Şimdi Ara

DIABLO III ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
93.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir arkadasımızla co-op oynarken oyundan ikimizde cıktıgımızda,sonradan tek basımıza oyuna devam etmek istesek en son kaldıgımız yerden devam edicegiz degil mi?yoksa single playerda tek basımıza basladıgımız yerden mi devam edicek oyun.o sistem nasıl olucak bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraMaraT

bir arkadasımızla co-op oynarken oyundan ikimizde cıktıgımızda,sonradan tek basımıza oyuna devam etmek istesek en son kaldıgımız yerden devam edicegiz degil mi?yoksa single playerda tek basımıza basladıgımız yerden mi devam edicek oyun.o sistem nasıl olucak bilen var mı?

Co-op oynarken arkadaşınız oyundan çıkarsa, arkadaşınızla birlikte nereye kadar geldiyseniz oradan devam edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraMaraT

bir arkadasımızla co-op oynarken oyundan ikimizde cıktıgımızda,sonradan tek basımıza oyuna devam etmek istesek en son kaldıgımız yerden devam edicegiz degil mi?yoksa single playerda tek basımıza basladıgımız yerden mi devam edicek oyun.o sistem nasıl olucak bilen var mı?

Hatfa sonu herkes'e açık olduğunda oynama fırsatı bulmuştum. Ben beta oyunun sonuna doğru yaklaştığım da kuzenim co-op ile benim oyuna dahil oldu ve sonunu onla beraber bitirdik. Bu olduğuna göre birlikte başlanan bir oyuna daha sonra tek başına da devam edilebilir.
  • Bugün you tube'da izlediğim bir videoda ''The Followers'' diye bir olay gördüm.Templar,The Enchantress falan...Sanırım yoldaşlarımız bunlar,yanılıyormuyum?Bir de serinin 1 ve 2. oyununu oynamam gerekir mi oyun için şu an pek vaktim yok da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spärtän

Bugün you tube'da izlediğim bir videoda ''The Followers'' diye bir olay gördüm.Templar,The Enchantress falan...Sanırım yoldaşlarımız bunlar,yanılıyormuyum?Bir de serinin 1 ve 2. oyununu oynamam gerekir mi oyun için şu an pek vaktim yok da...

Evet "followers" var yoldaşlarımız. (co-op oynarken size katılmıyor sadece SP de geliyorlar.) 1. ve 2. oyunu oynamanıza pek gerek yok ama hikayeyi öğrenmek istiyorsanız okuya bilirsiniz. (Spoiler içerir.)

• Benim cihaz MacBook Air olduğu için biraz şüpheliyim, Air serisi pek oyun kaldırmaz diyor millet. Daha önce hiç bunda oyun oynamadığım için bilemiyorum. Bundaki ekran kartı tümleşik mi ne öyle diyorlar.

Yardım eder misiniz ? Acaba oyunu alsam güzel grafikler ile oynayabilir miyim yada oyunu kaldırır mı ? Benim için grafikler de önemli açıkcası :)

Sistem :

İşlemci : 1.8 GHz Intel Core i7

Bellek : 4 GB 1333 MHz DDR3

Grafikler : Intel HD Graphics 3000 384 MB

HDD : 256 GB SSD

Yazılım : Mac OS X Lion 10.7.3

Ekran : 13''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Capt. Awesome -- 5 Mayıs 2012; 14:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Benim cihaz MacBook Air olduğu için biraz şüpheliyim, Air serisi pek oyun kaldırmaz diyor millet. Daha önce hiç bunda oyun oynamadığım için bilemiyorum. Bundaki ekran kartı tümleşik mi ne öyle diyorlar.

