Şimdi açıldı hocam |
Diablo Immortal [Ana Konu]- Oyun Çıktı! (3. sayfa)
-
-
iOS'da öyle bir şey var.. Ön kayıt attıgın zaman oyun çıksa da biraz geç veriyorlar. Ön kayıt'ı kaldırman gerek, google'dan biraz araştır çok basit. Ön kayıtı kaldırdığın zaman indir butonu açılıyor.
-
PC Emülatör 64 Bitlik Blustacks 5 istedi oyun oynatmadı
64biti kurdum
Diabloyu tekrar indiriyorum
İndirmeden önce de önceki 32 bite kurduğum Diabloyu sildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 1 Haziran 2022; 14:45:0 > -
Arkadaşlar ben "Dark Exile" sunucusnu seçtim, size kalmış yine de tabi. İsminden dolayı seçtim gayet güzel.
-
Redmi 10 icin google playde oyun neden gozukmuyor bilgisi olan var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PC 'de Emülatör ile girebilen oldu mu?
-
Arkadaşlar pcde beta olarak gözüküyor. İlerlememiz silinecek mi acaba şimdi oynarsak?
-
Beta dediği pc client. Yani client'da bug, glitch vs karşılaşabilirsiniz demek istiyor. Oyun, mobil sürüm ile aynı progress vs silinmeyecek.
-
Çok teşekkür ederim cevabınız için. İndiriyorum o zaman başlarım rahatlıkla.
-
-
ios da 3.5 gb dışında ek bir indirme varmı acaba.
-
biraz bekle birşeyler indiriyor arkada ardından giriş yapıyor
ben Ancients sunucusunu seçtim beyler, ismi hoşuma gitti. Ayrıca oyun içi ekstra 15-20 gb kadar indirme yapıyor gördüğüm kadarıyla
-
Dark Exile sunucusunu seçtim. Battle net id: Jamaro#2329
Arkadaşlar Diablofanturkiye grubu olarak crystal arch server inda karakter oluşturuyoruz. İsteyenler o serverda karakter açıp bizlere katılabilir. CSHBILAL#2904
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar playstore kuru 16tl den alıyor, yarın PC launchu bekleyebilirsiniz daha ucuz olsun isterseniz. Battle.net de kur 10tl den alınıyor.
-
İndirmeyi yaptıktan sonra da girmemişti hocam 10 15 dk bir yükleme ekranında bekletti sonra tekrar girmedi. Ard arda sık sık deneyince girdi.
Hocam denilene göre PC ile crossplay olacak bu versiyon biraz daha grafikleri kısık versiyon gibi birşey olacağı için yinede güzel boyut kaplar.
Telefondan gamepad ile pek gitmiyor şimdi tablete indiriyorum oradan bakacağım.
Bayadır Battle.net den uzağım TL fiyatlandırması mı geldi?
-
mi11 için bende de gözükmüyor, the device model currently is not suported diyor
-
-
Bende de aynı telefon ve aynı sorun. Samsung Note 10 lite harici yaşayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X