Şimdi Ara

DIABLO III ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
93.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar tekrar bir sorum olucak askerde oldugum icin mevcut sistem sitelerinden bakamadım.

AMD PHENOM II 945 X4 (3.0 GHZ) 8MB (AM3 938Pin)
    Asus M4A785TD-V EVO 785G/DDR3 1800 S+V+GL+16X 938 p
    PowerColor HD5850 PCS+1 GB 256 Bit GDDR5 16X
    Seagate 500gb 7200 RPM 16MB SATA2
    LG LG-GH22NS40/50 22X SATA DVD-RW SİYAH
    GİGABYTE SETTO 1000 550W ATX KASA SİYAH
    2x2gb Kingston ram 4gb

bu sistemle full cözünürlük full ayar sorunsuz oyniyabilirmiyim Diablo 3 ü cevap icin teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbalci07

Selam arkadaslar tekrar bir sorum olucak askerde oldugum icin mevcut sistem sitelerinden bakamadım.

2x2gb Kingston ram 4gb

bu sistemle full cözünürlük full ayar sorunsuz oyniyabilirmiyim Diablo 3 ü cevap icin teşekkürler.

ekran kartı epey iyiymiş. global listte 32. sırada.

full ayarlarla oynarsın

• @ Crawlin' : cevap icin teşekkürler (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

quote:

Orijinalden alıntı: kaanbalci07

Selam arkadaslar tekrar bir sorum olucak askerde oldugum icin mevcut sistem sitelerinden bakamadım.

2x2gb Kingston ram 4gb

ekran kartı epey iyiymiş. global listte 32. sırada.

full ayarlarla oynarsın

hocam global listin linkini verebilir misin? benim ekran kartı 6790 ama evde ikinci pc için durum nedir bir bakayım dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

hocam global listin linkini verebilir misin? benim ekran kartı 6790 ama evde ikinci pc için durum nedir bir bakayım dedim

buyrunhttp://www.videocardbenchmark.net/gpu_list.php
  • Selam arkadaşlar,

Kafama takılan bir soru var, yardım edebilirsiniz sevinirim. Normalde Wow oyun paketim var ve 3 expansion ı ile birlikte. Bu oyunun bağlandığı hesabın country özellikleri "Turkey". Normalde RAF uygulamasıyla ve çok uygun fiyata hem 12 ay wow hem de dijital Diablo 3 alabilirdim (birçok arkadaşım gibi) ama firma bunu bir süre sonra durdurdu ve country özellikleri "Turkey" olan accountlarda yapamıyoruz dediler, bunlar sizin ülkenizdeki vergilendirme ve vergi kanunları ile alâkalıdır diyorlar. Belki başka nedenler de eklenebilir. Sorumun özeti de şu: Evet, oyunu alacam zaten ama bu AH'da para ile item satma ya da satın alma işlemlerine katılabilecek miyim pek emin değilim. Acaba bunda da bir sorun çıkar mı diye kafamı hep kurcalıyor. Ben oyunu digital olarak almadım, bu yüzden de hiç bir account a bağlamadım. Hatta Blizzard ile uzun uzun bu konuyu tartıştım yazışmalarda. Dedim country'yi yaşadığım ülke değil de başka ülke gösterirsem ne gibi yaptırımları olur, hatta bunu yapmamın nedenlerini de sıraladım (açık açık hepsini). O da sizi anlıyoruz deyip ilk başlarda kesin bir yanıt vermediler, hatta bir tanesi imzaladığınız anlaşmaya (şunu/bunu kabul ediyorum bölümü) uygun olmaz ama karar sizin dedi. En sonunda, bir tanesi kendi kişisel görüşürünü söyledi. Sırf bu yüzden (country'nin başka bir ülke gösterilmesi) oyundan atılacağınıza veya hesabınızın dondurulacağına inanmıyorum dedi ama yalnızca biz size hizmet verirken sorun yaşayabiliriz dedi. Yani aslında battle.net'te ülke kısmını biz değiştirebilseydik çok önemsiz bir ayrıntıyla uğraşıyorum derdim kendi kendime ama böyle bir sorunla da karşılaşılabilir mi sizin görüşlerinizi bekliyorum, teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Crawlin'

quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

buyrunhttp://www.videocardbenchmark.net/gpu_list.php

valla şu 6790 sıralamalarda hep geri kalıyor sırf bu yüzden değiştirecem en sonunda. karttan çok memnunum ama bu düşük puanları ben soğutuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: UniqueX

6. Biraz eski, tekrar bir soru olacak ama, oyunu 4 kişi co-op oynadığımız zaman yaratıkların sadece canları 4katı oluyor ama vurdukları damage aynı kalıyor ve bize gelen exp 4kat artıyor. O zaman 4 kişi co-opla lvl atlamak çok daha kolay oluyor(exp bize 4 katı geliyor?) + farklı classlardan farklı özellikler kullanarak daha kolay ilerleyebiliyoruz.

