< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Diablo Immortal [Ana Konu]- Oyun Çıktı! (6. sayfa)
-
-
Evet uzun süre oynayacağım hatta bayağı uzun süre oynayacağım, yalnız şimdiden belirtmekte fayda var bu sunucunun chati full rus, arada bir ing oyuncular isyan ediyor arada bir türkler yazıyor. Genel olarak ruslar spamladıgı için ing oyuncuları chati kapatıp oynuyor şu an, genel olarak çoğu server böyleymiş zaten o yüzden ben aldırış etmiyorum.
Warband'a gelirsek, 4 kişilik falan bir boşluk var arkadaşlarım da var warband'da, akşamları vs grindliyorum onlarla benim bir boşluğum var 12-13 saat online olabiliyorum belki daha fazla. Yeniden kasacaksanız bile rift/dg girerken beni çağırabilirsiniz pm atıp oyun içi. Önemli olan şu 10k yaratık sayısına ulaşabilmek, kampı kurmakta cok büyük fayda var cünkü bunun end gamei var. Asıl grind asıl partili oynanış end game de başlıyor o zamana hazırlık olur. Random bir warbanda girince bir şey elde edilmiyor çünkü çok random kimse birbiri ile oynamıyor vs, oynayanlarda arkadaş grubu oluyor onlarda zaten warband'a yabancı biri almıyor.
Bu şekilde yine ben bir şey yapmaya çalışacağım warband için, katılmak isteyen ulaşsın arkadaşlar. ekliyorum sizi bu arada.
-
Oyun çıktıktan 1saat sonra defalarca mesaj attım. Sunucuyu bildirdim. Oyuna giriş yapan rastgele server seçtikten sonra buraya yazıyor. Sonra niye Türkler yok Betadan biliyorum 4ncu yani max Zorluk seviyesindeki dungeon lara sadece 4 lu girebiliyorsun. O yuzden aktif arkadaş çevresi olduğu takdirde rahat ederiz. Son kez yazayım server ve battle tag i isteyen gelsin. Crystal arch- CSHBILAL#2904
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hicam aynı serverdayiz ekle beni akşamları oynayalım niye server degistircen
Samsung exynos işlemcili telefonlarda ve bazı xiaomi telefonlarda sıkıntı varmış. Ki bu zaten android aleminin yarısı yapıyor.
adamlar oyunu mobile çıkaracaz diyorlar onun da yarısına çıkarmıyorlar.
İphone varsa oyna demişler yani. yapacağınız mobil oyunu seveyim. madem yapamayacaksınız androide koymayın sadece ios olsun oynarız diye umutlanıyoruz biz de
-
Hallettim diablo pure apk yazip indirin siteden veya taptap marketten de sunulmus ikisi de cozumdur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beni de ekleyin
NightRaven #2303405
dün ilk kurulumda başladığım oyun tüm indirmeleri yapıp oyunu açınca uçtu. barbarian olarak yeni oyuna başladım.
-
Server ne hocam
Hay arkadaş bende diyorum açtığım karakterler niye gidiyor,meğer her serverda değişiyormuş ya la :D Daha boş servera geçeyim diyordum bende..
-
Rus olması çok önemli değil zaten diablo oynayanların çoğu Rus bunu diablo 3 den biliyorum
Akşam 6dan sonra aktif olurum eğer Discord da varsa güzel olur. Hatta monk da lazım sa monk bile açabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Peki duzelticeklermi bu sorunu ? Resmi note 10 pro var ama desteklemiyor diyor Google playda
europe/stygian fury
ama server adı verin ona geçeyim. yeniden başlarım sıkıntı yok
-
Grup/klan herhangi bir oluşum varsa gelirim. Sunucu da değiştiririm.
YakubCemil#2489
-
Bende yazın gelirim battle.net tagım:rantan121#2440
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5FBDCF8BC -- 2 Haziran 2022; 15:31:7 > -
Beni de yazın karışırım aranıza
Hoskeser#2787
-
Evet ama yakın zamanda olacağını sanmıyorum. Redditte bir hafta sürer yazmışlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
beyler ben gordugum herkese ıstek attım battl.netden oynıyacaklar ıcın beraber bı server secelım bu aksam bence herkes dc adını atsın ben diablo immortal tr dc si kurup eklıcem herkesi
-
Crystal arch serverinde oynuyorum hocam. CSHBILAL#2904
bılal hocam batlle.netten oynıyacak ısenız sıze ıstek attım.ordan aksam bı server secıp gırelım.ben dc sunucusu ayarlıyorum şuan akşam sesliye gelen gelsin.başlayalım ama ben yazarak konuşacağım cunku mıc yok
-
Hocam tam link atarmisiniz yanlış bir şey indirmemek adına. Ayrıca indirdikten sonra ne yapmak lazım direkkuruluyormu o dosya ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X