Yardım eder misiniz ? Acaba oyunu alsam güzel grafikler ile oynayabilir miyim ? Benim için grafikler de önemli açıkcası :)

Sistem :

Aslında özellikleri iyi ama ekran kartından sınıfta kalıyor. Yine de orta ayarlarda iyi sonuç verebilir gibi görünüyor. Oyun ekran kartından çok fizik motoru ve ekranda fazla görünecek olan karakter ve efekt sayısı bakımından işlemciye bindirecek, ekran kartını çok yoracak pek bişey yok oyunda. Bu yüzden şans verebilirsin işlemcin güzel. Ayrıca Macbook Air in işletim sistemi çok stabildir. Optimizasyon yönünden avantajın var Windows 7'ye oranla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Mayıs 2012; 14:04:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Benim cihaz MacBook Air olduğu için biraz şüpheliyim, Air serisi pek oyun kaldırmaz diyor millet. Daha önce hiç bunda oyun oynamadığım için bilemiyorum. Bundaki ekran kartı tümleşik mi ne öyle diyorlar.

Yardım eder misiniz ? Acaba oyunu alsam güzel grafikler ile oynayabilir miyim ? Benim için grafikler de önemli açıkcası :)

Sistem :

Aslında özellikleri iyi ama ekran kartından sınıfta kalıyor. Yine de orta ayarlarda iyi sonuç verebilir gibi görünüyor. Oyun ekran kartından çok fizik motoru ve ekranda fazla görünecek olan karakter ve efekt sayısı bakımından işlemciye bindirecek, ekran kartını çok yoracak pek bişey yok oyunda. Bu yüzden şans verebilirsin işlemcin güzel. Ayrıca Macbook Air in işletim sistemi çok stabildir. Optimizasyon yönünden avantajın var Windows 7'ye oranla.

Teşekkür ederim.

Aslında ben de ekran kartı yüzünden sordum, başka bir yerde Air serisi oyun için pek iyi değil diyorlardı.

Aslında test etme imkanım olsa güzel olurdu ama oyunu çıkar çıkmaz da oynamak istiyorum açıkcası, inşallah bir kaç güne sipariş veririm yada oyunun çıkmasını beklerim.

Tabi şimdi birde mouse almam lazım.

• Arkadaşlar, Ankara'da gece satışı yapılmayacağı için oyunu battle.net'ten almayı düşünüyorum. 59.99 € diyor fiyat için, kredi kartı ile ödediğimizde karttan tam olarak ne kadar çekiliyor TL bazında, paranın değerinde az da olsa sürekli dalgalanma olduğu için soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bögüalp -- 6 Mayıs 2012; 18:03:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bögüalp

Arkadaşlar, Ankara'da gece satışı yapılmayacağı için oyunu battle.net'ten almayı düşünüyorum. 59.99 € diyor fiyat için, kredi kartı ile ödediğimizde karttan tam olarak ne kadar çekiliyor TL bazında, paranın değerinde az da olsa sürekli dalgalanma olduğu için soruyorum.

Bankanın o günki kuru ne ise, o kurdan TL'ye çevirip kredi kartından tahsil ederler. Yaklaşık 140 TL gibi bir tutara denk gelir diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DERELICT_34

quote:

Arkadaşlar, Ankara'da gece satışı yapılmayacağı için oyunu battle.net'ten almayı düşünüyorum. 59.99 € diyor fiyat için, kredi kartı ile ödediğimizde karttan tam olarak ne kadar çekiliyor TL bazında, paranın değerinde az da olsa sürekli dalgalanma olduğu için soruyorum.

Bankanın o günki kuru ne ise, o kurdan TL'ye çevirip kredi kartından tahsil ederler. Yaklaşık 140 TL gibi bir tutara denk gelir diye tahmin ediyorum.

Tamamdır teşekkürler. Aral Ankara'da gece satışı yapmadığı için hem kutusuz almak zorunda kalcaz, hem de fazladan para bayılcaz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DERELICT_34

quote:

Tamamdır teşekkürler. Aral Ankara'da gece satışı yapmadığı için hem kutusuz almak zorunda kalcaz, hem de fazladan para bayılcaz

dnr'dan falanda alabilirsin, ben dnr'dan 100 tl'ye aldım oyunu,ne zaman kargonun elime ulaşacağı meçhulde olsa,en azından ucuz oldu.

