Şimdi Ara

DIABLO III ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
93.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dedehakan

soru: Classlar arası item transferi yapabiliyormuyuz???? mesela ben wizard ile oynarken monka göre süper bir item buldum... bunu monk classıma aktarabilirmiyim?? oluyorsa nasıl?

SSS konularında zaten ilk sayfada merak edilen bir çok sorunun cevabı konuyu açan kişi tarafından ilk mesajda belirtilir/açıklanır...biliyor muydun hocam ? ilginç dimi
  • konuda authenticator kullanımıyla ilgili herhangi bir bilgi yok.. sistemde ah kullanılacağı için account hacklenme olayları çok olacaktır ki +30 diablocular konusunda böyle bir durum meydana gelmiş bile...mesela ben biraz baktım ama nokia için authenticator yazılımı yok...bu durumu nasıl çözeceğimizle ilgili fikri olan???
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairEzio

konuda authenticator kullanımıyla ilgili herhangi bir bilgi yok.. sistemde ah kullanılacağı için account hacklenme olayları çok olacaktır ki +30 diablocular konusunda böyle bir durum meydana gelmiş bile...mesela ben biraz baktım ama nokia için authenticator yazılımı yok...bu durumu nasıl çözeceğimizle ilgili fikri olan???

ortak valla tam da ben o konuyu sormak için sayfayı açtım senin yazıyı gördüm 2 sorum var arkadaşlar sizlere

öncelikle bu Authenticator nedir, neye yarar, pc den hallademez miyiz çünkü anladığım kadarıyla telefona atılan bi yazılım heralde ?**??????????

2. sorum benim iki battlenet hesabım var bunları birbiriyle ilişkilendirebiliyor muyuz? diablo 3 oynarken iki hesaptan istediğimiz biriyle oynayabilir miyiz?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 2 Mayıs 2012; 8:04:33 >

• RMAHa şöyle biraz açıklık getirmişler;

http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-auction-house-general-information#q9

Parayı battlenet balance hesabına mo yoksa başka bir hesaba mı(Pay pal tarzında) aktaracağınızı seçmeniz gerekiyor. Eğer battlenet dışında başka bir seçerseniz satışta kârınızın %15i Bliz tarafından işlem ücreti olarak alınıyor, ayrıca yatırılan site de masraf çıkarabilir diyorlar. Bir de bu özelliğin başlarda bazı yörelerde aktif olmayacağını söylüyorlar. Kesin Türkiye' de bu gruba dahil olacak bence.

Parayı battlenet balance'a aktarmayı seçersek orada kalıyor, sadece battlenet üzerinde alışverişlerde kullanabiliyoruz, başka bir yere aktarma söz konusu değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: macgdestor

quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Merhabalar

1-) MF itemlerinden olusmus bir gear ile kestigimiz MOB ve Bosslardan ekstra MF itemi dusecek mi?

Zaten Bosslar MF itemi dusuruyor eger ustumuzde %100 ( bu degere cikiyor mu bilmiyorum ) varsa Boss ekstra item mi dusurecek?

2-) Boss`un canini %5`e inderene kadar DMG agirlikli itemlerle oynadik diyelim. Combatta itemleri degistirirsek ( %100 MF mesala ) ona gore mi drop olacak yoksa combat esnasinda item degistirme olmayacak mi?

3-) Moblarin cogu gold dusuruyor GF itemleri bunun miktarini mi arttiriyor yoksa dusme oranini mi?

Saygilar

1- MF: daha değerli item. Yani kestiğin mob'dan daha değerli item düşer. Bu düşen item'ın mf özelliği olup olmayacağı şans işi.

2- combat esnasında item değiştirebilirsin tabi ama sorduğun ''çakallığın '' önlemini blizzard taaa 15 sene önce aldı. Üstüne aldığın item'lardaki MF,gold find vb. özelliklerin etki etmesi için hem belirli bir süre geçmesi hem de map'in refresh'lenmesi gerekir. Bu konu baya derin, zamanında çok araştırmıştım. Kısacası böyle bir olay diablo 2'de bile mümkün değildi doğal olarak Diablo 3'de de mümkün olmayacak.

Not : Sorun mükemmeldi gerçekten

3- Mantıken miktarını arttırıyor (niceliğini değil niteliğini)

Eğer düşme oranını arttırıyor olsaydı full GF dizili charın kestiği en dandik mob bile 30-40 adet (miktar değil, yerde gördüğümüz gold) gold düşürürdü, ekran gold ile kaplanırdı

Tesekkurler

Benim diablo tecrubem sadece open beta. Normal modda oyun baya bir kolay geldi bana.

