Şimdi Ara

DIABLO III ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
93.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yokmu bi yardımsever insan evladı Nedir bu error 12 . Oyuna giremiyorum error 12 hatası veriyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efrâsiyab

Yokmu bi yardımsever insan evladı Nedir bu error 12 . Oyuna giremiyorum error 12 hatası veriyor .

Şuan Global Play özelliği pasif durumda, çünkü tüm oyun bölgeleri aktif değil. Bu yüzden kendi region'ınız haricinde başka bir regionda oyunu oynmaay izin vermiyor şuan.

Bu yüzden Options'dan >> Account >> Game Account >> Server Region Selection'dan Europe seçiniz.

Apply >> Accept

ve oyuna girebilirsiniz.

DÜZENLEME;

Error 12 için Battle.net sayfası: Error 12

Birde Error 12'yi eğer battle.net hesabınız ile ilişkilendirilmiş bir Diablo 3 key'iniz yok ise de alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObsessiO -- 16 Mayıs 2012; 16:20:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ObsessiO

Şuan Global Play özelliği pasif durumda, çünkü tüm oyun bölgeleri aktif değil. Bu yüzden kendi region'ınız haricinde başka bir regionda oyunu oynmaay izin vermiyor şuan.

Bu yüzden Options'dan >> Account >> Game Account >> Server Region Selection'dan Europe seçiniz.

Apply >> Accept

ve oyuna girebilirsiniz.

DÜZENLEME;

Error 12 için Battle.net sayfası: Error 12

Birde Error 12'yi eğer battle.net hesabınız ile ilişkilendirilmiş bir Diablo 3 key'iniz yok ise de alabilirsiniz

Hocam dediklerin yapılı durumda zaten yani Server Region Selection'dan Europa seçili ama genede olmuyor Diablo 3 key nasıl edinebiliriz ? Edindikten sonra key'i nereye yazabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efrâsiyab -- 16 Mayıs 2012; 16:24:42 >

• arkadaşlar bu gün aldım oyunu.Sabah netim yoktu ayrıca ben şu an malta dayım
    sorum şu :
    _ aktif etme olayını şimdi yapsam malta da türkiyeye gittiğimde ip lerden dolayı bir sorun yaşar mıyım 2 3 güne dönüyorum tr ye acill cvp lütfen oyun elimde bekliyorum
  • @murat9 sanmıyorum maltada avrupa serverinde bizde. Ama bellide olmaz 2 gün sık dişini zaten doğru düzgün girilmiyor serverla gelince rahat rahat oynarsın
  • Diablo III Below Minimum Spesification sorunu alıyorum arkadaşlar installing kısmında %0 da kalıyor ve sürekli bu ekran cıkıyor okeyliyorum 30 40 dk dır beklememe rağmen %0 da hala.Sistemim oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum.
    sistemim: ınter(R) cORE(TM)2 Duo CPU P7350 @2.00GHZ 2.00GHZ
    MEMORY(RAM): 4.00 GB
    SYSTEM TYPE : 64 BİT OPERATİNG SYSTEM
    GEFORCE 9600 GT

(leptop)

arkadaşlar cok kişi bu sorunu yaşamış diğer ülkelerin sitelerinden baktım.system upgrade sini ekran kartı vs vs hepsini up ladım.onun haricinde Diablo 3 dosyası actım c ye oraya yüklemesini sağlamaya calıştım yapılacak herşeyi yaptım.Bir bilgisi olan var mı bana yardımcı olun lütfen gerçekden cok üzgün bir şekilde bekliyorum.Sistemim yeterli mi değil anlamadım ki ama yeterli sitesinden araştırdım gerekli herşey var lütfen arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.Nasıl bir durumda olduğumu siz player ler bilir.Lütfen elinizden geleni yapın teşşekürler

• arkadaşlar eğer ki BELOW MİNİMUM SPECİFİCATİONS diye bir sorun cıkarsa karşınıza bunun anlamı sisteminiz yeterli değildir ama eğer ki sisteminiz yeterli olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorsanız izliceğiniz yol su baya araştırdım 6 saat civarı araştırmadan sonra bir forumda bunu buldum
    run regedit (start->run->type in regedit->hit enter or click ok)
    - navigate to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows
    - find the DWORD value called CSDVersion
    - double click it, change value from 100 to 300
    - restart computer
    - attempt D3 installation
    - after finished, change value back from 300 to 100 (not good to claim what you're not all the time)

çalıştırı açın regedit yazın okeyleyin
    sırasıyla HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows
    doyalarını acın DWORD DÜN CSDVERSİON NUNU BULUN
    2 kere tıkladıkdan sonra 100 olan kısmı 300 yapın ve reset atın pc e
    hiç bişe dokunmadan oyunu calıştırın
    yükleme bittikden sonra tekrar aynı işlemlerle değiştirdiğiniz 100 den 300 e olan kısmı tekrar 100 e getirin kapatın sorun cözüldü umarım işinize yarar

• Karakter ismimizi degistirebiliyor muyuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 15 Mayıs 2012; 21:50:13 >
  • MF itemleri, itemin dusme sansi ile beraber onun kalitesinide mi arttiriyor yoksa sadece itemin dusme sansi mi?

itemin kalitesini arttiriyorsa eger %50 civari yeterli olur mu?
  • Arkadaşım ilk çıktığı gün gidip satın aldı oyunu. İçinden cikan hesap ile ben kendi bilgisayarımda o oyuna girmediği zamanlar oynamam mümkün olur mu ? Ceza, ban sistemi falan mevcut mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

quote:

Orijinalden alıntı: Laroux

Umarım bu beta üzerinden oyun çıktığı zaman full setup yapabilme imkanı sağlarlar.
    Yoksa uğraşırız.

