< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (971. sayfa)
-
-
arkadaşlar diyelim legendary bir item ı salvage ettik. tier 1 bir aspect geldi inventory imize.
sonra aynı aspectin tier 5 u olan bir item bulup onu kırdık. Inventory mizde 2-3-4 olmadan o aspectin tier 5 i oluyor değil mi?
aynı mantıkla diyelim o aspect en düşük tier da. en son tier lı olanını bulduk. bunu kırınca artık maksimum aspect e ulaşmış olacak mıyım?
-
Ben aspect kırdıkça içeriğinden bağımsız 1 level atlıyor diye biliyorum.
1/10-2/10-3/10 diye kırdıkça artmıyor mu ?
Neredeyse oyun bitti hala fullenmeyen aspectlerim var çünkü.
Eğer tek kırmada atıyorum 10 level atıyorsa bu saate kadar hepsi fullenirdi diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet full aspect bulursanız, bir kere kırınca sürekli codex'te full aspect olarak kalır, ama şu an genel olarak herkesin şikayeti ancestral itemler az düşüyor, ve bunların arasından ihtiyaç olan aspectlerin full halini bulmak gerekiyor, 750 power'lı itemlerde aspect'lerin full hali yok belirli bir sınırda tutulmuş, full aspectler sadece ancestral itemlerle geliyor
benim paragon 265'e çıkardığım spiritborn'um da zaten 3 tane aspect'e ihtiyacım var ve üçü de full değil
-
Türkçe oynayınca oyunu bu yazışmalardan hiçbirşey anlamadım. Konsol üzerinden oynuyorum konsol dilini değiştirdim ancak yine de oyun Türkçe açılıyor elimde 3ga item var diablo trade otomatik almıyor satamıyorum.
-
Gözünüz aydın hocam. Sezon mu oynuyorsunuz; ebedi mi?
-
yok hocam. mantık olarak bulduğunuz item daki aspect i zaten öğrenmeniz lazım. maks seviye buldunuz diyelim. maks olmalı.
ama benim yüzlerim hala düşük seviyelerde. yani bunları bulmak demekki zor. emin olmak için sormuştum.
-
az önce tanesi 10 milyondan habis kalp sattım.
ne yapıyorlar bu insanlar habis kalbi? ben varshana girmiyorum bile torment 1 den beri. amaç nedir merak ettim. 35 tane sattım.
-
bende türkçe yazanların mesajlarını anlamadığım için cevap veremiyorum oyun ilk çıktığında türkçe başlamıştım ama zamanla diablo2-3 geçmişimden dolayı endgame'de zorlanmaya başladım, build için kullandığım siteler ve yayıncılar ingilizce olunca oyunu ingilizceye çevirdim rahat ettim, zaten türk yayıncılar oyunu bırakmaya başladı ilerde hiç kalmayacak bu gidişle
-
Teşekkür ederim hocam:) sezonda oynuyorum
Ben de paragon olduktan sonra dili İngilizce yapayım dedim de olmuyor Playstation üzerinden, oluyorsa da ben bulamadım. Dediğiniz gibi build sayfaları hep İngilizce
Ben yanlış biliyormuşum demek ki :)
Gerekli aspectleri fullemek imkansız bu sezon heralde ya.
Geçen sezon rahatça fullemiştim ben
-
Main hand weaponda da rune var.
2 farklı item'e takabiliyorsun en fazla
Anladım hocam teşekkür ederim. O zaman bariyer veren mücevherlerden takayım.
Oyun dilini değiştirmek istiyorsan Ayarlarda Ses sekmesinin altında Alt Yazılar başlığı altındaki Yerel Bölge Metni bölümünden yapabilirsin.
-
Teşekkür ederim hocam eve geçince bakacağım
Şu lanet hatayı alan var mı hala ?
beni delirtecek en sonunda.. Bir süredir yoktu yeniden almaya başladım.. Tam boss keserken veya görev ortasında atıyor bazen, çıldırıyorum!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmeyenler için.. Bu aspect olayını sezon 6/dlc ile değiştirdiler. Bir aspect in (yüz ün) son seviyeleri 16/21 gibi sadece yıldızlı eşyaları kırarak elde edebiliyoruz.
Normal eşyalarda full hali gelmiş olsa dahi kırdığınız zaman eğer 21 de 16 düzeyine ulaştı ise codex i gelistirmeyecektir.
Not: 16/21 örnektir. Her aspect için değer değişebilir.
Yani oyunu oynayın, ticaret kovalayın, yıldızlı itemlerin aspect lerine bakın ve kırın. Bu olay büyük ihtimal sezon7 de de devam edecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X