• Konu icerisinde kacırmış olabilirim. Nightmare modunda ölünce tekrar dogabiliyormuyuz ya da sadece infernodamı ölünce dogamıyoruz.
  • Arkadaşlar bikaç sorum olucaktıda, bazıları belki gereksiz yada cevapları belli olmayan sorular olabilir o yüzden kusura bakmayın şimdiden

1. Şimdi bu diabloda yanımıza follower alabiliyoruz, alırkende "hire" dememiz gerekiyor. Biz bu adamı kiralarken para veriyormuyuz(veriyorsak ne kadar oluyor :D) yoksa bedavamı oluyor?

2. Bu followerı mesela lvl 20 olduğumuzda aldık diyelim, aldığımız bu adam lvl 20 olarakmı gelicek yoksa lvl 1 olarakmı gelicek. Yanımızda olmasada lvl atlıyor diye bir ifade var, bu co-op oynarken kazandığımız experienceler içindemi geçerli?

3. 3tane follower gözüküyor, biz followerı istediğimiz kadar değiştirebiliyor muyuz? Değiştirdiğimiz zaman üzerlerindeki itemlar geri geliyormu yada biri lvl atlarken diğeride lvl atlayacakmı?

4. Biraz daha eski olan videolara baktığımda, skiller için towna gitmek gerekiyor sanırım, yada itemları towna gitmeden satabiliyoruz, en son oynadığım betada ise bunlar yoktu (hatta bana kalırsa daha güzel gözüküyordu) arayüzde de ufak değişiklikler vardı. Orjinal oyunda bunlar nasıl olucak bir açıklama varmı biliyormusunuz?

5. Bu blizzard authenticator mobile uygulamasını indirdimde, aranızda deneyen varmı işe yarıyormu?

6. Biraz eski, tekrar bir soru olacak ama, oyunu 4 kişi co-op oynadığımız zaman yaratıkların sadece canları 4katı oluyor ama vurdukları damage aynı kalıyor ve bize gelen exp 4kat artıyor. O zaman 4 kişi co-opla lvl atlamak çok daha kolay oluyor(exp bize 4 katı geliyor?) + farklı classlardan farklı özellikler kullanarak daha kolay ilerleyebiliyoruz. Birde tek kişiyle çok kişi oynarken yaratıklardan çıkan gold miktarında bir değişim oluyormu?

7. Diablo3 catalyst 12.4 desteklemiyormuş bende 12.3 yükledim, en son bunu duydum, peki diablo3 3d olucakmı bu konuda bir bilginiz varmı?

8. Oyunda bildiğiniz kısayollar varsa bunları paylaşabilir misiniz? Mesela, G : mouseun olduğu yere bayrak çıkıyor --- ctrl + R : fps gösterir --- itema Shift + click yapınca itemın satılması gibi, fakat beta sürecinden sonra okuduğum için deneme imkanım olmadı. (item satılmalı olan galiba eski patchlerdeki towna gitmeden satma işlemi için gibi)

9. Oyunda ilerlerken "Map" açtığımda karakter duruyordu yani kontrol edemiyordum, map açıkken karakteri ilerletebilmenin yada skill kullanmanın bir yolu yokmudur? ne kadar sağdaki küçük map işe yarasada normal mapi sık sık kullanıyorum.

10. Tüm karakterler aynı armorları giyiyorlar (cloth, leather, plate vs. gibi ayrım yok) bu yüzden karakterlerin armor oranları hemen hemen eşitmi olucak? (barbariandaki gibi %armor arttıran özellikler/skiller haricinde)

11. Bu yaratıklar çıkan health globelar tam olarak ne kadar heal yapıyor(xx miktar yada %olarak belki?) ? (potionların üzerinde yazıyor o yüzden)

İlginize teşekkür ederim, iyi günler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaanbalci07

Konu icerisinde kacırmış olabilirim. Nightmare modunda ölünce tekrar dogabiliyormuyuz ya da sadece infernodamı ölünce dogamıyoruz.

