Şimdi Ara

Diablo III'u oynamak için bir sebep arıyorum...YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

-Önceleri oyun zordu. Inferno'da ilerlemekti amacımız. Elit görünce kaçacak delik arardık. Nerflediler...Nerflediler. Birden herkes Diablo'ya tek çeker oldu.

-RMAH açıldı mertlik bozuldu. Diablo milletin ticaret sahasına döndü.

-Monster power çıktı. MP10 zordu. Şimdi o da kolay. Tek engel vardı önümüzde "Reflect Damage".. eee artık o da yok.

-Paragon çıkardılar. Paragon kasacaz dedik. Hellfire Ring'imiz olsun dedik. Uberleri kesmekten bıktık. Adam akıllı bir hellfire yapana kadar paragon 80 olduk onun da bir anlamı kalmadı.

-Paragon almak da zordu. Xp'leri 3-5 katına çıkardılar. O kadar oynadığımız oyunun değeri birden sıfıra indi.

-Şimdi duello çıktı. Dengesiz amaçsız. Skor tutan bile yok. Kim neden oynasın duelloyu. 50k dps bir WD al öldür herkesi. barbarla al eline bir skorn koy rendi sonra kaç kaçabildiğin kadar.

-AH'de 100 saat oyun oynayıp düşüremeyeceğiniz itemların fiyatları 1m. Yani 1-2 saatlik farm ile alınabiliyor. Neden? Çünkü itemları kırmanın satmaya karşı bir avantajı yok. Craft ile yapılan itemların düşen itemlardan daha iyi olması gerekiyordu. Ama iş işten geçti.

-Amulet, gloves craftlanacakmış. Tamam craftlayalım da neden???? Ne yapacaz sonunda bu itemları.

-Biz uğraştık item düşürdük. Satışa koyduk. 300m ediyordu belki. Bir baktık bizimkinden çok daha iyi bir item dupelenmiş ve 5 adet 150m'den satılıyor. Onun da bir değeri kalmadı.

RMAH'de gold fiyatları artık 0.01 euro'ya kadar düşebilecek. Hadi hayırlı olsun ticarette yapılmaz bu saatten sonra.
    Nedir amacımız siz söyleyin bakalım?

Hedefimiz mp10'da Diablo'ya tek atmak mı? Yoksa item düşürüp ticaret yapmak mı?

• Ben Sana Oynamak için sebep verelim. "Hardcoreye gecip ölmemeye çalış" Oyun Kolay diyorsun peki Hardcorede item yönünden fakir her itemin değeri var Çöpleri bile para ediyor
  • Amacım, işin stresinden kurtulmak, kafa dağıtmak, dostlarla muhabbet ederek zaman geçirmek, zaten sıkıcı ve stres dolu olan gerçek hayatımın biraz renklenmesini sağlamak.
    İtem ??? Diablo ??? Drop ??? bunlar diğer güzelliklerin ynaındaki önemsiz faktörler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Amacım, işin stresinden kurtulmak, kafa dağıtmak, dostlarla muhabbet ederek zaman geçirmek, zaten sıkıcı ve stres dolu olan gerçek hayatımın biraz renklenmesini sağlamak.
    İtem ??? Diablo ??? Drop ??? bunlar diğer güzelliklerin ynaındaki önemsiz faktörler...

Aynı duyguları paylaşırken aynı bakış açısına sahibiz oyuna.

İş-aşk-meşk-hayatın stresinden uzaklaşmak için oynuyorum, arada oyunda 2 muhabbet, 2 düşen item olunca biraz sevindirik olmak, CM hatun'umun halen daha üzerine bir şeyler koymaya çalışmak diye devamı geliyor.

Bana ne oyundan gelecek parada 3 kuruştan, bu da oldu zamanında, yaz tatilimdeki yurtdışı club giriş paralarımın bir kısmını rmah eur'ları ödedi. Oyunun bana şu an zararından çok yararı var; hayatın stresinden, sıkıntısından biraz uzaklaştırması bile yetiyor özetle.

