Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (965. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19.476
Cevap
419
Favori
802.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

Yine yapabiliyorsunuz istediğiniz mythic itemi?

Occulist de var.

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt

Ben de DLC yok hocam 2 mor kivilcim ile yapabiliyorum

• Ben de açıkçası aksini düşünüyorum... Mythic düşürmek çok zor değil... T3-T4'de grupla boss dönme kıvamına geldikten sonra mutlaka hepsi düşüyor... ben onlarcasını düşürdüm hatta 2-3 GA'lı versiyonlarını bile yakaladım... çok net istatistik tutmadım ancak tahmini her 30-40 boss fightta bir mutlaka düşüyor... ama unutmayın bu biraz da RNG...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mettfrost -- 30 Ekim 2024; 17:37:35 >
  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Bu boss dedikleriniz zindanlarda olan mı hocam.
  • AlicanCLK kullanıcısına yanıt

Aynen hocam 5-6 zindan boss'unu sürekli kesin... tüm üstünüzü çok rahat tamamlarsınız... T1'de kesmeye başlayın gitgide güçlendiğinizi göreceksiniz... ama tavsiyem sürekli gruplar 4 kişi girin ki şansınız artsın... bu arada boss materyallerini de hızlı kasmayı öğrenin...

Ben genelde t1 de tek başıma kesiyorum hepsini ama hep aynı şeyleri atıp duruyor hiç ihtiyacım olanı attığını görmedim :D 4-5 gündür dönüyorum ara ara materyal biriktikçe ama nafile. Mesut arkadaşımız sağolsun çoğu itemi verdi de rahatladım. Bugün de grupla deneyeyim olmadı
  • C-TRanger kullanıcısına yanıt

Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim hocam fakat tüm ağacı doldurmama rağmen, sizin deyişinizle, yeni bir tahta açılmadı. Bir ihtimal, en yukarı uçtaki mükemmeliyeti doldurmayı unuttum. Müsait olduğumda bir bakacağım. Tekrardan çok teşekkür ederim. Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 30 Ekim 2024; 18:54:29 >
  • Ring of starless ne lanet düşmeyen bir şey ya. Kumara vurdum kendimi yüzüğü bulacağım diye ama yok..

Aynen hocam münkün olduğunca grupla girmeye çalış ve bu şekilde 4x daha fazla boss kesme şansın olur... T3 ve T4'de aynı kesmeye başlayınca zaten düşme ihtimali daha da artacak.. bu şekilde tüm üstünü dizebilirsin... ama unutmamak lazım item'in de düzgün şeklinin düşmesi lazım... bu da biraz şans tabiki :)

Son dediğin bende yok malesef 😂
  • Son gelen dlc de ekstra item vs var mı acaba ? Etraftan build bakıyorum ama bende ek palet yok. İrem rune yada uniq özellik farkı var mı paket ile paketi almayan arasında?
  • Güncelleme sonrası oyun aşırı kasıyor ve görüntü acayip bozulmuş gibi

T1 de kesme boşuna

Materyal topla

Bende de var

Beraber T4 TE keseriz

Harcama T1 de materyallerini

Bu aralar pıtte paragon kasıyorum boş vaktin olursa seni de kasayim yazarsın oyundan

• Bu akşam akıyor valla
    AlicanCLK ile
    Varshan ve grigorie mythic attı 3 tane

Birisi de 3 ga li.
    Shako da cabası

Birazdan da zir ve ice lord a gideceğiz

Sonra da duriel

Katılmak isteyen olursa matlar benden
  • mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Çok yardımcı oldun gerçekten sayende oyunun mantığını daha iyi anlamaya başladım.
    Dün de biraz yordum seni ama ikimiz içinde değdi güzel itemler attı. Ben bosslar için materyal biriktireyim en iyisi :D
  • Şuanki sezon ne zaman bitiyor. Yeni pc geçtiğim için başka oyunları da deniyorum o sebeple bu aralar oyuna ara verdim. Bitişine 1 ay varsa 1-2 güne geri dönüp en azından sezona ait itemleri alayım.

• Shako için 2 EOM, 4 TON rün lazım.

Destek atacak var mı ?

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt

Bu site üzerinden trade'le alabiliyorsunuz, battlenet hesabına login olmak gerektiğinden sorun çıkmıyor. Sitede sağ üstteki filter butonuna tıklayıp aratmak istediğiniz eşya türünü seçiyorsunuz. Örneğin Ton rune minimum 100 milyon gold'a satılıyor:

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezondiablo.trade
    Attention Required! | Cloudflare
    https://diablo.trade

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Bana 6. Sezonun başinda 4 yıldızlı ugly bastard helmet gelmişti satıldığını bilmiyodum bu site üzerinden kaç milyona satarım acaba gidermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 31 Ekim 2024; 14:15:48 >
  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

Satılır tabi :) Eşyanızın benzerini aratın yaklaşık bir fiyat bulursunuz. 3 GA'lı sıradan bir eldiveni 1,5 milyara satmıştım. 3 GA'lı offhand/focus'u 20 milyara sattım. :)

• 
Sayfa: önceki 963964965966967
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.