Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (968. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: exquares , SLOWDIVE , Tface Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü4 Mobil
5 sn
19.474
Cevap
419
Favori
802.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rotasyona bağlı bir sorun yoktur sanırım. Overpower buildlerin ihtiyaçları yüksek oluyor, muhtemelen bahsettiğim resource limitine takılıyorsunuz, overpower yerine maxxrolldeki base buildi deneyin.

Banishlord yerine legendary aspect kullanın. Bu linkteki mythic/pit push yazan build. Overpower varyantı da var ama bence bir düz haliniş deneyin bakalım durum nasıl olacak.

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon
    Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezonmaxroll.gg
    Quill Volley Eagle Spiritborn Endgame Build Guide - D4 Maxroll.gg
    https://maxroll.gg/d4/build-guides/quill-volley-spiritborn-guide#paragon-glyphs-header

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selamahali -- 1 Kasım 2024; 13:49:27 >

• Bakacağım bir ara, Teşekkürler

• Harlequin için 4x Eom 4x Ton 1x Lac ihtiyacım var. Olan varsa satın alabilirim. Teşekkürler.

• Selamahali kullanıcısına yanıt

Valla ben bişeyleri yanlış yapıyorum herhalde,

Ya da paragonlar full olmadan bi halta yaramıyor bu buildler.

Bu seferki daha beter oldu

Ölmezken ölmeye başladım

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    sitelerdeki build’lerin çoğu endgame için tasarlanmış şeyler ve öyle hadi yapayım dediğinde yapamaman normal. tamamlanması zaman alır. maximum life ve resolve stack üzerine gitmen daha iyi olur bence zaten düzgün amulet’in varken heyecan aramaya gerek yok onun üzerine devam et. armor stack’leyen düz amulet banished’lı overpower build kadar işe yaramıyor zaten.

ben şu an 150 bitirebiliyorum güç bela ama ad çıkarmayan boss gelirse bitiremiyorsun çok saçma her şey. fell soothsayer’la ad patlatmak dışında boss kesme yöntemi varsa da ben görmedim. zaten 150 de bir kere yapılacak bir şey. devamında xp/ekipman farm’ı için 250+ paragon üstü adamlarla party denk getirip 2 dakika bandında 110-120 pit dönmek en mantıklı seçenek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mecekaa kullanıcısına yanıt

Güzel kepeleke. Geçen sezon şansım müthişti açıkçası ama bu sezon sadece banished düştü güzel onu da kendim kullanıyorum.

• Nasıl karakterimizi güçlendireceğiz? İşkence 1de çok kolay kestiğim canavarları işkence 4de alınca kesemiyorum bile. Dakikalarca vuruyorum halen full canları oluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yeni karakterin sürekli durdurulamaz olmasını sağlayan skill veya item veya affix yada aspects nedir ben sadece belirli bir süre durdurulamaz oluyorum gördüklerim sürekli durdurulamaz görünüyorlar

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt

"Shroud Of False Death" gömleğini giyince, 2 saniye hasar almadığında görünmez moda geçer ve hareket hızı %40 artar. Sizin o gördükleriniz stealth (görünmez) duruma geçmişlerdir. Unstoppable (durdurulamaz) (aslında Vampiric Bloodrage diye geçer - Vampir Kan Öfkesi diye çevrebiliriz. Türkçe oyunda ne demişler bilmiyorum.) moduna geçince kollardan alevler çıkar. Bu da Moonrise aspectli eldivenle sağlanır genelde.

• Arkadaşlar oyuna yeni başlasam keyif alır mıyım? Önceki oyuna da çok sonradan başlamıştım yine oyuncu vardı 4 için fikir almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugra69 kullanıcısına yanıt

Şahsen konuşmam gerekirse, sadece ebedi bölümünü oynayan biri olarak, haftada birkaç gün girip 2-3 saat oynayarak gayet keyif alıyorum.

• tjrr kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Genel bir durum mu; bilmiyorum ama ilk defa, Fısıltı Ağacı'ndan aldığım zuladan eşsiz miğfer çıktı. İki tane de oyması var. Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon 

• Arkadaşlar yardım edin niye böyle oldu kafayı yicem

Barbar Mighty throw buildibi kullanıyorum ilk zamanlar sıkıntı yoktu. Şimdi hiddet full bar olmasina rağmen 2-3 saniye bastıktan sonra mighty throw skilli kapalı halde spamleyemiyorum. Eskiden başlarda sürekli spamliyordum şimdi kapanıyor nedeni nedir ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 3 Kasım 2024; 16:45:34 >
  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt

Saçma olacak ama bazen çok saçma şeyler gözden kaçabiliyor... The Third Blade'i çıkarmış olabilir misin?

• dombiliya D kullanıcısına yanıt

Duruyo valla

• Quil volley buildi için bu iki yüzükten hangisini kullanmamı tavsiye edersiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mockingjay kullanıcısına yanıt

rün ile alsaydın hocam rün yoksa arkadaşlarından temin et o şekilde alırsın

• Dün 2 GA'li bi amulet düştü, Dexterity ve Maximum Life, 3. de Movement Speed'di.

Benim Build'e uygun olmadığı için trade sitesine koyup teklif bekledim.

5 dk içinde 20 milyar gold'a sattım.

Bende de glove eksiği vardı, onu da 5 milyar gold'a satın aldım.

Şimdi kalan gold'u har vurup harman savuruyorum. Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon 

• 
Sayfa: önceki 966967968969970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.