• hem rmaha laf etmişsin hem de rmahtan para da kazanamayacağız demişsin aynı mesajda.. :)

Benim oynama sebebim keshberfo ile aynı ; "Amacım, işin stresinden kurtulmak, kafa dağıtmak, dostlarla muhabbet ederek zaman geçirmek, zaten sıkıcı ve stres dolu olan gerçek hayatımın biraz renklenmesini sağlamak. "
  • Oynama amacım leg animasyonu Benimde oynama amacım diğer arkadaşlarla aynı stres atmak kafa dağıtmak arada iki muhabbet, mesela geçen iyi bir server denk getirdim echo düştü baktım kiss online onuda çağırdım onada düştü:) budur yani çok fazla önemsemeyin şu oyunu hırs yapmayın, baktın keyif alamıyorsun bırak başka bir oyun yada etkinlik yap bu saatten sonra bu oyuna üst düzey yeniliklerin geleceği umuduyla oynama bu her patchde seni daha çok soğutur şimdi olduğu gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: underdog

Oynama amacım leg animasyonu Benimde oynama amacım diğer arkadaşlarla aynı stres atmak kafa dağıtmak arada iki muhabbet, mesela geçen iyi bir server denk getirdim echo düştü baktım kiss online onuda çağırdım onada düştü:) budur yani çok fazla önemsemeyin şu oyunu hırs yapmayın, baktın keyif alamıyorsun bırak başka bir oyun yada etkinlik yap bu saatten sonra bu oyuna üst düzey yeniliklerin geleceği umuduyla oynama bu her patchde seni daha çok soğutur şimdi olduğu gibi.

Echo server'dı, bu kadar olur. Eyv tekrar davet için...
    Droplar random bu arada, matematik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kiss-of-Death

quote:

Orijinalden alıntı: underdog

Oynama amacım leg animasyonu Benimde oynama amacım diğer arkadaşlarla aynı stres atmak kafa dağıtmak arada iki muhabbet, mesela geçen iyi bir server denk getirdim echo düştü baktım kiss online onuda çağırdım onada düştü:) budur yani çok fazla önemsemeyin şu oyunu hırs yapmayın, baktın keyif alamıyorsun bırak başka bir oyun yada etkinlik yap bu saatten sonra bu oyuna üst düzey yeniliklerin geleceği umuduyla oynama bu her patchde seni daha çok soğutur şimdi olduğu gibi.

Echo server'dı, bu kadar olur. Eyv tekrar davet için...
    Droplar random bu arada, matematik.

Ne demek az yardım etmedin bize überde sana ne yapsak az, denk getirirsem yine çağırırım droplar random ya biz yanlış yapıyoz aslında neyse açılmasın o konu yine

• Maddelerin altına imzamı atarım benimde isyanım var

PTR diye bir zımbırtı çıkarttılar denge yok saçmalık resmen. Hadi dedim PTR test bu oyuna entegre ettiklerinde düelloyu düzeltirler.
    600resist 80k life %6lifesteal 250k dps barbarım var yolda görsem yüzüne bakmayacağım selam vermeyeceğim resistsiz 30k life lı 45k dps li barbar bana tek atıyor.
    DH leri Monk ları saymıyorum bile vur vur vur dmg gitmiyor adama dodge dan dolayı. WD görmedim bile o daha fena mış.
    Legend düşürüyorsun zar zor açmadan kırıyorsun. Geçen set helm düşürdüm 180int crit6 mempodan farkı yok bi baktım 5m.
    Legendery düşürmeninde amacı yok. Kötü item çöp, iyi item çöp anca imba item düşürceksinki para etsin vs.
    Para etse ne olacak classlar arasındaki fark dağ gibi en sonunda çıldırdım barbarımın itemlerini satışa koydum nerdeyse hepside satıldı 1.5milyar gold var witch doctor açmayı düşünüyorum. Ondada fazla kasmicam ara ara oynarım değmez bu oyun için fazla zaman kaybetmeye. En azından alternatif oyun bulunsun pc de bu şekilde bakıyorum artık.

• Arkadaşlar Diablo 3 Oyun tarihinin gelmiş geçmiş en büyük hayak kırıklığı yaşatan oyun olduğu tescillendi onaylandı, boşuna tartışmayın hala. Evet oyun kötü hem de çok kötü.

