Şimdi Ara

Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (970. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
19.709
Cevap
417
Favori
815.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
67. Sırada  bugün en iyi #32
Sayfa: önceki 968969970971972
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çorba dagitimi ney ben de istiyom mor lazım adam gibi build yapamiyom DLC almadim ya oyunu birakcam ya DLC Alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam hangi modeli önerirsiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mecekaa kullanıcısına yanıt
    Bazı partilerde ihtiyaç oluyor. Kendi aramızda oynarken sorun yok da

• InvisibleLord kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum hocam bilinen marka olsun

• Salihamcalarinamerabade kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam

• bıgfısh25 kullanıcısına yanıt

Sanırım ek paket yoksa rün sistemi de yok çünkü baktım baktım göremedim rün vs tarzı bir sistem. Ben en iyisi ek paket alayım :D

• Tek ihtiyacım olan tyreal kudretiydi

Dün grup buldum duriel kestiler 4 tane starless sky 2 tanede kiyamet getiren attı. Toplam 6 tane Hepsini kırdım
    3 tane mor attı saçma sapan random mythic ürettim 2 si yine yıldız geldi 1 tane saçma sapan işime yaramayan mor silah geldi onlarida kırdım 2 tane random bastım yine silah ver yuzuk attı

Tek istediğim tyreal kudretiydi gelmedi

DLC siz oynamak resmen işkence.

• spiritborn'dan barbara geçmek inanılmaz keyifli geldi. üstümde başımda doğru düzgün bir şey olmadan t65 dönüp hemen t4'e yükseldim glyph falan hiç bir şeysiz ama t4'de yolda karşılaştığım elitleri bile keserken zorlanıyorum. acayip keyif aldım. bir iki haftaya glyph'leri bulup geliştirip toplarım karakteri ama spiritborn her şeyi aşırı kolaylaştırdığı için insan zorlanmayı özlüyormuş.

edit : gerçi kasada heir of perdition, shroud of false death, ring of the starless skies ve yen's blessing vardı. doombringer craftlayıp gidip parayla the third blade alıp üzerini rastgele şeylerle tamamladım şimdi üstte hiç bir şeysiz direkt t4 diyip de şov yapmış gibi olmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mecekaa -- 6 Kasım 2024; 11:32:47 >

t65 dediğin pit herhalde,

Pite girmek için belli bir level istemiyor muydu ?

Sıfır karakterle pite giriliyor mu ?

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt
    whisper chest açarak 60 oldum öyle girdim.

Kaç tane chest gerekti ?

Spiritborn beni de sıkmaya başladı da...

• Rand_Al_Thor kullanıcısına yanıt

bilmiyorum ki 25-30 tane falan sanırım.

• Arkadaşlar merhaba, arkadaşı pit oynayarak level kastık ancak demircide usta işleme menüsü yok hangi görev ile açılıyordu bilen var mı? Görevlere baktık göremedik

• Hocam 1 obducite (Türkçeye nasıl çevrildi bilmiyorum usta işleme materyali işte) kazandığınız an usta işleme açılacak. Emin olmadığım kısım ise 60lvl olmak gerekli mi yoksa 1lvl den itibaren mi sadece materyal olması yeterli mi, onu bilmiyorum.

Obducite için, kabus zindanları (nightmare dungeon), cehennem orduları (infernal hordes) , kurast yeraltı şehri (kurast under city) yapmanız gerekmektedir. Belki fısıltı ağacı sandiklarindan da cikiyordur onu da bilemedim.

• Obducite neredeyse her yerden farklı oranlarda düşüyor artık. Ancak ihtiyacı giderecek oranda elde etmek için hordes malzeme sandığı, undercity ilgili tribute ile takılmanız lazım. Genelde ilk iki seviyeyi artırmak fazla maliyetli değil, son seviye ciddi obducite istiyor. O nedenle her fırsatta obducite dönmek iyi olur.

• mockingjay kullanıcısına yanıt

evet hocam dlc'nin bazı özelliklerinden yararlanamıyorsunuz buda onlardan biri

• Oyun içinde satış yapanlar var ya,

Onlara nasıl mesaj atılıyor ?

• Neyse buldum,

İsmine sağ tıklayınca seçenekler çıkıyormuş

• Brazian B kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Birkaç defa aslında kabus zindanı yapmıştık demek ki Obducite düşmemiş.

• 
Sayfa: önceki 968969970971972
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.