Onun icin MF yada GF agirlikli itemlerle en kisa zamanda Blacksmith fulleyip item yapalim diyoruz arkadasla beraber.

item degismez diye dusunmustum ama bliz. WoW`dakinden daha farkli bir sistem uygulamis guzelde olmus.

Diablo`yu hic oynamayan bizler bile sabirsizlikla bekliyoruz sizler ne alemdesniz bilemiyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

RMAHa şöyle biraz açıklık getirmişler;

http://us.battle.net/support/en/article/diablo-iii-auction-house-general-information#q9

Parayı battlenet balance hesabına mo yoksa başka bir hesaba mı(Pay pal tarzında) aktaracağınızı seçmeniz gerekiyor. Eğer battlenet dışında başka bir seçerseniz satışta kârınızın %15i Bliz tarafından işlem ücreti olarak alınıyor, ayrıca yatırılan site de masraf çıkarabilir diyorlar. Bir de bu özelliğin başlarda bazı yörelerde aktif olmayacağını söylüyorlar. Kesin Türkiye' de bu gruba dahil olacak bence.

Parayı battlenet balance'a aktarmayı seçersek orada kalıyor, sadece battlenet üzerinde alışverişlerde kullanabiliyoruz, başka bir yere aktarma söz konusu değil.

türkiye neye dahil olduki :p

• quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

quote:

konuda authenticator kullanımıyla ilgili herhangi bir bilgi yok.. sistemde ah kullanılacağı için account hacklenme olayları çok olacaktır ki +30 diablocular konusunda böyle bir durum meydana gelmiş bile...mesela ben biraz baktım ama nokia için authenticator yazılımı yok...bu durumu nasıl çözeceğimizle ilgili fikri olan???

ortak valla tam da ben o konuyu sormak için sayfayı açtım senin yazıyı gördüm 2 sorum var arkadaşlar sizlere

öncelikle bu Authenticator nedir, neye yarar, pc den hallademez miyiz çünkü anladığım kadarıyla telefona atılan bi yazılım heralde ?**??????????

2. sorum benim iki battlenet hesabım var bunları birbiriyle ilişkilendirebiliyor muyuz? diablo 3 oynarken iki hesaptan istediğimiz biriyle oynayabilir miyiz?????

Authenticator hakkında benim de çok bir bilgim yok o yüzden yalan yanlış şeyler eklemek istemedim konuya ama 15inden önce bulup eklerim

2. soruna gelince, böyle bir şey mümkün değil, oyunun sana verdiği key'i hangi battle.net hesabına girersen sadece onunla oynayabilirsin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sonko

Oyunun multiplayer kısmını birde pvpsini biraz daha açarmısınız ?

multiplayer : oyunu istersek tek başımıza istersek de hiç tanımadığımız ya da arkadaşımız olan kimselerle oynayabiliriz, neyi merak ettiğini detaylı sorarsan yardımcı olurum

pvp : maksimum 4vs4'lük gruplarla pvp imkanı var fakat bu 2012nin son aylarına kadar oyunda mevcut olmayacak, sonradan eklenecek bir patch ile mümkün olacak.

Benim sormak istediğim su ben ve arkdaşım oyuna gireceğiz burası tamam.Peki diyem bnm arkdaş grubum 8 kişi bu kadar adam benim kurudğum public game girebilecek mi?

Sadece zindanlara girebileceğiz multide yoksa tüm görevler mi?

Diablo 3 3d seceneği varmı?

Sabrınız için teşkkürler iyi forumlar . . .

• quote:

quote:

quote:

Oyunun multiplayer kısmını birde pvpsini biraz daha açarmısınız ?

multiplayer : oyunu istersek tek başımıza istersek de hiç tanımadığımız ya da arkadaşımız olan kimselerle oynayabiliriz, neyi merak ettiğini detaylı sorarsan yardımcı olurum

pvp : maksimum 4vs4'lük gruplarla pvp imkanı var fakat bu 2012nin son aylarına kadar oyunda mevcut olmayacak, sonradan eklenecek bir patch ile mümkün olacak.

Benim sormak istediğim su ben ve arkdaşım oyuna gireceğiz burası tamam.Peki diyem bnm arkdaş grubum 8 kişi bu kadar adam benim kurudğum public game girebilecek mi?

Sadece zindanlara girebileceğiz multide yoksa tüm görevler mi?

Diablo 3 3d seceneği varmı?