Co-op ta 4x olayı yok, exp sp ile hemen hemen aynı. Kişi sayısı 4, mob hpsi 3.5 katına çıktığından ve görev paylaşımı olduğundan (partyde perişan adamlar olmadığı sürece) exp/dk fazla olacak. Normal ve nightmare bu düşünce ile co-op a sevk eder. Late hell ve infernoda ise zaten tek başına yeterli olamadığın için co-op oynayacaksın.
  • Merhaba benim kafama takılan bir soru var.

her karakterin aktif ve pasif toplam 40 civarında skill i var. Bu her skill içinde de kendine özgü 5 farklı yetenek mi var? Ben tam bu skill leri çözemedim. toplam bir karakterin kullanabileceği kaç yeteneği var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

Merhaba benim kafama takılan bir soru var.

her karakterin aktif ve pasif toplam 40 civarında skill i var. Bu her skill içinde de kendine özgü 5 farklı yetenek mi var? Ben tam bu skill leri çözemedim. toplam bir karakterin kullanabileceği kaç yeteneği var.

6 aktif, 3 pasif skill seçe biliyoruz. 1, 2, 4, 9, 14, 19 levellerde aktif skillerin. 10, 20, 30 levellerde pasif skillerin kullanım yerleri açılıyor. Detaylı bilgi için Skill Calculator bakınız.

• Arkadaşlar merhaba,

Co op ta birbirimizin oyununa girerken leveller nasıl etkili oluyor? Örneğin benim oyunuma benden alt seviye bir karakter girebilecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DERELICT_34

Arkadaşlar merhaba,

Co op ta birbirimizin oyununa girerken leveller nasıl etkili oluyor? Örneğin benim oyunuma benden alt seviye bir karakter girebilecek mi?

Evet girebilecek.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Evet girebilir fakat belirli bir seviye aralığından sonra düşük level olanların aldığı deneyim puanı ciddi düşüş yaşıyor.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

Evet, ama arkadaşınızın sizin oynadığınız bölüme kadar oynamış olması gerekiyor. Yani aradaki bölümleri atlayıp yanınıza gelemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theFaLLeN

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Evet girebilir fakat belirli bir seviye aralığından sonra düşük level olanların aldığı deneyim puanı ciddi düşüş yaşıyor.

Teşekkürler...
  • Arkadaşlar Diablo 1 indirebileceğim sağlam bir link tavsiye eder misiniz?
  • Beyler battlenet hesabımı paypal hesabımla nasıl ilişkilendireceğimi söyleyebilir misiniz? hangi adımları yapmam gerekiyor ?
  • oyun single player oynayabilmek için internet baglantısı gerekiyor sanırım,peki bilgisayara takılan 3g modemlerle girip oynayabilir miyiz acaba?yada wireless baglantıyla rahat bir sekilde single oynayabilecek miyiz?
    birde download acıp oyuna girdigimizde rahat oynabilir miyiz single player?internetin zorunlu olması bunları etkileyecek mi?

bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraMaraT

oyun single player oynayabilmek için internet baglantısı gerekiyor sanırım,peki bilgisayara takılan 3g modemlerle girip oynayabilir miyiz acaba?yada wireless baglantıyla rahat bir sekilde single oynayabilecek miyiz?
    birde download acıp oyuna girdigimizde rahat oynabilir miyiz single player?internetin zorunlu olması bunları etkileyecek mi?

bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

hocam 3g lerin performansını bilmiyorum ama oyun açıkken download yapmanız lag olmasına neden olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

Beyler battlenet hesabımı paypal hesabımla nasıl ilişkilendireceğimi söyleyebilir misiniz? hangi adımları yapmam gerekiyor ?

hocam o konu daha net değil, oyun çıktıktan 1 hafta sonra eklerim konuya
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.