< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (962. sayfa)
-
-
-
Belli bir seviyeye gelince zaten hepsi fullenecek.
O yüzden çok sa sıkıntı değil.
Xp ile başla sonra kafana göre devam edersin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Pit çok sağlam XP veriyor, o nedenle girilebildiği takdirde teknik olarak mümkün. İşin püf noktası grubu kurarken kimi davet ettiği olabilir. 0 level birisini 60+200 birisinin kurduğu gruba girerse grup liderinin dünyasına geçiş yaptığından mümkün olabilir. Tersi olursa girilmez diye düşünüyorum.
-
Öyle yaptık ben davet ettim ama bu sefer de bu oyuncu sizin zorlugunuzu daha açmadı diye hata veriyor.
O parti açtı beni davet etti
Ben onun Zorluk seviyesine indim
Pıt açmaya çalıştım
Partidekiler henüz main compain tamamlamadi ve 60 level değil diye hata verdi sokmadı pıt e.
Kesin bir nüans var ama tam olarak ne bilemiyorum.
Bir bug'dan faydalanılıyor da olabilir. Mesela, iki kişi grup yapıp biri 100lvl pit açıyor diğer de herhangi bir mahzende bekleyip pit açılınca mahzeni 10 saniyede temizleyip çıkıyor ve XP geliyordu. Hala var mı bilmiyorum. Çünkü sürekli patch (yama) geliyor. Düzeltmiş olabilirler. Buna benzer çok sayıda bug sayesinde millet ciddi avantajlar elde etmiş.
-
Dun reddit'te paragon 300 olmak icin gerekli xp miktarini gosteren asagidaki grafigi buldum.
Mesala paragon 243 oldugunuzda, 300 olmak icin gerekli olan xp miktarinin sadece %10'unu toplamis oluyorsunuz.
Tamam pit'te yuksek seviyelerde xp miktari artiyor ama level 1-284 icin gerekli xp ile 284-300 arasindaki 15 level icin gerekli xp'nin ayni olmasi da urkutucu.
Boyle giderse her sezon paragon 240 yapip, 10 sezon sonunda 'eternal realm'de 300'e ulasirim ben.
https://www.reddit.com/r/diablo4/comments/1gb1zxw/psa_paragon_level_cumulative_xp_chart_from_0300/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Şahsen kendi adıma paragon 250 ya da 300 benim için fark etmiyor.
Paragon 250 olsam pıt 125 yaparım yeter bana.
Beyler elinde XOL rûn'ü olan var mı? 1 adet lazım.
-
alonespider#2787 ekle vereyim
Ekledim hocam.
-
-
evet, alt satırdakiler açılmış olacak
-
Çok iyi oldu bu bilgi. Teşekkür ederim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi akşamlar herkese.
Şu build üzerinden gidiyorum. Burdaki itemleri nerelerden bulabilirim acaba. Sadece Kepeleke çubuğu ile Gece Yarısı Güneşi Yüzüğü var. Tavsiye edebileceğiniz build varsa onada bakabilirim.
mobalyticsQuill Volley 200 Trillion Damage Endgame - NickTew - Diablo 4 Spiritborn Build Guidehttps://mobalytics.gg/diablo-4/profile/98800fe4-5cfe-47e5-a0ee-40611679b379/builds/380ce4c2-7c48-4dd9-907f-6f33affd5d92 -
Rod of Kepeleke 4GA'lı lazım.
-
Beyler sezonlarla işim olmuyor. Ana hikayeyi oynayıp oyunu siliyorum. İtem kasma, paragon vb sistemlere hiç ilgim yok. Ana hikayeyi 2 kere bitirdim. Sadece hikayeyi ve ek gelecek hikayeyi Spiritborn karakteriyle oynamak için dlc'yi satın almak mantıklı mı? Ek hikaye doyurucu mu? Sezon işlerine girmeyen birisi için bu dlc alınır mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X