< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediyuzYetmisYedi -- 2 Haziran 2022; 16:2:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diablo Immortal [Ana Konu]- Oyun Çıktı! (7. sayfa)
-
-
mobil server ile pc serverları aynı mı oyunun
-
Hocam ben uğraştım biraz baktım olmuyor bu akşam 20:00'i bekliyorum PC 'de devam edeceğim.
Gerçi oynayacağım Server'ı hala bulamadım da dur bakalım ne yapacam.
-
Arkadaşlar hem boş hem de Türklerin olduğu serverlar nereler şu an? Akşam pc çıkısını bekliyorum ama 2. bir lost ark vakası yaşamak istemiyorum server konusunda.
-
Beyler çoğu şeyi halletim gelin burda akşam konuşarak sohbet ederek oynarız.
-
2 kişi geldi teşekkürler onları mod yaptım.
-
cross platform oyun evet
-
unable to authenticate to battlenet hatası veriyor sabahtan beri, bir çözümünü bilen var mı ?
-
Tekrar tekrar deyince düzelmişti bende.
-
The Void sunucusuna başladik arkadaşlarla bizim. forumdan da başlayanlar olmuş. Chatte ve oyunda da çok fazla türk denk geldim. The Void e bekleriz.
-
barbarian olarak katıldım
nick : fucan
-
"diablo immortal apk pure" google araması bir de taptap market yazin oradan direkt olarak Diablo mobile inidirin, olmazsa ozelden konusalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mobile versiyonu baya leş bir de pc de şans tanıyacağım, çok umudum yok ama 1-2 hafta oyalar herhalde, pay wall'a çarpmadan önce
-
Husette#2511 battlettag . Hangi serverda başladınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Throne of Destruction sanırım en kalabalık server şu anda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S22 Ultra üzerinde oynarken bile fps drop söz konusu grafikler beklentimin çok altında gamepad destegi güzel pc de şans vermek lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Crystal arch'ta başladım oyuna ama guest olarak oynamışım o kadar. Battle net hesabını bağlayınca şimdi tüm eski hesap gidicek mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alarak -- 2 Haziran 2022; 19:53:35 > -
Bilgisayarda şuan aktif.
-
Fiyatlar aynı :/ wow'u ve diğer oyunları 10tl kurdan alıp bunu 17tl den almaları cok enteresan.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X