Ben Guild Wars 2'ye başladım, tavsiye ederim stressiz, huzurlu pve ve kaliteli pvp var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: replas

Bu oyundaki amaçsızlık nedir?

-Önceleri oyun zordu. Inferno'da ilerlemekti amacımız. Elit görünce kaçacak delik arardık. Nerflediler...Nerflediler. Birden herkes Diablo'ya tek çeker oldu.

-Monster power çıktı. MP10 zordu. Şimdi o da kolay. Tek engel vardı önümüzde "Reflect Damage".. eee artık o da yok.

-Paragon çıkardılar. Paragon kasacaz dedik. Hellfire Ring'imiz olsun dedik. Uberleri kesmekten bıktık. Adam akıllı bir hellfire yapana kadar paragon 80 olduk onun da bir anlamı kalmadı.

-Paragon almak da zordu. Xp'leri 3-5 katına çıkardılar. O kadar oynadığımız oyunun değeri birden sıfıra indi.

-Şimdi duello çıktı. Dengesiz amaçsız. Skor tutan bile yok. Kim neden oynasın duelloyu. 50k dps bir WD al öldür herkesi. barbarla al eline bir skorn koy rendi sonra kaç kaçabildiğin kadar.

-AH'de 100 saat oyun oynayıp düşüremeyeceğiniz itemların fiyatları 1m. Yani 1-2 saatlik farm ile alınabiliyor. Neden? Çünkü itemları kırmanın satmaya karşı bir avantajı yok. Craft ile yapılan itemların düşen itemlardan daha iyi olması gerekiyordu. Ama iş işten geçti.

-Amulet, gloves craftlanacakmış. Tamam craftlayalım da neden???? Ne yapacaz sonunda bu itemları.

-Biz uğraştık item düşürdük. Satışa koyduk. 300m ediyordu belki. Bir baktık bizimkinden çok daha iyi bir item dupelenmiş ve 5 adet 150m'den satılıyor. Onun da bir değeri kalmadı.

RMAH'de gold fiyatları artık 0.01 euro'ya kadar düşebilecek. Hadi hayırlı olsun ticarette yapılmaz bu saatten sonra.

Sıkılan arkadaşlar hardcore oynasın scde ki amaçsızlık az çok kayboluyor örnek vericek olursam

-Çok sağlam bi karakterin olmadığı sürece hardcoreda yine kaciyorsun

-rmah hardcoreda yok en fazla scden para alıp hcden goldla takaslarsın ama ekonomiyi o kadar etkilemiyor sonuçta hc oynayan sayısı az ve gold miktarı aynı kalıyor en kral item yine milyar etmiyor

-mp4 deniyelim dedik bir ara ilk elite packde 10 dk ugrastik :D

-hellfire ring yapan adama saygı duyarım 1 kere act4 keywardenin yanından geçtim bi daha ugramam :D

-ölünce bi daha kasarsın paragon dedigin nedir ki :D

-bu kısma diyecek bisi yok

-Hc AH süper en dandik ik boot 20m en dandik ik kafalik 10m en dandik mempolar 40m den basliyor zumina chestler 80m'den aciyor kapiyi str litanyler 15m den basliyor ki rarelerde oldukça iyi para ediyor ayrıca karakterler öldüğü için itemlarda sürkülasyon mevcut itemlar sürekli oyunda kalmiyor

-Ayrıca ekranın kızardığı anlardaki adrenalin patlaması bence en güzel kısmı bir heyecan katıyor bi el mouseta diğer elle klavyede kaç kaç diye az yazmadik.

son olarakta niyeti olan varsa buyursun gelsin her türlü yardımcı olurum hepinize iyi oyunlar.

• Oyun keyifli ya heran heryerden iyi bir item dusecek dusuncesiyle keyifli keyifli oynuyorum vallahi bence guzel devam act3 e

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Oyun keyifli ya heran heryerden iyi bir item dusecek dusuncesiyle keyifli keyifli oynuyorum vallahi bence guzel devam act3 e

900 saat sonra,

"Allah böyle oyununda Böyle oyunu yapan yapımcı firmanında bin bir türlü cezasını versin."
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdagger

quote:

Orijinalden alıntı: clabnick

Oyun keyifli ya heran heryerden iyi bir item dusecek dusuncesiyle keyifli keyifli oynuyorum vallahi bence guzel devam act3 e

900 saat sonra,

"Allah böyle oyununda Böyle oyunu yapan yapımcı firmanında bin bir türlü cezasını versin."

