Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (962. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Salihamcalarinamerabade , Salihamcalarinamerabade Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.477
Cevap
419
Favori
802.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 960961962963964
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mesut abiyle benim bi arkadaşı kasmaya çalışmıştık. Pit ile güzel exp kasarız dedi Mesut abi ama bir türlü girememiştik. Belki yarım saat denemişizdir. Daha sonra rastgele takılırken pit girebildik. Belki oyun zorluğu anlamında bir sorun oldu giremedik. Ya da o an bize bir bug oldu bilemiyorum ama paragon olmadan pit girip level kasılabiliyor doğru söylüyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu külleri nasıl dağıtmalıyız? Web arama moturuna yazınca başka şeyler çıkıyor.
    Ben kafama göre dağıttım ama buildler gibi bir önemi var mı, nasıl dağıtmalıyız?

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt

Belli bir seviyeye gelince zaten hepsi fullenecek.

O yüzden çok sa sıkıntı değil.

Xp ile başla sonra kafana göre devam edersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• noprektam9113 kullanıcısına yanıt

Pit çok sağlam XP veriyor, o nedenle girilebildiği takdirde teknik olarak mümkün. İşin püf noktası grubu kurarken kimi davet ettiği olabilir. 0 level birisini 60+200 birisinin kurduğu gruba girerse grup liderinin dünyasına geçiş yaptığından mümkün olabilir. Tersi olursa girilmez diye düşünüyorum.

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

Öyle yaptık ben davet ettim ama bu sefer de bu oyuncu sizin zorlugunuzu daha açmadı diye hata veriyor.

O parti açtı beni davet etti

Ben onun Zorluk seviyesine indim

Pıt açmaya çalıştım

Partidekiler henüz main compain tamamlamadi ve 60 level değil diye hata verdi sokmadı pıt e.

Kesin bir nüans var ama tam olarak ne bilemiyorum.

• Bir bug'dan faydalanılıyor da olabilir. Mesela, iki kişi grup yapıp biri 100lvl pit açıyor diğer de herhangi bir mahzende bekleyip pit açılınca mahzeni 10 saniyede temizleyip çıkıyor ve XP geliyordu. Hala var mı bilmiyorum. Çünkü sürekli patch (yama) geliyor. Düzeltmiş olabilirler. Buna benzer çok sayıda bug sayesinde millet ciddi avantajlar elde etmiş.

• Dun reddit'te paragon 300 olmak icin gerekli xp miktarini gosteren asagidaki grafigi buldum.

Mesala paragon 243 oldugunuzda, 300 olmak icin gerekli olan xp miktarinin sadece %10'unu toplamis oluyorsunuz.

Tamam pit'te yuksek seviyelerde xp miktari artiyor ama level 1-284 icin gerekli xp ile 284-300 arasindaki 15 level icin gerekli xp'nin ayni olmasi da urkutucu.

Boyle giderse her sezon paragon 240 yapip, 10 sezon sonunda 'eternal realm'de 300'e ulasirim ben.

https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1gb1zxw/psa_paragon_level_cumulative_xp_chart_from_0300/

• exquares kullanıcısına yanıt

Şahsen kendi adıma paragon 250 ya da 300 benim için fark etmiyor.

Paragon 250 olsam pıt 125 yaparım yeter bana.

• Beyler elinde XOL rûn'ü olan var mı? 1 adet lazım. Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon 

• cheRnogod kullanıcısına yanıt

alonespider#2787 ekle vereyim

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt

Ekledim hocam.

• Bir diyardaki tüm karakterler için kilidi açılır ne demek oluyor? Yeni sezonda yeni karakter açınca bu özellikler direkt açılmış mı olacak?

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt

evet, alt satırdakiler açılmış olacak

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Çok iyi oldu bu bilgi. Teşekkür ederim

• İyi akşamlar herkese.

Şu build üzerinden gidiyorum. Burdaki itemleri nerelerden bulabilirim acaba. Sadece Kepeleke çubuğu ile Gece Yarısı Güneşi Yüzüğü var. Tavsiye edebileceğiniz build varsa onada bakabilirim.

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezonmobalytics
    Quill Volley 200 Trillion Damage Endgame - NickTew - Diablo 4 Spiritborn Build Guide
    https://mobalytics.gg/diablo-4/profile/98800fe4-5cfe-47e5-a0ee-40611679b379/builds/380ce4c2-7c48-4dd9-907f-6f33affd5d92
  • Rod of Kepeleke 4GA'lı lazım.

• Beyler sezonlarla işim olmuyor. Ana hikayeyi oynayıp oyunu siliyorum. İtem kasma, paragon vb sistemlere hiç ilgim yok. Ana hikayeyi 2 kere bitirdim. Sadece hikayeyi ve ek gelecek hikayeyi Spiritborn karakteriyle oynamak için dlc'yi satın almak mantıklı mı? Ek hikaye doyurucu mu? Sezon işlerine girmeyen birisi için bu dlc alınır mı?

• 
Sayfa: önceki 960961962963964
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.