Şimdi Ara

DIABLO III ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
93.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bögüalp

quote:

Orijinalden alıntı: UniqueX

@theFaLLeN; cevaplar için teşekkür ederim;

6. soruda aslında ilk yazdığım kısım doğrumu diye sormak istemiştim yani 4kişi oynadığımız zaman biz 4 kat fazlamı exp alacağız?, eğer öyleyse 4kişi co-op yapmak lvl açısından çok daha iyi. (4kat exp geliyor ama 4kişiye bölünüyormu gibi düşündüm bi an o yüzden soruyorum)

Exp. bölünüyor sanırım hocam, diğer türlü olsaydı beta oynarken bariz şekilde fazla exp. geldiği göze çarpardı. Ama karakterin exp. alışı hemen hemen aynıydı

ben denedim hacı onu...level 11 wizardım.... iskeletor amcanın yanına gittim tek bir büyü yapmadım.. hep kaçtım ondan diğer oyuncular öldürdüler. ve banada 2800 exp verdi... ve level 12 oldum....

tek başıma gittiğimdede bana 2800 exp verdi..(level 12 yine). yani boss ları öldürdüğümüzde aynı expi alıyoruz. co op olduğunda biz kasmıyoruz beleşe geliyor...

tabi birde şu var. level 2 iken gidip level 13 lerin olduğu oyuna giremedim ben... betada yoktu bu.. ben level 2 iken en fazla level 4 olan vardı...(gerçi friend oyun olduğunda, onun oyununa join dediğinde sen level 2 iken arkadaşın level 13 olabilir)

full oyunda bunu düzeltmişlerdir... mesela kim fazla vurduysa o kadar exp alma gibi birşey getirebilirler... oyunda görecez...

• quote:

full oyunda bunu düzeltmişlerdir... mesela kim fazla vurduysa o kadar exp alma gibi birşey getirebilirler... oyunda görecez...

Böyle bir şeyin söz konusu olacağını sanmıyorum hocam, nihayetinde co-op oynuyoruz bir birimizle yarışıp birbirimize ks mi yapacağız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaanbalci07

Konu icerisinde kacırmış olabilirim. Nightmare modunda ölünce tekrar dogabiliyormuyuz ya da sadece infernodamı ölünce dogamıyoruz.

Nightmare ve Inferno, zorluk seviyesidir ve ölünce geri doğamamak zorluk seviyesiyle ilgili değildir. Hardcore ise bir oyun modudur, hardcore'da ölürseniz karakteriniz tüm itemlarıyla birlikte silinir. Yani, hardcore modda ve nightmare-inferno zorluk seviyesinde oynuyorsanız, ölünce karakter gider. Normal modda ve nightmare-inferno zorluk seviyesinde oynuyorsanız; ölünce karaktere bir şey olmaz, üzerinizdeki itemlar %10 durability kaybeder, tamir ettirerek halledersiniz. Olay, oyun modunun hardcore olup olmaması yani

@Bögüalp : Teşekkür ettim.

• günaydınlar millet...bu catalys'in son versiyonu oyunu desteklemeyecek deniyor...şimdi napacaz nasıl döndürcez 13.versiyona. oyun elime gelir de ben onu açamazsam kafayı yerim...pcyi güncel tutsak ayrı dert tutmasak ayrı dert...
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

günaydınlar millet...bu catalys'in son versiyonu oyunu desteklemeyecek deniyor...şimdi napacaz nasıl döndürcez 13.versiyona. oyun elime gelir de ben onu açamazsam kafayı yerim...pcyi güncel tutsak ayrı dert tutmasak ayrı dert...

O konu gayet kolay. Driver Sweeper kurun pc'ye, sürücüyü kaldırın (program ekle-kaldırdan), pc'yi yeniden başlatın, açılırken f8 ile güvenli moda girin, driver sweeper ile kalan artıkları da temizleyin, tekrar başlatın (güvenli modda değil normal olarak), 12.1 catalyst indirin (en iyisi bu genel kanı olarak, 12.4'ten şikayetçi genelde kullananlar) ve kurun. Bu kadar.

