Şimdi Ara

Diablo III ROS ile araniza katildim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dun aksam hazir indirimde varken bundle aldim. Karambole Crusader secip basladim. Fazla forum dolastirmadan kabaca build onerebilecek olan varmi :)

• GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Yeni başlamış bir oyuncuya önerilebilecek en uygun şey şu:
    http://forum.donanimhaber.com/m_79946679/tm.htm
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Sagolasin, gordum ama gozum yemedi 11 sayfa okumayi :D
  • GurcellOnline kullanıcısına yanıt
    Oyunda saatlerce boşuna dolaşağınıza bence bir saat ayırıp 11 sayfayı okumanız daha iyi olur. :) Herhangi bir build önerisinin bu aşamada bir faydası olmaz, public'te 70 olmaya çalışın. Akkhan set olmazsa olmaz, tamamlanana kadar oyunu anlamaya çalışın derim naçizane.
    Tabii bir clan'a üye olmak işleri hızlandırabilir. :)
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Bos kaldikca okuyayim bari. Arada girip gorev yapar adam kasarim. Public nedir onu ile bilmiyorum suan.
  • Yeni başlayanlar için build kısmı yer almıyor ama yine de okunabilir:http://forum.donanimhaber.com/m_97843175/tm.htm
    Crusader için bu guide var, paylaşmıştım:https://www.youtube.com/watch?v=1ABjHo6Suz8 T1'den T6'ya crusader.
    Burada 2.1 ile roland set üzerine geliştirilmiş hali:https://www.youtube.com/watch?v=8e719SHF1pM

• abov sen ve diablo kaçın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Sagolasin, gordum ama gozum yemedi 11 sayfa okumayi :D

Bir yönetici bile bunu diyorsa bizim için Diablo 3 konularında forum adabını savunmak beyhude olacaktır, değil mi Kiss-of-Death üstad?
  • Nicholai Hel başkan,
    Yönetici ya da 1 mesajlı üye aynı benim için, bizim insanımız pek araştırmayı sevmiyor; hazır olarak önüne koyulsun istiyor ya da önüne koyulanı yeterli olarak görüyor, uğraşmak zor geldiği için. Ama malesef bu D3 oyununda uğraşmadan üst seviye zorlukta oynamaya ulaşılamıyor, uğraşmadan gear yapılmıyor. Buraya soru sorulduğunda cevap yazacak kişi ne kadar detaylı bilgi verebilecek, ne kadar yazacak; oysa 2-3 video izlense daha çok bilgi edinilir.

Benim profile ortada, sürekli isteyen olmasın diye imzanda 1 senden fazla süredir; bu durumda olmama rağmen halen zaman zaman youtube-twicth bakarım. Örneğin DH'da en yüksek grift lighning build ile yapılmışsa onunla ilgili profil incelerim, o build'in gerekli parçalarını düşürmeye çalışırım, sonra kendim denerim. (parçalar hazır, yakında denerim.)

10 sayfa okumaya üşenenler için 1 post'ta sığdırmaya çalıştım oyun hakkında ilk aşamada bilinmesi gereken şeyleri ve fark ettiyseniz youtube'da nasıl arama yapılmasına yönelik yazdım özellikle. Gerçi o konumda bile, "çok uzun olmuş, okumadım; bu yüzden soruyorum" diyen bile oldu. Youtube linki verdim, çünkü her leyi yazmaya çalışınca uzun oluyor; yazdık diyelim okuyan olmuyor.
    O zaman forum'lar soru-cevap şeklinde olsun sadece. Her sorusu olan bir konu açsın ve yalnızca bir cevap veren olsun, sonra konu kapansın.

• Diablo 3 benim için hafiften miadını dolduruyor zaten, Wasteland 2'ye başladım, kafamda belki sorsam 25 tane soru var. Harıl harıl rehber arıyorum. Almanca birkaç şey buldum ama yeterli seviyede değil, hatta İngilizce biliyorum diye çözmeye çalışıyorum, Almanca hiç bilmem. Dediğim oyunu da oynayan arkadaşlarım var forumda, ne sorsam onlara dert olur ne de bana. Ama araştırmadan sormaya utanıyorum.

Eminim ki sen de öylesindir. Atlas Silkindi diye bir kitap var, o kitap senin benim gibileri anlatıyor. Yoksa bir tartışmada bana denildiği gibi "Diablo 3 konusu zaten ıssız, düzenli değil. Bu oyun sadece bir oyun, devlet meselesi haline getirmeye gerek yok. Bir soru sorduysam ne olmuş?"

İşte böyle düşünerek insan standartlarını düşürüyor, prensiplerinden vazgeçiyor. Bugün bir oyun için böyle yılışık bir tavır sergileniyor, yarın daha büyük değerler için. Düzgün adam dandik bir oyun da olsa devlet meselesi de olsa tutumundan vazgeçmez. Oyunlarda noktalamaya ve büyük küçük harfe dikkat ediyorum diye gülenler oluyor. Bana ekstra külfet olmuyor böyle yazmak, zaman kaybı yaşamıyorum, alışığım hızlı yazmaya (Bir kere test etmek istedim, üç dakikada 255 kelime yazıyorum, 1 hata ile 254 doğru kelime) ama adama bunu okumak ve benim böyle yazmam ağır geliyor. Bir oyun yahu rahatla diyorlar.

