Şimdi Ara

DIABLO III ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
93.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ACT I cinematiclerini izleyebilen var mi?

Journey to tristam felan?
  • ce'den çıkan boyalar 1 kere mi kullanılabiliyor. yoksa sınırı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

Authenticator'larda bölge / region farklılığı oluyor mu?

USA'den alınan bi' Authenticator'un; ülke olarak sadece USA seçilmiş accountlarda kullanılması gibi bir durum söz konusu olabilir mi?_?

Sanırım var çünkü asyadaki serverlere bağlanılamıyordu, daha sonra değişir mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_tr2

ce'den çıkan boyalar 1 kere mi kullanılabiliyor. yoksa sınırı yok mu?

Sınırsız.
  • Arkadaşlar ben oyunu kutulu olarak satın aldım ve içinden çıkan dvd ile kurulum yapmak istedim dvd yi taktıktan sonra karşıma gelen ekrandan install dedim ve internet bağlantısı istedi. açtım interneti ve download etmeye başladı.

Bir türlü dvd içinden kurulum yapamadım. İnterneti kesilince kurulumda kesiliyor. Dvd tamamen dolu ama kurulum net üzerinden anlamadım gitti.
  • Oyuna bir türlü giremiyorum.75 numaralı hata kodunu veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

Oyuna bir türlü giremiyorum.75 numaralı hata kodunu veriyor.

bende de bu hata var fakat ben oyuna key almadan girmeye çalışıyorum belki ondandır .s.s
  • Arkdaşlar Sikll tree falan açmak için hangi tuşu kullanıyoruz betada falan videolarda gözüküo böyle daha ayrıntılı bir skill tab geliyor yardımcı olursanız cok makbule gecer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonko -- 15 Mayıs 2012; 20:19:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonko

Arkdaşlar Sikll tree falan açmak için hangi tuşu kullanıyoruz betada falan videolarda gözüküo böyle daha ayrıntılı bir skill tab geliyor yardımcı olursanız cok makbule gecer.

S'ye basarsanız skill tree açılır hocam.
  • Oyundan çıkınca açtığım tüm haritalar tekrar karardı. Bunun sebebini bilen var mı?
  • Onu bende biliyorum eywallah daha o kadar deil ama s ye basınca basit bi ekran gelio oysa beta videoların daha karışık tarlanmış tüm skilleri gösteren bir ekran geliyor bu ekran diablo3 te kaltımı sadece betaya özelmiydi .
  • Merhaba arkadaşlar;

Diablo 3 cd sinin içinden diablo 3 cd-key dışında 3 tane daha farklı keyler var. Bunlar ne işe yaramaktadır ? Bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Merhaba arkadaşlar;

Diablo 3 cd sinin içinden diablo 3 cd-key dışında 3 tane daha farklı keyler var. Bunlar ne işe yaramaktadır ? Bilen var mı ?

3 kişiye verebileceğiniz onlarında beta tarzında oyunu oynayabileceği bir kod.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuwanda87 -- 16 Mayıs 2012; 11:06:00 >
  • ''If your installation disc has been ejected please reinsert it and try again. If not, or if you keep seeing this error, please log in to battle.net and install diablo III digitally'' hatası'nın sebebei nedir hocam bi yardım edermisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: borealatis

Merhaba arkadaşlar;

3 kişiye verebileceğiniz onlarında beta tarzında oyunu oynayabileceği bir kod.
    vermek isterseniz 1 tanesini isterim..

Hımm, verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim, eğer ki bu işe yarıyorsa arkadaş çevremden oyunu satın alamayan yıllardır bekleyen arkadaşlarım var, onlara vermek durumunda kalacağım. vermek isterdim, kusura bakmayın.
  • Arkadaşlar diablo 3 te skill açma olayı diablo 2 deki gibi mi oluyor, tam olarak kavrayamadım.

Skill puanlarımızı biriktirebiliyor bu skill puanımıza göre mi skill açıyoruz yoksa kendisi otomatik aktif ediyor bize kalan sadece neyi seçeceğimize karar vermek mi oluyor ?

Örneğin "x" skillini açmadım puan biriktirdim "y" skillini açtım hatta "y" skillini 2 kere güçlendirdim ( diablo 2 deki gibi ? )
  • Merhaba şuan öğrenci yurdunda kaldığım için internetim iyi değil, bu benim için ne kadar sorun olur.
  • Oyunu SE olarak kutulu şekilde aldım ama install yaptığımda internetten indiriyor. Bu ne saçmalık anlamadım, internetten inecekse dvd neden veriliyor?
  • Ben bazi Rare itemleri koymak icin AH`a bakayim dedim ama oyun yeni ciktigi icin itemler sacma sapan fiyatlarda buyuk ihtimal kimse almiyordur.

AH`ta item satabilen var mi?
  • . silemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borealatis -- 16 Mayıs 2012; 11:32:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.