Bildiğim kadarıyla olmayacak.
    Full sürümün setupu 7gb civarı, ben indirdim 15 Mayıs'ı bekliyorum.

Hocam sen bilgili adamsındır bu konuda.. Benim arkadaşın aldığı kod ile ilişkilendirilmiş hesabiyla (yani tam sürüme girişi sağlayan hesap ile) benim bilgisayarimdan onun girmediği dönemlerde oyuna girmem mümkün mü ? Belli bir ceza sistemi var mi biliyor musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fengshyia

Arkadaşım ilk çıktığı gün gidip satın aldı oyunu. İçinden cikan hesap ile ben kendi bilgisayarımda o oyuna girmediği zamanlar oynamam mümkün olur mu ? Ceza, ban sistemi falan mevcut mu ?

1 hesapla istediğin yede istediğin bilgisayardan oynayabilirsin.Sadece aynı üyelikten aynı anda oyuna giremezsiniz.Yani o oyunda değilken rahatça oynayabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Karakter ismimizi degistirebiliyor muyuz ?

Karakter ismini değiştiremezsiniz. Başta seçerken dikkatli olmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

MF itemleri, itemin dusme sansi ile beraber onun kalitesinide mi arttiriyor yoksa sadece itemin dusme sansi mi?

itemin kalitesini arttiriyorsa eger %50 civari yeterli olur mu?

Onun hesabı çok karışıktır. Diablo 2 de de öyleydi. Ama yüzdeniz ne kadar fazla olursa o kadar fazla mf itemı çıkar. ne kadar çok mf item ı çıkarsa da o kadar çok özel eşya bulma şansınız artar. Onun için iyi eşyalar bulmak istiyorsanız yüzdeyi olabildiğince yükseltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Karakter ismimizi degistirebiliyor muyuz ?

bildiğim kadarı ile hayır. zaten karakterinin ismini sadece sen görebiliyorsun, battletag'ini herkes görebilir. ayrıntı için ilk sayfada battletag kısmını oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tensho

Oyundan çıkınca açtığım tüm haritalar tekrar karardı. Bunun sebebini bilen var mı?

mapler oyundan çıkıp tekrar girdiğinde yenilenir, tamamen değişir. hem yön olarak hem de içerik olarak. diabloyu diablo yapan budur hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

Merhaba şuan öğrenci yurdunda kaldığım için internetim iyi değil, bu benim için ne kadar sorun olur.

1mbps/sn'den düşük değilse çok sorun yaşamazsın torrent/download manager benzeri programlar diablo'yu açtığında kapalı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fengshyia

quote:

Orijinalden alıntı: Aristona_

quote:

Orijinalden alıntı: Laroux

Umarım bu beta üzerinden oyun çıktığı zaman full setup yapabilme imkanı sağlarlar.
    Yoksa uğraşırız.

Bildiğim kadarıyla olmayacak.
    Full sürümün setupu 7gb civarı, ben indirdim 15 Mayıs'ı bekliyorum.

Hocam sen bilgili adamsındır bu konuda.. Benim arkadaşın aldığı kod ile ilişkilendirilmiş hesabiyla (yani tam sürüme girişi sağlayan hesap ile) benim bilgisayarimdan onun girmediği dönemlerde oyuna girmem mümkün mü ? Belli bir ceza sistemi var mi biliyor musun ?

bu mümkün fakat ip'leriniz dinamikse (sürekli değişiyorsa) sorun olabilir. bunu blizzard'a mail atarak çözebilirsiniz, düzgün bir incilizce ve detaylı biçimde anlatmanız gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Arkadaşlar diablo 3 te skill açma olayı diablo 2 deki gibi mi oluyor, tam olarak kavrayamadım.

Skill puanlarımızı biriktirebiliyor bu skill puanımıza göre mi skill açıyoruz yoksa kendisi otomatik aktif ediyor bize kalan sadece neyi seçeceğimize karar vermek mi oluyor ?

Örneğin "x" skillini açmadım puan biriktirdim "y" skillini açtım hatta "y" skillini 2 kere güçlendirdim ( diablo 2 deki gibi ? )

skill point biriktirme olayı diablo 3de kalktı. her skill'in istediği belli bir level var. sen o level'a ulaştığında skill otomatik olarak açılıyor. her skill'in de (pasifler hariç) 5er tane rune'u var. bu nedir : örneğin sen wizard'ın teleport skillini 22 lvl'da açtın, 27 levelda teleport+a rune açılıyor, 35lvlda teleport+b rune açılıyor her rune'un ek bir özelliği var, eklendiği skille o özelliği ekliyor. cümle düşüklüğü konusunda çığır açtım, anlatamadıysam pm at

• Beyler bilen biri cvp versin lütfen, Abd 'den alınan diablo 3 ile oynarsam home region olarak yine avrupa mı gorunuyor yoksa Abd mi ?

Teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.