Nightmare ve Inferno, zorluk seviyesidir ve ölünce geri doğamamak zorluk seviyesiyle ilgili değildir. Hardcore ise bir oyun modudur, hardcore'da ölürseniz karakteriniz tüm itemlarıyla birlikte silinir. Yani, hardcore modda ve nightmare-inferno zorluk seviyesinde oynuyorsanız, ölünce karakter gider. Normal modda ve nightmare-inferno zorluk seviyesinde oynuyorsanız; ölünce karaktere bir şey olmaz, üzerinizdeki itemlar %10 durability kaybeder, tamir ettirerek halledersiniz. Olay, oyun modunun hardcore olup olmaması yani

• quote:

Orijinalden alıntı: UniqueX

Arkadaşlar bikaç sorum olucaktıda, bazıları belki gereksiz yada cevapları belli olmayan sorular olabilir o yüzden kusura bakmayın şimdiden

1. Şimdi bu diabloda yanımıza follower alabiliyoruz, alırkende "hire" dememiz gerekiyor. Biz bu adamı kiralarken para veriyormuyuz(veriyorsak ne kadar oluyor :D) yoksa bedavamı oluyor?

2. Bu followerı mesela lvl 20 olduğumuzda aldık diyelim, aldığımız bu adam lvl 20 olarakmı gelicek yoksa lvl 1 olarakmı gelicek. Yanımızda olmasada lvl atlıyor diye bir ifade var, bu co-op oynarken kazandığımız experienceler içindemi geçerli?

3. 3tane follower gözüküyor, biz followerı istediğimiz kadar değiştirebiliyor muyuz? Değiştirdiğimiz zaman üzerlerindeki itemlar geri geliyormu yada biri lvl atlarken diğeride lvl atlayacakmı?

4. Biraz daha eski olan videolara baktığımda, skiller için towna gitmek gerekiyor sanırım, yada itemları towna gitmeden satabiliyoruz, en son oynadığım betada ise bunlar yoktu (hatta bana kalırsa daha güzel gözüküyordu) arayüzde de ufak değişiklikler vardı. Orjinal oyunda bunlar nasıl olucak bir açıklama varmı biliyormusunuz?

5. Bu blizzard authenticator mobile uygulamasını indirdimde, aranızda deneyen varmı işe yarıyormu?

6. Biraz eski, tekrar bir soru olacak ama, oyunu 4 kişi co-op oynadığımız zaman yaratıkların sadece canları 4katı oluyor ama vurdukları damage aynı kalıyor ve bize gelen exp 4kat artıyor. O zaman 4 kişi co-opla lvl atlamak çok daha kolay oluyor(exp bize 4 katı geliyor?) + farklı classlardan farklı özellikler kullanarak daha kolay ilerleyebiliyoruz. Birde tek kişiyle çok kişi oynarken yaratıklardan çıkan gold miktarında bir değişim oluyormu?

7. Diablo3 catalyst 12.4 desteklemiyormuş bende 12.3 yükledim, en son bunu duydum, peki diablo3 3d olucakmı bu konuda bir bilginiz varmı?

8. Oyunda bildiğiniz kısayollar varsa bunları paylaşabilir misiniz? Mesela, G : mouseun olduğu yere bayrak çıkıyor --- ctrl + R : fps gösterir --- itema Shift + click yapınca itemın satılması gibi, fakat beta sürecinden sonra okuduğum için deneme imkanım olmadı. (item satılmalı olan galiba eski patchlerdeki towna gitmeden satma işlemi için gibi)

9. Oyunda ilerlerken "Map" açtığımda karakter duruyordu yani kontrol edemiyordum, map açıkken karakteri ilerletebilmenin yada skill kullanmanın bir yolu yokmudur? ne kadar sağdaki küçük map işe yarasada normal mapi sık sık kullanıyorum.

