Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon (967. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.783
Cevap
419
Favori
819.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 965966967968969
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Soldakine epey yatırım yapmışsınız ama critic damage düşük kalıyor maalesef, daha iyisi düşene kadar kullanın. Sağdakiyle çok daha yüksek damage yapabilirsiniz.

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Kaynak sıkıntım yok hocam,

Son gönderdiğim daha iyi sanırım.

Hiç GA olmayanı kullanırsam resource düşecek, o zaman da Banished bir işe yaramayacak sanırım

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt

Paragon puanlarıyla birlikte toplam 290 vigor'a ulaşılabiliyor ama 270 civarı maksimum dps ve mechanic için yeterli. Zaten bansihed lord da 270+ istiyordu, altında kalıyorsanız kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 1 Kasım 2024; 11:49:58 >

Kaynak sıkıntısı değil de doldur boşaltta maksimum dps'e ulaşabilmek için bir eşik var.

Bu son dediğini anlamadım hocam, biraz daha açıklar mısın

Kendinden 240 vigorun olduğunu kabul edelim.

soldaki 287x1 = +287 crit

sağdaki 260x3 = +780 crit vurur

soldakini hiç düşünmeden kırabilirsin diğer özelliklerin bi önemi yok arada bu kadar crit farkı varken.

Harcanan rosurce miktarı Kepeleke'nin legendary özelliğiyle çarpıllarak hasar çıktısı elde ediliyor, yani %3 x maksimum vigor miktarı daha yüksek damage demek oluyor.

• Sağolun arkadaşlar

• dün benim hesaba bi çıldırma geldi 3-4 tane üst üste çok değerli pantolon amulet falan düştü. obolcu dayıdan eldiven alırken shako düştü falan.

perfect kepeleke için umudumu kaybetmiştim sürekli enflasyon yüzünden fiyatı artıyor diye ama durup dururken bi saatte 90b para kazanıp 68'iyle aldım.

Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon
  • mecekaa kullanıcısına yanıt

Maşallah build maker'a elle girilmiş gibi düşmüş. :)

Vaovvv,

Keşke bundanım olsa Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon 

parayla aldım dostum şansımız iyi de o kadar da değil :D 1000'in üzerinde duriel-andariel dövmüşümdür bu sezon da 2 GA lı düştü bana en iyi.

• Perfecte en yakın item bu var bende :

Diablo IV [ANA KONU] | 7. Sezon

mükemmele yakın baya ya rahatta 30 milyar civarı değeri var güncel borsada bunun.

MW yapılınca satılamıyor diye biliyorum, yanlışmıyım ?

doğrusun. sadece ne kadar değerli olduğunu belirttim. götürür bu sezonu 4 ga'lısına hiç gerek yok.

MW Resetlenebiliyor ama yine de eşya özelliklerinin en altında sağda account bound yazıyor mu bakmak lazım. Tempering ve enchanting'de özellik değiştirilince item account bound oluyor takas edilemiyor.

• DPS yetmiyor arkadaşlar, 91 pit yaptım en yüksek, 10 dakika sürdü.

İşkence gibi

Buildinizde bir sorun vardır, 91'i koşarak bitirmeniz lazım. DPS yetmemesiyle Spiritborn yanyana gelemez. :)

Hangi skill üzeriden build yaptınız. Quill Volley, Touch of Death, Crushing hands?

Bunu takip ettim, tavsiye build varsa değiştireyim :

Mekuna's Quill Volley Build Pit150 in 2 min - Diablo 4 Spiritborn Build Guide

• 
Sayfa: önceki 965966967968969
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.