900 olmuş mudur benim?
    Yine öyle demiyor olabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D3monHunter

quote:

Orijinalden alıntı: replas

Bu oyundaki amaçsızlık nedir?

Sıkılan arkadaşlar hardcore oynasın scde ki amaçsızlık az çok kayboluyor örnek vericek olursam

-Çok sağlam bi karakterin olmadığı sürece hardcoreda yine kaciyorsun

-rmah hardcoreda yok en fazla scden para alıp hcden goldla takaslarsın ama ekonomiyi o kadar etkilemiyor sonuçta hc oynayan sayısı az ve gold miktarı aynı kalıyor en kral item yine milyar etmiyor

-mp4 deniyelim dedik bir ara ilk elite packde 10 dk ugrastik :D

-hellfire ring yapan adama saygı duyarım 1 kere act4 keywardenin yanından geçtim bi daha ugramam :D

-ölünce bi daha kasarsın paragon dedigin nedir ki :D

-bu kısma diyecek bisi yok

-Hc AH süper en dandik ik boot 20m en dandik ik kafalik 10m en dandik mempolar 40m den basliyor zumina chestler 80m'den aciyor kapiyi str litanyler 15m den basliyor ki rarelerde oldukça iyi para ediyor ayrıca karakterler öldüğü için itemlarda sürkülasyon mevcut itemlar sürekli oyunda kalmiyor

-Ayrıca ekranın kızardığı anlardaki adrenalin patlaması bence en güzel kısmı bir heyecan katıyor bi el mouseta diğer elle klavyede kaç kaç diye az yazmadik.

son olarakta niyeti olan varsa buyursun gelsin her türlü yardımcı olurum hepinize iyi oyunlar.

kardes battle tag verebilirsen ekliyeyim seni bende hc oynuyorum act 4 recipe filan var bende key farm yapiyorum arada ama su siralar yeni planlarla ugrasiyorum

• Dıablo 3 tam bır fıyasko bu konu hakkında soyleyecegımız her sey klasık gelır bılıyorum, bınlerce topıc acıldı bu konuda .. Banada oluyor boyle, 2-3 gun sonra yıne baslıyorum Yapıcak bır sey yok, exp pack beklıyoruz : o da yaptıklarını sıvasa bıle herkes devam edıcektır. Ha bu arada poe oynamayı dusunmuyorsun umarım ?

• Ya aynen öyle. Biraz sitem ediyoruz. Sonra bir bakıyoruz gene başındayız. Diablo 2'nin tadını arayıp bulamıyoruz.
    Sanırım aradığım soruya tek cevap var. "Item düşecek"

Hoş vakit geçirmek için binbir çeşit oyun var. Oyun da bir hedef olmazsa olmaz.

Dota 2 oynuyorum bu aralar. Ama eninde sonunda döneceğimiz yer kürkçü dükkanı.

Server'a reset atsalarda herşey baştan başlasa :)
  • slm arkadaşlar.... Ben ilk kez diablo ile tanıştığım zaman 12 yaşındaydım şuan 24 yaşındayım diablo 1 ve 2 deli gibi oynadım tüm class ları 80 90 yaptım ve diablo 3 dediklerin öle bir heycanlandım ki anlatamam bekledik sabır ile ve sonunda cıktı 1 ay oynadım ve baydı resmen hem online yapıyorsunuz hemde güzel para ile satıyosunuz oyunun paketini ama gel gelelim oyunda geliştirme yapmıyorsunuz hep aynı şeyleri yapmakdan insan bıkıyor item kasıcam güçlü olucam da kime göstericem gücümü bir pvp getirdiler rezalet ötesi ney se diğeceyim şu eğer diablo oynamak için sebep arıyosan expansion paket bekle derim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.