Throne of Destruction ın chati çok iyi server da çok dolu main server gibi şu an bizde 12-13 kişi orada kasmaya karar verdik. |
Diablo Immortal [Ana Konu]- Oyun Çıktı! (9. sayfa)
-
-
Vay anasını pc sürümü demek emulatörden daha iyi:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu bende indirdim fakat dili ingilizce sanırım.Oynamayı düşünüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
UmutOztas#2408 ekleyin arkadaşlar. Sunucuya hala karar veremedim nerede çoğunluk varsa orada oynayacağım. Bilgilendirin lütfen.
-
-
32GB iphone a kurmak icin komple telefonu sıfırladım bakalım kurulacak mı :)
-
Oyunu pc üzerinden aç. Sonrasında telefondan girdiğinde giriş yapabileceksin. Ben de aynı sorunu yaşadım.
-
Arkadaşlar şu anda telefondayım bakamıyorum oyun pc de kaç gb acaba?
-
Teşekkür ederim cevap için bilgisayar indiriyordu en son gece indiyse denerim.
Oyunda bazen questline bitiyor ornegin 47 levelken 51 ol diyor en iyi yontem riftte kasmak mı legendary attıgı ıcın?
-
20gb ın biraz üstü olması lazım
Teşekkür ederim.
-
Hesap id. Biunlu#2643
Server : The Butcher (Türk ağırlıklı)
Karekter: Wizard
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 8 Haziran 2022; 11:31:34 > -
legendary'i her aktivite atıyor merak etmeyin. Exp yönünden iyisi rift ve forgotten tower dungeonı şu an.
-
Benim için çok geç, ben paragon 9 oldum bile daha bp falan aldım daha değiştirmem, güzel bir clan buldum zaten aktif yabancı. Yeni başlayacak arkadaşlar için güzel olur ama bahsettiğiniz sunucu.
-
Pc sürümünün grafikleri harbiden daha iyi, ama direk port etmişler ya hiç bir değişiklik yapmaz mı bir firma. Kardeşim şu skilleri her oyunda olduğu gibi aşağı koy, kamerayı biraz daha uzaklaştır. Valla necromancer güzel olmuş yoksa yüzüne bakmıcaktım
-
Tab s8 ultra ile sorunsuz oynuyorum. Çok iyi yapmışlar oyunu bayağı sarıyor.
-
Beta sürümü ne zamana kadar oynanabilir? Daha sonra ücretli mi olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deathbomb -- 3 Haziran 2022; 19:25:7 > -
Oyunda gelişiminizi tamamlamanız için gereken para 100.000 dolarmış: https://youtube.com/watch?v=RtgBnb46nH8
Zengin bi manyak kafayı kırıp yatırsa 1666 tane oyun satmış gibi para kazanacaklar(Sattıkları oyunların 60 dolar olduğu düşünülürse)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pc sürümü de zaten emülatorde çalışıyor, tek farkı blizaardın kendi emülatörü ve 20gb büyüklüğünde hahah
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X