilirdi diye düşünüyorum.
Reaper of Soul tanıtımı zaten Blizzard tarafından Blizzcon da yapıldı. Alıp o Videoyu koymak hem telif hakkına girerdi. Ayrıca oyun şuan pre-order da ve betası içinde daha mail almadım. Bende diablo 3 ile başlayıp yeni pakete bağlamayı düşünüyorum.
biraz geç kalınmış sanki
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
biraz geç kalınmış sanki
Evet kesinlikle haklısın aslında bu hafta Pazartesi gününden itibaren 3 seriye başlıyorum fakat üçü de eski oyunlar. Eski oyunlar fakat mutlaka oynamak istediğim daha doğrusu kayıt almak istediğim oyunlar. Fakat neden geç kalındı? Aslında bunun tek bir cevabı var Toefl! Ben New York'ta okuyorum. Daha doğrusu şuan okuyamıyorum. Toefl'dan istenilen sonucu veremediğim için 1 yıl uzadı ve bu süreçte de okula gidemiyorum. Üniversite hazırlık ve Toefl ile cebeleşirken bu oyunlar çıktı. Fakat içlerinden bir tanesi yanlış hatırlamıyorsam 2009 yılının oyunu fakat benim en beğendiğim oyunlar arasında. Şuan beni zorlayan tek şey 4K kalitesinde yayın yapıyor olmam Bugün az önce Dota 2 Wraith Night Videosu yayınladım. Video'yu Youtube Sabah 8.40'ta koydum tam 20.25'te Youtube'a tamamen uploadladı. Yaklaşık her oyun için 12 saatlik sadece upload süresi var ortalama 4-5 saatte render süreleri oluyor. Buna bir çözüm bulmam gerekiyor. En iyi kalitede yayın yapmak istiyorum. Fkat çok zorlarsa tekrar 720p'ye ya da en azından 1080p'ye geçiş yapabilirim. Bakalım zaman gösterecek. Ama kesinlikle haklısınız geç kalınmış bir seri umarım güzel olur. Reaper of Soul ile bağlayabilirsem her şey güzel olabilir. Ama Diablo 3 için şöyle bir haber verebilirim. Barbarian bittikten sonra ufak bir ara verip bir başka class ile devam etmeyi düşünüyorum. O bitince biraz daha ara verip bir başka class derken; bütün classlar'da oynamayı düşünüyorum.
hardcore da olabilirdi... karakter olme riski oldugundan dha aksiyonlu olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: dedehakan
hardcore da olabilirdi... karakter olme riski oldugundan dha aksiyonlu olabilir
Bu account yeni alındı hardcore bölümleri gelecek yakın zamanda
4k çözünürlükle yorma kendini 1080p çok bile içeriği iyi olsun 480 de izleriz
quote:
Orijinalden alıntı: D3monHunter
4k çözünürlükle yorma kendini 1080p çok bile içeriği iyi olsun 480 de izleriz
dedehakan arkadaşımız hardcore olsaydı bari demiş. Onun dediklerine kulak verdim ve mantığıma yattı pazartesi günü barbarian ile softcore oynayacağım bunun yanında demon hunter ile hardcore oynamaya başlıyorum. Fakat demon hunter konusunda hiçbir fikrim yok. Hayatım boyunca sürekli barbarian, knight, paladin, death night, warrior gibi karakterlerle oynadım. İlk defa demon hunter oynuyorum ve hardcore . Sizlerden ricam videoları izledikten sonra bana yardımcı olup fikirlerinizi söylemeniz. Neden demon hunter? Birkaç video izledim ve oynanış tarzı çok hoşuma gitti. Pazartesi hardcore demon hunter ın ilk bölümü gelecek. buradan yayınlayacağım.
dh ile pek oynamamıssın HC da işler SC gibi olmuyor bence barbar monk yada wd ile denemeni tavsiye ederim. Ben zoru severim diyosan eyvallah :)
quote:
Orijinalden alıntı: Sectorshootout
dh ile pek oynamamıssın HC da işler SC gibi olmuyor bence barbar monk yada wd ile denemeni tavsiye ederim. Ben zoru severim diyosan eyvallah :)
İlk bölümü çektim editleyip pazartesi günü uploadlayacağım. Yardımlarınızı bekliyorum. İki açıdan çok zevkli geldi hardcore demon hunter. Birincisi Hardcore'da bir yusuf yusuf olma durumu var. İkincisi demon hunter ile oynaması çok zevkli. Ben hayatım boyunca hiçbir oyunda okçu ya da büyüncü range hero ile oynamamıştım. Bu ilk bakalım neler olacak? :) Sizlerin yardımınıza başvuracağım. Pazartesi videoyu izledikten sonra yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme