Şimdi Ara

Diablo III'ü bekleyen oyuncuları çok üzecek bir açıklama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diablo hayranları son günlerde birçok darbe alıyor. En sonuncusu ise Blizzard'ın başkan yardımcısı Rob Pardo'dan geldi: Diablo 3'ün 2010'da çıkmayacağını açıkladı.

Blizzard, Diablo 3'te LAN seçeneği olmayacağını duyurduğunda ilk kez hayranlarının tepkisini üzerine çekmişti. Aynı durum Starcraft 2'deki çoklu oyuncu modunda da geçerli oldu ve sadece internet üzerinden Blizzard sunucuları Battle.net'e bağlanarak oynanabileceği açıklandı. Sebep olarak korsan kopyalara karşı duyulan korku gösterildi.

Pardo, Techland platformunda bir sonraki hayal kırıklığını açıkladı. Diablo 3'ü baz alarak şunları açıkladı: "Oyunlarımızı hep çok erken duyuruyoruz. Oyunun önümüzdeki sene kesinlikle çıkmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

chip

• Beklemekten vazgeçmiştim zaten
  • Çıkacağını düşünen pek yoktu evet Bi Blizzard sunumu da sızmamış mıydı zaten, 2010 yılı için WoW expansionı ve Starcraft II vardı sadece..
  • Dostum bu ana konuda yazıp tartışalı neredeyse iki hafta oluyor. Yazmadan önce ana konusunu okusan daha iyi olurdu.

http://forum.donanimhaber.com/m_22659667/mpage_43/tm.htm
  • oyun iptal edildi varsayıyorum ben .. çıkarsa oynarım.
  • önce D2'nin patch'i çıkacak,sonra 1-1,5 yıl geçer D3 çıkar.
  • Duke Nukem'e döndü erteleye erteleye bir hal oldular
  • 2 senedir çıkacak göya bir oyunu yapamadılar ne bekleyecem artık bıkkınlık geldi. çıksada oynamam artık bu kadar ertelenen oyun uyduruk bir şey olur kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican_2008

2 senedir çıkacak göya bir oyunu yapamadılar ne bekleyecem artık bıkkınlık geldi. çıksada oynamam artık bu kadar ertelenen oyun uyduruk bir şey olur kesin

2010'da kesinlikle çıkaracağız oyunu diye bir yerde dedi mi adamlar?

Aksine kendileri söylüyor oyunlarımızı çok erken duyuruyoruz diye, Blizzard, yılda 1-2 oyun çıkarmaya bakan bir firma da değil bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 30 Kasım 2009; 3:21:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB
    Beklemekten vazgeçmiştim zaten

aynen =)
  • blizzard görmeyeli şımarmış biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: djx

Diablo hayranları son günlerde birçok darbe alıyor. En sonuncusu ise Blizzard'ın başkan yardımcısı Rob Pardo'dan geldi: Diablo 3'ün 2010'da çıkmayacağını açıkladı.

Blizzard, Diablo 3'te LAN seçeneği olmayacağını duyurduğunda ilk kez hayranlarının tepkisini üzerine çekmişti. Aynı durum Starcraft 2'deki çoklu oyuncu modunda da geçerli oldu ve sadece internet üzerinden Blizzard sunucuları Battle.net'e bağlanarak oynanabileceği açıklandı. Sebep olarak korsan kopyalara karşı duyulan korku gösterildi.

Pardo, Techland platformunda bir sonraki hayal kırıklığını açıkladı. Diablo 3'ü baz alarak şunları açıkladı: "Oyunlarımızı hep çok erken duyuruyoruz. Oyunun önümüzdeki sene kesinlikle çıkmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim.

chip

quote:

Duke Nukem'e döndü erteleye erteleye bir hal oldular

quote:

