Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mesuthaksoy Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19.477
Cevap
419
Favori
802.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sizin durumunuzda almaya gerek yok, ek paketin hikaye kısmı iyi değil bence, senaryo bölümünü beğenmedim ama içerik olarak güzel paket, oyunu toparladı. Bu arada, bu tür oyunlarda hikayeye çok önem verilmez,

imkan olsa çoğu kişi skip deyip "asıl" oyunu yani karakter geliştirme kısmını ve oyundaki etkinlikleri oynar. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 27 Ekim 2024; 21:47:17 >
  • kesikparmak kullanıcısına yanıt

hikaye için alınmaz, youtube'dan izleyin, ana oyunun hikayesini 5 karakterle de bitirmiştim, ama vessel of hatred'da ikinci kez oynamak istemiyorum o derece kötü

Spoiler,

mesajı görmek için tıklayın.
    -yoldan geçen adam bizim lilith kesen karakterimize tek atıyor ölüyoruz sonra diriltiliyoruz-mephisto yok, oyunun sonunda doğru düzgün boss fight yok, tormented versiyonu da gelmeyecektir-neyrelle inanılmaz bunaltıyor-mephisto'yu bile 2 dlc'ye bölmüşler, her sene 1 dlc gelecek teorisi doğru olabilir, her prime evil'a 2 dlc çıksa 6 dlc iyi para 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 27 Ekim 2024; 23:29:2 >

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt

Ağa run ister gibi yazmışsın.

O herkese lazım

(:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlicanCLK kullanıcısına yanıt

4 tane unique var onları temin ederiz rahatlıkla

Diğerlerini aspectler ile sen kendin yapacaksın

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    O kadar boss kestim zindan döndüm çıkmadı hiç biri :) yardımcı olursanız sevinirim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Boss'lardan Mythic dışında sadece Tibaults Will 4GA düştü. Onun dışında 2GA üstü düşen neredeyse yok. Bu arada çok da şanssız değilim, en azından Harlequin, Tyreals Might, Shroud of False Death gibi gerekli ekipman düştü. Hatta build yapılandırmasında ve karakterde gerekli olmayan 3-4 mythic daha geldi. Ancak bunlar belirli bir yere kadar götürüyor. Tüm Glyph'ler 100 yaptım, ekipmanların hepsi 12 seviyesinde. Belirli bir seviyeden sonrası için bu GA'lardan gelen değerler fark yaratmaya başlıyor. Aslında oyun ileri seviyede yüksek GA'lı ve uygun aspect'li ekipmanlar üzerinde dönüyor. Kebeleke de SB için temel ekipman. Yani şu anda hiç Mythic olmasa 4GA'lı Kebeleke, MidNight Sun ve Talisman ile haritayı ve tm etkinlikleri siler süpürürsün.

• 150 pit bitti 896 trilyon çaktım sülük gibi yapıştı 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıgfısh25 -- 30 Ekim 2024; 9:31:39 >
  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt

Aynen öyle

Büyük bosslara sadece ga li İtem için giriyorum.

Zaten mythic ler fazla fazla düşüyor.

Ben oldukça casual oynuyorum o yüzden hep en yüksek gibi bir takıntım yok, olduğu kadar

Bugün toplarım gerekli aspectli itemleri ve unikleri, veririm akşam.

• bıgfısh25 kullanıcısına yanıt
    Varsa build linki paylaşabilir misin hocam 140 ta takılı kaldım ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Çok teşekkür ederim hocam

alonespider#2787

ekle

Ekledim hocam

• Diablo 4 oyunu 2 filmlik bir yapım olsaydı ana oyun hikayesi Oscar'a aday gösterilse ek paketi ile gelen hikayesi Altın Ahududu aday gösterilirdi. Altın Ahududu ne dersen Oscar da ve benzeri ödül törenlerinde en iyi filme ödül verilirken bunda en kötü filme ve en kötü oyunculuklara ödül verilir.

İşte Diablo ek paketi ile gelen hikaye alsa alsa Ahududu ödülü alır. Mesela hikayeyi bitirdiğin halde bitirdiğini fark edemeyebiliyorsun yeni görev filan bulmaya çalışabiliyorsun. O kadar kötü hikayesi.

DLC asla hikayesi için alınmaz. Ebedi diyarı veya Sezon görevlerini asla yapmayacaksan alma çünkü paranı sokağa atmış olursun. İlla bir oyun alacaksan ve oynamadıysan standart paket ücretinin üstüne az ekleme yap git epic den God Of War'ın çıkan son oyununu al derim.

• Master_Evil kullanıcısına yanıt

Diablo 4 çıkış döneminde resmi açıklamaları toplam 3 DLC olacak şeklindeydi. Gerçi Blizzard hangi açıklamasında tutarlı oldu ki bunda da olsun. Mesela Microsoft satım alımı onaylansa bile asla Gamepasse getirilmeyecek çünkü oyunun altyapısı uygun değil demiş bir firmadan söz ediyoruz.

Bu açıklamalarına güvenip insanlara aylarca beklemeyin Gamepasse asla gelmeyecek dedik. Sonra firma sağolsun bunu söylenlerin hepsini yalancı durumu düşürdü.

O sebeple dediğin gibi her sene DLC çıkarsa şaşırmam.

• Oyuna yeni başladım hikaye modu bitmek üzere. İlk defa konsoldan diablo oynuyorum çok güzel entegre etmişler. Party bulma ve sonra partide birlikte oynama çok iyi olmuş.
    Bu aralar geceleri full online olarak oynuyorum birlikte oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilirse beraber oynayabiliriz.
    dattebayo#1887

• party bulmada genellikle başarısız oluyorum. sadece bağlı olduğuım serverdaki oyuncuları süzüyor değil mi? yani discord kanalında herkes deli gibi boss lara girecek party arayışı içinde. party finder da ne zaman boss için arama yapsam bomboş geliyor.

• Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Hikayesi için aldım tatmin etmedi katılıyorum 👍🏻

• radyohead R kullanıcısına yanıt
    Party arama yapmayın direkt partiyi siz oluşturun.Özellikle Dark Citidel için 2-3 dakika içinde fulleniyor party.

gelmedi bana ekleme?

• 
Sayfa: önceki 961962963964965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.