Yüzükler gelmemiş, kepelekeler var. :) |
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (969. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam uyarı için yanlış ss atmışım
-
t150 bittikten sonra spiritborn ile yapılacak hiç bir şey kalmadığından ben mighty throw barboya gidiyorum yavaştan. biraz sürünelim efendi gibi.
-
Geçen sezon 5 mor kivilcim verip istedigimiz mytic eşyayı uretebiliyorduk bu sene sadece DLC alanlarmi üretebiliyor.
DLC almadim 2 kıvılcım random ürete ürete 50 mytic harcadım hala istediğim mytich gelmedi ard arda 10 defa the grandfather ürettim. Bir türlü Harley quin gelmedi kafayı yememek elde degil. Okadar uğraş sonuca bak mahvetmişler oyunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 4 Kasım 2024; 15:59:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bana da nereden baksanız 4-5 tane Harley çıkmıştır ki 3GA'lı bile geldi... Dolayısıyla demem o ki bu iş şans işi... Oyunda hiçbir sorun yok ve oyun bence çok güzel bir noktaya geldi... Tek sıkıntı Spirit'in gereksiz çok güçlü olması ki o da satış stratejisi... İyi oyunlar
-
Bende de 2 tane sepazontec var 4 ga lı.
Dün 10 milyar teklif etti biri,düşük olmasına rağmen okey dedim gel.Ekledi oyuna geldi vazgeçti cevap yazmadı hiç :)
Kovalamıyorum satış falan artık zaten bitti gibi bişey sezon benim için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben de ilk defa ilan açtım, direkt satıldı. Yoksa ticaret falan benim de kovaladığım şeyler değil.
Benim de yapacağım bişey kalmadı, Pit110 dönüyorum, 150 dönmesem de olur.
Bakalım belki barbar açarım, mighty throw buildi için gerekli olan itemler mevcut. Ya da önümüzde ki sezona kadar komple kapatarım.
-
Nasi soeun yok geçen sezon 4 mor kivilcimla istesigimiz mytic üretebiliyoduk şimdi 1300 TL ver öyle üret diyor rune olmadanda adam gibi build yapılamıyor
DLC alsam ben de oyun efsane süper derim
-
ikisini de takmamalısın.
rogue oynayan var mı, hangi buildi kullanıyor ve pit kaç dönebiliyor söyleyebilirse sevinirim.
-
buradan milletin ne yaptığına bakabilirsiniz, rapidfire ile 113 dönmüşler, rogue şu an sürünüyor diyebiliriz
ben bütün karakterleri 1-60 yaptım, dance of knives rogue en keyifli olandı, minion necro'dan bile daha kolaydı
-
PlayStation üzerinden oynayan arkadaşlar; chatte yazışmak için klavye takabiliyor muyuz? Eski konularda destek yok denilmiş acaba güncel durum nedir?
Takılıyor fakat klavye alırken dikkatli olmak gerek benim 10 klavyem vardı çoğunu mouse olarak tanıyordu.
Eskiden öyle bir sorun vardı hala devam ediyormu bilmem.
O kadar boss dönmüşümdür, hem buradan yardımsever arkadaşlar olsun, hem parti finderdan olsun.
Şu ana kadar sadece bir tane mor item düşürmüşümdür. Ne bahtsızlık anlam veremedim.
-
klavye takılıyor ama gamepadle tıklayıp seçip klavyeden yazarken yine çok yorucu oluyor
Corba dagitimlari devam ediyor mu arkadaslar aksamlari.
artık çorbaya gerek yok ya her yerden boss materyali yağıyor. eski tadını vermiyor boss mevzusu bu sezon.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X