Ekleme: Eğer HD 5,6 veya 7 serisi kartlardan birisini kullanıyorsanız 12.4 kaldırmanıza gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Mayıs 2012; 13:06:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

günaydınlar millet...bu catalys'in son versiyonu oyunu desteklemeyecek deniyor...şimdi napacaz nasıl döndürcez 13.versiyona. oyun elime gelir de ben onu açamazsam kafayı yerim...pcyi güncel tutsak ayrı dert tutmasak ayrı dert...

O konu gayet kolay. Driver Sweeper kurun pc'ye, sürücüyü kaldırın (program ekle-kaldırdan), pc'yi yeniden başlatın, açılırken f8 ile güvenli moda girin, driver sweeper ile kalan artıkları da temizleyin, tekrar başlatın (güvenli modda değil normal olarak), 12.1 catalyst indirin (en iyisi bu genel kanı olarak, 12.4'ten şikayetçi genelde kullananlar) ve kurun. Bu kadar.

Ekleme: Eğer HD 5,6 veya 7 serisi kartlardan birisini kullanıyorsanız 12.4 kaldırmanıza gerek yok.

teşekkürler hocam ben de okudum o haberi. 6790 kullandığım için sıkıntı yok

• Hard core modda ölmekten korktugumuz icin adrenalini yüksek bir oyundan baska ne artısı var acıklayabilcek varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbalci07

Hard core modda ölmekten korktugumuz icin adrenalini yüksek bir oyundan baska ne artısı var acıklayabilcek varmı acaba?

artılarını bilemedim.

eksiler;
    - ölünce geri dönüş yok
    - rmah yok
    - pvp de olmaz sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedehakan

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UniqueX

@theFaLLeN; cevaplar için teşekkür ederim;

6. soruda aslında ilk yazdığım kısım doğrumu diye sormak istemiştim yani 4kişi oynadığımız zaman biz 4 kat fazlamı exp alacağız?, eğer öyleyse 4kişi co-op yapmak lvl açısından çok daha iyi. (4kat exp geliyor ama 4kişiye bölünüyormu gibi düşündüm bi an o yüzden soruyorum)

Exp. bölünüyor sanırım hocam, diğer türlü olsaydı beta oynarken bariz şekilde fazla exp. geldiği göze çarpardı. Ama karakterin exp. alışı hemen hemen aynıydı

ben denedim hacı onu...level 11 wizardım.... iskeletor amcanın yanına gittim tek bir büyü yapmadım.. hep kaçtım ondan diğer oyuncular öldürdüler. ve banada 2800 exp verdi... ve level 12 oldum....

tek başıma gittiğimdede bana 2800 exp verdi..(level 12 yine). yani boss ları öldürdüğümüzde aynı expi alıyoruz. co op olduğunda biz kasmıyoruz beleşe geliyor...

tabi birde şu var. level 2 iken gidip level 13 lerin olduğu oyuna giremedim ben... betada yoktu bu.. ben level 2 iken en fazla level 4 olan vardı...(gerçi friend oyun olduğunda, onun oyununa join dediğinde sen level 2 iken arkadaşın level 13 olabilir)

Cevabın için teşekkür ederim, soruma açıklık getirdin baya

• 1- Fare tavsiye edebilecek var mı arkadaşlar ? Büyük fareleri sevmiyorum ve kablosuz olursa iyi olur.

Ben bunu beğendim ama daha önce kullanan hiç bulamadım, kalitesi ve performansını öğrenemedim yani.