Sabrınız için teşkkürler iyi forumlar . . .

Public Game'e maksimum 4 kişi girebilir ve single playerda yaptığınız her şeyi bu 4 kişilik grupla yapabilirsiniz. (zindan, görevler dediklerinin hepsini)

3d seçeneği yok.

Not : Nolur nolmaz söyliyim, senin ve arkadaşlarının herbirinin kendi üyeliği olmalı yani herkes 110TL verip oyunu almalı.

• quote:

quote:

Authenticator yazılımı dışında USB bellek boyutundaki Authenticator cihazını da alabilirsiniz. Sistem genel olarak şöyle işliyor:
    1- Battle.net hesabınızda, yanlış hatırlamıyorsam Acoount bölümünün sol altında Authenticator ekleme seçeneği var.
    2- Daha sonra burada size Authenticator cihazınızın seri numarasını yazmanızı ve ardından Authenticator'ın oluşturmuş olduğu kodu soruyor. (Authenticator her seferinde farklı kodlar oluşturuyor.)
    3- Siz bu kodu da girdikten sonra hesabınız ile cihazınızı eşleştirmiş oluyorsunuz. Bu işlemden sonra Battle.net hesabınıza ve oyunlara her girişinizde kullanıcı adınız ve şifrenizin yanında Authenticator kodunuzu da girmenizi istemeye başlıyor.

Not: Bir Authenticator cihazı sadece tek bir hesap ile eşleştirilebiliyor.

http://www.aralgame.com/asp/product/3321/WOW-Authenticator-Kit

• Authenticator iphone veya android telefonlara yüklenen bir yazılım. Ayrıca telefonla uğraşamam derseniz aral da anahtarlık şeklinde olanı da satılıyor.
  • Authenticator nedir, yenir mi içilir mi?

Authenticator, Blizzard'ın hesabınızı korumanız için tasarladığı bir şifreleme sistemidir. 30 saniye içerisinde girilmesi gereken sayısal bir kod üretilir ve kullanıcı adı - şifre girişinden sonra bu kod sorulur. Mantığı; hesabınıza bir seri numarası ile tanıtılması ve Blizzard sunucularında bu seri numarası aktifleştikten sonra 30 saniyede bir sayısal bir değer oluşturulmasıdır. Bu seri numarası sizin hesabınızın Blizzard sunucularında tanımlanmasını sağlar ve o anda girdiğiniz kod, sunuculardaki kod ile eşleşirse giriş yaparsınız.

Nasıl kullanacağız bunu?

İki çeşidi mevcut şu an için:
    1- Mobile Authenticator (Ücretsiz)
    2- Authenticator (10 Euro)

1- Mobile authenticator, cep telefonunuza yükleyebileceğiniz ücretsiz bir uygulamadır. Android, iOS ve Blackberry için mevcut olduğunu biliyorum. Uygulama bir kereye mahsus internet bağlantısına ihtiyaç duyar. Uygulamanın verdiği seri numarası ve o anda ekranda gösterilen 30 saniyelik şifrenin hesabınıza girilmesi ile hesabınıza tanımlamış olursunuz. Bundan sonra her kullanıcı adı-şifre girişinizden sonra size authenticator şifresi sorulur. Bundan sonra yapmanız gereken telefonunuzdaki uygulamayı çalıştırıp ekranda gösterilen şifreyi girmektir.
    2- Authenticator, yanınızda taşıyabileceğiniz bir anahtarlıktır. Üzerinde dijital bir ekran ve bir buton vardır. (Eliimde olmadığından emin değilim ama her cihazın bir seri numarası olduğunu farz ediyorum.) Sisteme tanımlama mobile versiyon ile aynıdır. Butona her bastığınızda 30 saniye boyunca ekranda bir şifre görünür. Hesabınıza girerken bunu kullanırsınız.

Authenticator ile ilgili bilmem gereken başka bir şey?

Evet, var. Authenticator ayarlarında oyunlara girişte sorulup sorulmayacağını belirleyen bir bölüm var. Eğer özelliği açarsanız hangi bilgisayardan girerseniz girin, her oyuna girişinide authenticator sorar. Kapatırsanız, girdiğiniz bilgisayarın IP adresine değişene ya da başka bir bilgisayardan girene kadar bir defaya mahsus authenticator sorar. Bu özelliğin aktif kalmasını şiddetle öneriyorum.

Başka nasıl koruyabilirim hesabımı?