10. Tüm karakterler aynı armorları giyiyorlar (cloth, leather, plate vs. gibi ayrım yok) bu yüzden karakterlerin armor oranları hemen hemen eşitmi olucak? (barbariandaki gibi %armor arttıran özellikler/skiller haricinde)

11. Bu yaratıklar çıkan health globelar tam olarak ne kadar heal yapıyor(xx miktar yada %olarak belki?) ? (potionların üzerinde yazıyor o yüzden)

İlginize teşekkür ederim, iyi günler.

1- Follower lar ücretsiz.
    2- Evet senin leveline her zaman yakın olacak, yanında olsa da olmasa da.
    3- İstediğin kadar değiştirebilirsin. Eşyalar üzerlerinde kalıyor. 3 ü birlikte level atlıyorlar.
    4- Skilleri istediğin zaman değiştirebileceksin. Cooldown olmalarını beklemen gerekecek yalnızca. Eşya satmaya yarayan item kaldırıldı, gelmeyecek.
    5- Evet çok faydalı bir uygulama, kullanıyorum.
    6- İlk kısımda tespit var soru yok İkinci kısım için ise; oyuncuların Gold Find değerlerinin ortalaması alınıyor. Eğer diğerlerinin GF si seninkinden düşükse senin ortalamanı da düşürecektir ve daha az altın düşecektir.
    7- Bu konuda fikrim yok.
    8- Chat açıkken shift-click ile item ı chat e bağlıyorsun, arkadaşların özelliklerini görebiliyor. Z ile kamera yakınlaşıyor. Benim bildiklerim de bunlar.
    9- Hayır, şu an için yok gibi görünüyor.
    10- Görselleri karaktere göre değişiyor fakat verdikleri koruma değerleri hakkında bilgim yok.
    11- Globe lar sanki büyüklü küçüklü gibi göründü gözüme fakat ne kadar can doldurduklarından emin değilim. Bazı itemlar HG lerden aldığın can miktarını arttırıyor.

• @theFaLLeN; cevaplar için teşekkür ederim;

6. soruda aslında ilk yazdığım kısım doğrumu diye sormak istemiştim yani 4kişi oynadığımız zaman biz 4 kat fazlamı exp alacağız?, eğer öyleyse 4kişi co-op yapmak lvl açısından çok daha iyi. (4kat exp geliyor ama 4kişiye bölünüyormu gibi düşündüm bi an o yüzden soruyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniqueX

@theFaLLeN; cevaplar için teşekkür ederim;

6. soruda aslında ilk yazdığım kısım doğrumu diye sormak istemiştim yani 4kişi oynadığımız zaman biz 4 kat fazlamı exp alacağız?, eğer öyleyse 4kişi co-op yapmak lvl açısından çok daha iyi. (4kat exp geliyor ama 4kişiye bölünüyormu gibi düşündüm bi an o yüzden soruyorum)

Exp. bölünüyor sanırım hocam, diğer türlü olsaydı beta oynarken bariz şekilde fazla exp. geldiği göze çarpardı. Ama karakterin exp. alışı hemen hemen aynıydı

• Soru:Arkadaşım wow oynuyor blizardla sözleşmesi mi ne varmış diablo 3 'ü bedava yollicaklarmış buna.beraber oynarız diyor 1 cd'yi 2 ayrı pc'ye yükleyip tek account'dan oynamak mümkün müdür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaturaLweeD_

Soru:Arkadaşım wow oynuyor blizardla sözleşmesi mi ne varmış diablo 3 'ü bedava yollicaklarmış buna.beraber oynarız diyor 1 cd'yi 2 ayrı pc'ye yükleyip tek account'dan oynamak mümkün müdür ?

Evet, ama oyuna aynı anda giremeyeceksiniz tabii
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.