Şimdi Ara

Diablo Immortal [Ana Konu]- Oyun Çıktı! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
17
Favori
12.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Throne of Destruction ın chati çok iyi server da çok dolu main server gibi şu an bizde 12-13 kişi orada kasmaya karar verdik.

• NOCHIMERA kullanıcısına yanıt

Vay anasını pc sürümü demek emulatörden daha iyi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bende indirdim fakat dili ingilizce sanırım.Oynamayı düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • UmutOztas#2408 ekleyin arkadaşlar. Sunucuya hala karar veremedim nerede çoğunluk varsa orada oynayacağım. Bilgilendirin lütfen.

• Server listesi çıkmıyor( çince olan yer server listesi galiba ama orası açılmıyor) bende tıklayınca battle.net hesabına yönlendiriyor oturumu açıyorum ama oyuna dönünce bu seferde hata mesajı geliyor.
    Oyunu oynatmayacaklar anlaşılan. Diablo Immortal [Ana Konu]- Oyun Çıktı! Diablo Immortal [Ana Konu]- Oyun Çıktı!

Oyunu oc de açtım fakat mobilde hala aynı hata devam ediyor kaldırıp tekrar kurmayı deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanchuc -- 4 Haziran 2022; 12:51:51 >

• 32GB iphone a kurmak icin komple telefonu sıfırladım bakalım kurulacak mı :)

• tanchuc kullanıcısına yanıt

Oyunu pc üzerinden aç. Sonrasında telefondan girdiğinde giriş yapabileceksin. Ben de aynı sorunu yaşadım.

• Arkadaşlar şu anda telefondayım bakamıyorum oyun pc de kaç gb acaba?

• sorceress kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevap için bilgisayar indiriyordu en son gece indiyse denerim.

• Oyunda bazen questline bitiyor ornegin 47 levelken 51 ol diyor en iyi yontem riftte kasmak mı legendary attıgı ıcın?

• Routinues kullanıcısına yanıt
    20gb ın biraz üstü olması lazım

• tanchuc kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Hesap id. Biunlu#2643

Server : The Butcher (Türk ağırlıklı)

Karekter: Wizard

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 8 Haziran 2022; 11:31:34 >
  • Hyperchondriac kullanıcısına yanıt

legendary'i her aktivite atıyor merak etmeyin. Exp yönünden iyisi rift ve forgotten tower dungeonı şu an.

• Ledox kullanıcısına yanıt

Benim için çok geç, ben paragon 9 oldum bile daha bp falan aldım daha değiştirmem, güzel bir clan buldum zaten aktif yabancı. Yeni başlayacak arkadaşlar için güzel olur ama bahsettiğiniz sunucu.

• Pc sürümünün grafikleri harbiden daha iyi, ama direk port etmişler ya hiç bir değişiklik yapmaz mı bir firma. Kardeşim şu skilleri her oyunda olduğu gibi aşağı koy, kamerayı biraz daha uzaklaştır. Valla necromancer güzel olmuş yoksa yüzüne bakmıcaktım Diablo Immortal [Ana Konu]- Oyun Çıktı! 

• Tab s8 ultra ile sorunsuz oynuyorum. Çok iyi yapmışlar oyunu bayağı sarıyor.

• Beta sürümü ne zamana kadar oynanabilir? Daha sonra ücretli mi olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathbomb -- 3 Haziran 2022; 19:25:7 >
  • Oyunda gelişiminizi tamamlamanız için gereken para 100.000 dolarmış: https://youtube.com/watch?v=RtgBnb46nH8

Zengin bi manyak kafayı kırıp yatırsa 1666 tane oyun satmış gibi para kazanacaklar(Sattıkları oyunların 60 dolar olduğu düşünülürse)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dikiştutmazsabri kullanıcısına yanıt

pc sürümü de zaten emülatorde çalışıyor, tek farkı blizaardın kendi emülatörü ve 20gb büyüklüğünde hahah

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.