Şimdi Ara

DIABLO III ile ilgili Sıkça Sorulan Sorular (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
12
Favori
93.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Laroux

Umarım bu beta üzerinden oyun çıktığı zaman full setup yapabilme imkanı sağlarlar.
    Yoksa uğraşırız.

Bildiğim kadarıyla olmayacak.
    Full sürümün setupu 7gb civarı, ben indirdim 15 Mayıs'ı bekliyorum.
  • @UniqueX

5- Co-op oyunu oynadığın seviye ve üstünü açmış olan karaklerler oyununa girebilecekler.
    ÖR: Hell oynuyorsan, oyununa girebilecek olanların da en azından Hell seviyesine başlamış olmaları gerekecek.

8- Herhangi bir zorlukta düşen eşyayı kasana koyup diğer karakterlerin ile alabilirsin fakat Hell'de düşecek bir eşyayı, Nightmare ya da Normal'deki bir karakter kullanamayacaktır.
  • Konuya eklenmesi gereken 15-20 civarı soru daha var, yarın eklemeye çalışcağım, herkese iyi geceler
  • @theFaLLeN ; cevapların için teşekkür ederim.
    Ozaman belkide zorluk seviyesi değişince itemlar üzerinde hangi mod için kullanılabileceği yazar :).
  • Yararlı konu,takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniqueX

@theFaLLeN ; cevapların için teşekkür ederim.
    Ozaman belkide zorluk seviyesi değişince itemlar üzerinde hangi mod için kullanılabileceği yazar :).

Level gereksinimi yüksek olur Hell'de düşen eşyaların. Normal ve Nightmare'da olan karakterlerin kullanmak için level ları yetmez.
  • Baştan sona okudum dostum eline sağlık ufak bir sorum olucak :D daha önce wow veya diablo 2(aslında oynadımda hiçbir şey hatırlamıyorum nedense :) ) yi oynamadım. Co-op 4-5 kişi oynanıyormuş bizde 4-5 kişi başlayacagız ama oyunun en başından yani hep birlikte başlayıp bitirmek istiyoruz . Diger rpgler deki gibi herkes birbirini oyun içinde bulamayacak sanırsam benim yerimden çık önce biz geldik falan tarzı şeyler yok gibi geldi :D ama böyle olacaksa başkalarıyla savaşamayacak ve hünerlerimizi gösterememiş olacagız :( bunu kavrayamadım işin önemli noktası ve basit bir noktası bilgilendirirseniz sevinirim tekrar eline saglık emegi geçen herkesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Baştan sona okudum dostum eline sağlık ufak bir sorum olucak :D daha önce wow veya diablo 2(aslında oynadımda hiçbir şey hatırlamıyorum nedense :) ) yi oynamadım. Co-op 4-5 kişi oynanıyormuş bizde 4-5 kişi başlayacagız ama oyunun en başından yani hep birlikte başlayıp bitirmek istiyoruz . Diger rpgler deki gibi herkes birbirini oyun içinde bulamayacak sanırsam benim yerimden çık önce biz geldik falan tarzı şeyler yok gibi geldi :D ama böyle olacaksa başkalarıyla savaşamayacak ve hünerlerimizi gösterememiş olacagız :( bunu kavrayamadım işin önemli noktası ve basit bir noktası bilgilendirirseniz sevinirim tekrar eline saglık emegi geçen herkesin

Oyunda 4 kişilik bir grup halinde ilerleyebiliyorsunuz. Fakat başka karakterleri görme gibi bir durum söz konusu değil. Savaşma konusu ise PVP olayı ile çözülecek çoğu oyunda olduğu gibi. Fakat PVP oyun çıktığında henüz açılmayakmış(15 mayısta) İlerki bir tarihte eklenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Baştan sona okudum dostum eline sağlık ufak bir sorum olucak :D daha önce wow veya diablo 2(aslında oynadımda hiçbir şey hatırlamıyorum nedense :) ) yi oynamadım. Co-op 4-5 kişi oynanıyormuş bizde 4-5 kişi başlayacagız ama oyunun en başından yani hep birlikte başlayıp bitirmek istiyoruz . Diger rpgler deki gibi herkes birbirini oyun içinde bulamayacak sanırsam benim yerimden çık önce biz geldik falan tarzı şeyler yok gibi geldi :D ama böyle olacaksa başkalarıyla savaşamayacak ve hünerlerimizi gösterememiş olacagız :( bunu kavrayamadım işin önemli noktası ve basit bir noktası bilgilendirirseniz sevinirim tekrar eline saglık emegi geçen herkesin

Hocam oyunun 1 mayısa kadar betası sürüyor bula bilirseniz bir beta ile oyunu denemenizi tavsiye ediyorum. co-op 4 kişiye kadar destek veriyor 5. kişi dışarıda kalır. 4 kişi oyunun en başından başlayıp sonuna kadar oynaya bilirsiniz (ama inferno seviyesinde sanırsam solo oynamak zorundasınız ama emin değilim öyle bir yazı okumuştum araştırırsanız iyi olur.) oyun içinde 4 kişi birbirinizi çok rahat bulup oynarsınız başka kişiler olmayacaktır eğer sorduğunuz bu ise. tam olarak açıklanmış olmasa da galiba 2012 den sonra pvp gelecek oyuna nasıl ne şekil olacağı bilinmiyor ama orada diğer oyuncularla karşılaşa bileceğiz.

http://forum.donanimhaber.com/m_59711252/mpage_5/key_/tm.htm
    Galiba 1 yer kalmış vardiyada buraya yazılıp saatiniz geldiğinde betayı belli bir sürede olsa oynama şansı bula bilirsiniz umarım.