Eğer herhangi bir sebepten authenticator kullanamıyorsanız Mobile Alerts ile de hesabınızı güvende tutabilirsiniz. Bu özelliği aktifleştirdiğinizde Blizzard size hesabınızda yapılacak herhangi bir değişiklik üzerine SMS ile haber verecektir. Eğer bilginiz dışında bir işlem yapılırsa, işlem yapıldığı anda bir SMS alacaksınız ve ona göre hareket edebileceksiniz.

İki güvenlik sisteminizi de aktif hale getirdikten sonra, hesabınızın tam olarak korunması için kimsenin tahmin edemeyeceği bir güvenlik sorusu ile ikincil bir aktif e-posta adresini belirlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Son olarak, ikincil posta adresinizin şifresinin, Battle.Net şifreniz ile aynı olmamasından emin olursanız hesabınızın güvende olmaması için hiçbir sebep kalmaz.

Umarım faydalı olabilmişimdir.
    İyi ve güvenli oyunlar dilerim,

• Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, bu akşam birçok konuyla ilgili konuya ekleme yapacağım
  • Oyunda çoklu PvP kavramı var mı arkadaşlar, bir çok oyuncunun savaştığı alanlar falan var mı ? Bir de PvE'si nasıldır, eğlenceli geçer mi yoksa belli bir süreden sonra sıkar mı yada çok uzun sürer mi ? Ben de almayı düşünüyorum ama pek oyun oynamadım bu yaşıma kadar, tek başına oynanan offline oyunlardan nefret ederim. Şimdi almasam bile oyun çıkınca mutlaka alacağım.
  • theFaLLeN ve _SeRHaT_ çok teşekkürler bilgiler için. telefonum uygun olmadığı için Mobile Authenticator olayını yapamıyacağım ne yazık ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknorrec -- 2 Mayıs 2012; 17:26:44 >
  • quote:

theFaLLeN ve _SeRHaT_ çok teşekkürler bilgiler için. telefonum uygun olmadığı için Mobile Authenticator olayını yapamıyacağım ne yazık ki...

aynen öyle malesef.nokia desteklemiyor...araldan Authenticator siparişi vermek zorunda kalcam sanırım
  • Karakterlerin, sunucular arasında taşınamayacağıda kesinleşti

quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard

Note that characters, items, and friends lists do not transfer across regions.

Bu da önemli bir bilgi

quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard

In addition, players will only have access to the real-money auction house (where applicable) when playing in their “home” game region. That means that, for characters outside of your home region, items cannot be bought or sold in any real-money auction house. The focus of Global Play is simply to give you the ability to play Diablo III together with your friends in any region.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 2 Mayıs 2012; 19:31:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Capt. Awesome

Oyunda çoklu PvP kavramı var mı arkadaşlar, bir çok oyuncunun savaştığı alanlar falan var mı ? Bir de PvE'si nasıldır, eğlenceli geçer mi yoksa belli bir süreden sonra sıkar mı yada çok uzun sürer mi ? Ben de almayı düşünüyorum ama pek oyun oynamadım bu yaşıma kadar, tek başına oynanan offline oyunlardan nefret ederim. Şimdi almasam bile oyun çıkınca mutlaka alacağım.

Oyunun gerek singleplayer'ı gerekse multiplayer'ı inanılmaz zevklidir. Sıkılma gibi bir ihtimalin yok. Bunu şöyle anlatıyım, Diablo 2 1998 oyunudur ve 2002de çıkan ek paketini insanlar 10 yıl sıkılmadan oynadılar. Zaten oyunun hikayesini bitirdiğinde bir sonraki zorluk seviyesine geçiyorsun ve oyun her zorluk seviyesinde yeni bir hal alıyor. Gerek item (eşya) gerek (mob) yaratık anlamında. Pc başından kalkamayacaksınız emin olun Karşılaştırma yapıp tasvir etmek isterdim fakat rakibi olmayan bir oyun doğal olarak alıp oynamanız gerekiyor.

PvP kısmında arenalarda maksimum 4vs4 biçiminde oynayabilirsiniz.

• Mobile Authenticator ilgili bir şey soracağım.

Bunu aldık diyelim. Diablo 3 çıktığında oyun oynarken giriş ekranında kullanıcı mail adresi ve şifresi dışında Authenticator kodu da mı girmek zorunda kalınacak.
  • Battle.net hesabında Authenticator kodunu oyun girişinde sorup sormamasını ayarlayabiliyorsunuz. Ben kesinlikle her oyun girişinde sorması taraftarıyım. Zaten yapmamız gereken şey fazladan birkaç rakam daha yazmak.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.