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=52&Productid=bd40003

2- Oyun tıkla-saldır mı yoksa nişan al-saldır mı yada nasıl ? Yaratıkları öldürmek için onların olduğu tarafa ekranı çevirmek yeterli mi ?
  • Merhaba Herkese,

Benim diablo 3 ile ilgili bir sorum olacak.Co-op modu hakkında. Oyunda tek kişi oynayabileceğimiz modu arkadaşımız ya da arkadaşlarımızı oyuna dahil ettiğimizde oyunun zorluk seviyesi ona göre azalmayacak mı? Benim bu konuda büyük endişem var. Bana zorluk seviyesini yükselt demeyin. Ben ilk açtığımda muhtemelen orta seviyede açacağım ve sonuçta arkadaşım ya da arkadaşlarım benim oyunuma hep dahil olmayacak. Yani ben mi yanlış düşünüyorum. Bu co-op ve zorluk seviyeleri hakkında bilgi verebilecek olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyavuz

Merhaba Herkese,

Benim diablo 3 ile ilgili bir sorum olacak.Co-op modu hakkında. Oyunda tek kişi oynayabileceğimiz modu arkadaşımız ya da arkadaşlarımızı oyuna dahil ettiğimizde oyunun zorluk seviyesi ona göre azalmayacak mı? Benim bu konuda büyük endişem var. Bana zorluk seviyesini yükselt demeyin. Ben ilk açtığımda muhtemelen orta seviyede açacağım ve sonuçta arkadaşım ya da arkadaşlarım benim oyunuma hep dahil olmayacak. Yani ben mi yanlış düşünüyorum. Bu co-op ve zorluk seviyeleri hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

1.si sen zorluk seviyesini seçemiyceksin.Normal modu oynayıp sonra nighmare-hell-inferno diye gidecek.
    2.si tek oynuyorsun mesela canavarın HP(canı) 50,iki kişi olursanız 100 olacak,3 kişi olursanız 150 olacak bunun gibi.

• Teke tek bile olsa PvP sistemi oyun çıktığında çıkmayacak değil mi
    Daha sonra patch'le ekleneceğini biliyorum ama co-op falan yaparken oyuncuyu seçip 1 vs 1 atabilsek fena olmazdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suraz -- 7 Mayıs 2012; 17:03:32 >
  • Pvp aralik 2012den once cikmayacak.bu gayet net beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Merhaba Herkese,

1.si sen zorluk seviyesini seçemiyceksin.Normal modu oynayıp sonra nighmare-hell-inferno diye gidecek.
    2.si tek oynuyorsun mesela canavarın HP(canı) 50,iki kişi olursanız 100 olacak,3 kişi olursanız 150 olacak bunun gibi.

teşekkür ederim bilgi için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _K_A_İ_N_

quote:

Merhaba Herkese,

teşekkür ederim bilgi için.

rica ederim.

• Oyunu gece oynamayi dusunen arkadaslara ` Zaten sunucular cok yogun olur saatlerce giremez yada oynamazsin ` diye yorum yapanlara rastladim forumda.

Bu open beta bunun icin degil miydi? Yuklenme oldugunda sunucularin durumunu gorup tedbir almak.

WoW cata ciktigindada sunucular acilir acilmaz girmistim oyuna.

Bunun asli astari nedir?
  • Arkadaşlar kullandığım windows orjinal değil dolayısıyla son service packste yüklü değil.. sanırım Latest Service Packs olayı var ? bilgi lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogue_ass

Arkadaşlar kullandığım windows orjinal değil dolayısıyla son service packste yüklü değil.. sanırım Latest Service Packs olayı var ? bilgi lütfen..

hocam nette herseyin cözümü var.arastirirsan halledersin.en güncel halini de kullanirsin.ama burdan yardim alman zor cünkü forumda korsanla ilgili konusmak yasak.ban yeme sebebidir.sen arastir cözümünü bulacaksin en güncel windowsu kullanmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rogue_ass

Arkadaşlar kullandığım windows orjinal değil dolayısıyla son service packste yüklü değil.. sanırım Latest Service Packs olayı var ? bilgi lütfen..

hocam nette herseyin cözümü var.arastirirsan halledersin.en güncel halini de kullanirsin.ama burdan yardim alman zor cünkü forumda korsanla ilgili konusmak yasak.ban yeme sebebidir.sen arastir cözümünü bulacaksin en güncel windowsu kullanmak icin

Teşekkürler.. Şimdi o kadar masrafa giripte CE aldıktan sonra oynayamazsam çok fena olurum.. Gerekli araştırmayı yapıyım, sağol..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.