• Inferno seviyesinde solo oynamak zorunda değilsiniz. İster co-op ister solo oynayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snaking

Inferno seviyesinde solo oynamak zorunda değilsiniz. İster co-op ister solo oynayabilirsiniz.

eyvallah hocam bilgilendirmeniz için.
  • Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlarımıda bilgilendirdim bu kısa süre içinde betaya başvurmak istemiyorum ( üşeniyorum :) ) ama tavsiyen için sagol başlarız beğenmezsek veririz elbet birine :DD ben çok alıştım böyle her kullanıcıyla aynı platformda oynamayı ama umarım begenirim :D
  • Beyler eğer oyun türkçe olursa sadece görevlerde altyazı mı geçecek yoksa item+ talent tarzı şeylerde mi türkçe olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

Beyler eğer oyun türkçe olursa sadece görevlerde altyazı mı geçecek yoksa item+ talent tarzı şeylerde mi türkçe olacak?

''eğer'' olur da TR seçeneği gelir ise tahminimce sadece altyazı olur, yani item isimleri değişmez. mantıklı olan bu çünkü
  • Oyunun multiplayer kısmını birde pvpsini biraz daha açarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonko

Oyunun multiplayer kısmını birde pvpsini biraz daha açarmısınız ?

multiplayer : oyunu istersek tek başımıza istersek de hiç tanımadığımız ya da arkadaşımız olan kimselerle oynayabiliriz, neyi merak ettiğini detaylı sorarsan yardımcı olurum

pvp : maksimum 4vs4'lük gruplarla pvp imkanı var fakat bu 2012nin son aylarına kadar oyunda mevcut olmayacak, sonradan eklenecek bir patch ile mümkün olacak.
  • Birşey soracağımda çok merak ettim.Diablo 1 ve 2'nin hikayesini okudum ve sanki herşey bitmiş gibi geldi.Acaba şimdi neye karşı hangi amaç için savaşacağız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExecutioner

Birşey soracağımda çok merak ettim.Diablo 1 ve 2'nin hikayesini okudum ve sanki herşey bitmiş gibi geldi.Acaba şimdi neye karşı hangi amaç için savaşacağız ?

çok fena spoiler işte bu
  • Merhabalar

1-) MF itemlerinden olusmus bir gear ile kestigimiz MOB ve Bosslardan ekstra MF itemi dusecek mi?

Zaten Bosslar MF itemi dusuruyor eger ustumuzde %100 ( bu degere cikiyor mu bilmiyorum ) varsa Boss ekstra item mi dusurecek?

2-) Boss`un canini %5`e inderene kadar DMG agirlikli itemlerle oynadik diyelim. Combatta itemleri degistirirsek ( %100 MF mesala ) ona gore mi drop olacak yoksa combat esnasinda item degistirme olmayacak mi?

3-) Moblarin cogu gold dusuruyor GF itemleri bunun miktarini mi arttiriyor yoksa dusme oranini mi?

Saygilar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

Merhabalar

1-) MF itemlerinden olusmus bir gear ile kestigimiz MOB ve Bosslardan ekstra MF itemi dusecek mi?

Zaten Bosslar MF itemi dusuruyor eger ustumuzde %100 ( bu degere cikiyor mu bilmiyorum ) varsa Boss ekstra item mi dusurecek?

2-) Boss`un canini %5`e inderene kadar DMG agirlikli itemlerle oynadik diyelim. Combatta itemleri degistirirsek ( %100 MF mesala ) ona gore mi drop olacak yoksa combat esnasinda item degistirme olmayacak mi?

3-) Moblarin cogu gold dusuruyor GF itemleri bunun miktarini mi arttiriyor yoksa dusme oranini mi?

Saygilar

1- MF: daha değerli item. Yani kestiğin mob'dan daha değerli item düşer. Bu düşen item'ın mf özelliği olup olmayacağı şans işi.

2- combat esnasında item değiştirebilirsin tabi ama sorduğun ''çakallığın '' önlemini blizzard taaa 15 sene önce aldı. Üstüne aldığın item'lardaki MF,gold find vb. özelliklerin etki etmesi için hem belirli bir süre geçmesi hem de map'in refresh'lenmesi gerekir. Bu konu baya derin, zamanında çok araştırmıştım. Kısacası böyle bir olay diablo 2'de bile mümkün değildi doğal olarak Diablo 3'de de mümkün olmayacak.

Not : Sorun mükemmeldi gerçekten

3- Mantıken miktarını arttırıyor (niceliğini değil niteliğini)

Eğer düşme oranını arttırıyor olsaydı full GF dizili charın kestiği en dandik mob bile 30-40 adet (miktar değil, yerde gördüğümüz gold) gold düşürürdü, ekran gold ile kaplanırdı

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.