İmzamda yazdığım gibi, herkes eşit olsun diyenlerin amacı beceriksiz ve tembelleri bu huydan vazgeçirmek değil, bizi beceriksiz ve tembel yapmak.

• eğer oynayan arkadaşın varsa rica et önce lvl 70 ol.sonra item düşe düşe pubic yapa yapa oyuncuların build lerine bakıp item lerinin özelliklerini de ön planda tutatrak build ini hatta buildlerini yaparsın.1 haftaya oyun kurdu olursun.:)
  • Hacı millet uçmuş ya.
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt
    Bildigin gibi degil, Nico. Bir anlik gaza gelip Hilmi gibi indirim gorunce kacirmak istemeyen yapim yuzunden aldim. Sudan cikmis balik gibiyim oyunda, bir bilenin destegi olmaz ise sadece burasi degil sayfalarca forum yazisi okumak zorunda kalacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 6 Ekim 2014; 23:05:14 >
  • İndirim güzeldi gerçekten ama 11 sayfa okumak istememeni paylaşman keşke indirimi kaçıraydı etkisi yarattı. Wish miss effect denir bu duruma modern tıpta. Bunları bilelim.
  • Build için henüz erken. Çünkü diablo da buildler itemlere göre şekilleniyor. Anlatması biraz zor zaten oynadıkça anlayacaksın. Çıkan legend itemler ve bunların setleri var. Bunları topladığın zaman sana bazı özellikler veriyor. Bunlar skilllerle de ilgili olabiliyor. Yani şimdi sana şu build iyi onu oyna desek, o build için gerekli olan set itemleri vs... sende yok ise oynayamazsın. Bu yüzden önce 70 level ol. Ardından riftler ile item aramaya başlarsın zaten. Sana tavsiyem partinde kendi classından birisi var ise itemlerini kontrol et. Eğer set itemler var ise özelliklerini not al. Böyle böyle öğrenirsin zaten.
  • G2A'da indirimin son saati, oyunu alsam mı almasam mı ben de kararsızım

Ve ayrıca bu ros eklentisi oyun için çok önemli mi, şimdi almasam normal oynarak bir şeyler yapabilir miyim?
  • oo gurcell bey sen gezermiydin buralarda

neyse derdine şöyle derman olmaya çalışayım

70 lvl olana kadar kafana göre oyna en az bir kere story yi bitir sonra farm yapa yapa 70 lvl olursun

ondan sonrası kendine kullanması hoşuna giden cooldownsuz bir spender bul wrath harcayan,

sonra o skilli destekleyecek öbür skilleri topla güzel bir primary(kullandıkça wrath regen veren) seç ve kesinlikle 1 adet law kullan(law: crusaderin pasif, ve aktif olarak iş gören buffu)

wrath spender
    wrath generator
    law

seçtikten sonra 3 tane boş slotun kalıcak bunlarada uzun cooldowna sahip yüksek hasar veren skiller, crowd control ekleyebilirsin ve movement skilli ekleyebilirsin

70 leveldan sonra seçtiğin hasar veren skillerin aynı tür damage vurduklarından emin ol (fire, ice, lightning, holy vb.) normalde holy damage vuran bir skilli runelar ile değiştirebilir damage türünü ayarlayabilirsin rune a göre(rune lar her skill için level atladıkça açılır) hepsini aynı element üzerinden kullanırsan tek item ile hepsini bufflayabilirsin (elemental damage'i yükselten itemler legendary olanlar hariç amulet ve bracers larda bulunur) şimdilik bukadar bilgi yeter sanırım

önce story yi oynayıp sonrasında adventure mode da kasarsın ondan sonra torment e yükseldiğinde build seçip onun üzerine yoğunlaşırsın, ama oyun hakkındaki bilgileri okumanı tavsiye ederim genel bilgileri npc ler damage türleri şunlar bunlar falan

son olarak oyunu arkdaşlarınla oynamanı tavsiye ederim eğer sıkı diablo oyuncuları gibi değilsen tek başına belli bir yerden sonra çok sıkılırsın

• RoyBatty kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkur ederim. Suan story ilerliyorum zaten, statlari yuksek ne varsa onu takip geri kalani satiyorum. Diablo 1 veya 2 den aklimda ne kaldiysa ona gore birseyler yapiyorum simdilik. Oynadikca oyun kafamda sekilleniyor giderek.
    Dedigin gibi story e odaklanip sagdan soldan rehber bakiyorum.
  • hayırlısı olsun :) lol bi yere kadar ^^
  • Kobrakai kullanıcısına yanıt
    LOL den uzaklasali neredeyse 2 yil olacak :) Insan hedeflerine ulasinca ve yapacak birsey bulamayinca cabuk uzaklasiyor. Su aralarda Diablo alinca eski gunleri yaad ederek oynuyorum. Alisirim ama ayrintisina vakit ayirabilirmiyim bilmiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.