2 senedir çıkacak göya bir oyunu yapamadılar ne bekleyecem artık bıkkınlık geldi. çıksada oynamam artık bu kadar ertelenen oyun uyduruk bir şey olur kesin

quote:

blizzard görmeyeli şımarmış biraz

1. zaten blizz in oyunlarının benim gibi fan ı olan arkadaşlar oyunun 2011 den önce çıkamayacağını %99 biliyor ,2010 starcraft senesi olacak ağustos gibide worldofwarcraftın yeni expensionu catalsym gelecektir.
    2.çıkaracakları bir tarih verdilermi? dedilermi 2010 da çıkaracaz diye? Hayır ee ne ertelemsi ozaman? erteleme filan yok bundan 3 sene önce millet nasıl kendi kendine diablo haberleri yapıp kendi kendine gelin güvey oluyorsa gene kafalarından bir tarih belirliyorlar o zaman çıkmayıncada erteledi oluyor....
    3. Blizz gibi bir firmayı tebrik ediyorum hiç cizgilerini bozmuyorlar, isteseler şu ana kadar diablo 8 çıkartırlardı millette çatır çatır alır oynardı,b.k gibide para kazanırlardı ,bu kadar tutan bir oyunu ticari çıkarları ön planda tutmadan hazırladıkları için tebrik ediyorum.

• 2010 da cıkarması büyük saflık olurdu zaten. wow expansion + guildwars 2 ve daha neler cıkıcak. o piyasada erirdi diablo3. zaten eski tayfası yok diye toparlayamıyorlardır oyunu.
  • daha starcraft 2 çıkacak arkadaşlar, biraz yavaş :) diablo3 2012ye doğru anca çıkar ona göre yapın hazırlıklarınızı
  • bu haberi alınca iyi ki diablo ile diablo lod'u geçen yıl bitirmişim diyorum.. eğer 10 yıl önce bu oyunları oynasaydım şimdi de 10 yıl beklemiş olarak bi 2-3 yıl haberi daha almış olsaydım kendimi tren raylarına bağlatırdım.. şimdi diablo 3 için beklediğim hepi topu 2-3 yıl olacak ki bu bile zor olsa da benim şansım.. diyeceğim şu ki daha önce diablo'ya başlamamış olanlar d3 başlamadan 2-3 ay önce başlasınlar ve grafikler gözüme kötü gelir diye hiç korkmasınlar, oyun öyle mükemmel ki grafikler bile bu devirde insanın gözüne gayet iyi görünüyor (800*600 çözünürlükte oynamama rağmen).
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampirrr

2010 da cıkarması büyük saflık olurdu zaten. wow expansion + guildwars 2 ve daha neler cıkıcak. o piyasada erirdi diablo3. zaten eski tayfası yok diye toparlayamıyorlardır oyunu.

Diablo 3'ü istediğin bir zaman çıkar, hiçbir oyunun gölgesinde kalmaz. Hatta bence diğer oyunlar korksun Diablo 3'ün karşısında erimekten. Sadece ismi bile en az bir milyon oyun sattırır.
  • Bu kadarda büyütmek niye?Kim ne bilebilir çağ açacak bir oyun çıkmayacağını?
    Hiç bir oyunun gölgesi altında kalmazmışta,1 milyon satarmışta... Peh..
  • Burada birşey yazarken laf olsun diye, işkembeden atarak yazmıyorum. Dikkat edersen çağ açacağını da söylemedim. Sadece iyi satacağından, hatta satış olarak aynı dönemde çıkan diğer oyunları da geride bırakacağından bahsettim. Marka çok önemlidir satışlarda. Diablo'nun bir marka değeri var, ve bu isim altında yapılan herşey iyi bir satışı garantiler. Ayrıca, oyunun sağlam geldiğini de şu ana kadar demosunu oynama şansı yakalamış insanların konuşmalarından görebiliyoruz. Neyse çıktığı zaman konuşuruz tekrar.
  • İyi satacağı kesin oyunu bukadar bekletmeleride tamamen bir pazarlama tekniği bence daha oyun çıkmadan birçok kişi diablo diye sayıklamaya başladı buda adamların reklam stratejilerinin başarılı olduğunu gösteriyor oyun bir tarihi bir geçmişi olan köklü bir oyun olduğundan oyun iyi olmasa bile eminim çok satacaktır...
  • daha starcraft2 iki var warcraft'ın filmi var 2012'ye kadar anca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.