< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombiliya -- 13 Kasım 2024; 7:45:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (973. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Rogue da bu çocuk oyunu gibi olan saçma sapan mevlana buildinden başka adam gibi bir build yok mu ? Bakıyorum internete ama yok, önceki sezon Barrage oynuyordum mythic unique olmadan hiç etkili değil, gamepad ile oynuyorum ona da uygun olması gerek.
-
DLC'yi alın forum da rahatlasın siz de rahatlayın artık. :)
-
Onu soruyorum iste 7. sezonda devam edecekmi DLC? Yoksa yeni DLC mi geleek?
Ona göre alicam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salihamcalarinamerabade -- 13 Kasım 2024; 10:37:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yılda 1 tane genişleme pakedi gelecek gibi bi açıklama yapmışlardı da daha az olur muhtemelen. önümüzdeki 1 sene yeni paket satmayacaklar ama.
-
Yok her sezon DLC satamazlar, daha doğrusu genişleme paketi şeklinde büyük DLC gelmez fakat muhtemelen yeni sınıflar için DLC gelebilir, örneğin Paladin türü bir sınıf eksik bence. Reklam gibi olmasın ama bundan sonra sezonlar içerik olarak daha renkli ve dolu olacaktır, insanlar hem ana oyunu hem de DLC'yi alsınlar diye verdikçe verirler. :)
-
Paladin bu oyun için olmazsa olmaz bir build. Hardcore oyuncusuyum ve hardcore diablo'nun zirvesi paladır.. Pala buildsiz hardcore öksüzdür yetimdir. Paladin bu oyunun en eksik yeridir.. İnşallah en kısa zamanda gelir..
-
Seneye kaldı o iş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Orayı yıkarlar :)
Yok dostum öyle her sezon dlc falan. Yılda bir yapacaklar ama Blizzard bu, yukarda bir arkadaşın dediği gibi bu süre biraz daha uzar sanki.
Yani her oyunun bir gelir modeli var. Aylık ücret olur, oyun içi kozmetik satmak olur veya stash vs olmazsa olmaz şeyler koyup onları satmak olur, direkt p2w olur vsvs. Diablo sadece kozmetikle yürümeyecek bir oyun olduğundan böyle bir gelir modeli belirlemişler.
Sanmam ama belki arada d3'te yaptıkları gibi sadece class getirip satabilirler ancak pek mümkün görünmüyor. Yeni class gelecekse bile bir yıl sonraki diğer dlc ile birlikte gelir. Ha arada satarlarsa da ucuz olur o. d3'te necro 5 euro idi örneğin.
Özetle, bu oyunun oyuncuya maliyeti kabaca ayda 100 liraya falan geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dombiliya -- 13 Kasım 2024; 19:14:30 > -
Tekrardan merhaba, obducite veren 3 yeri de yaptık defalarca elimizde bin adet var ama halen kapalı usta işleme. Ana hikayede ile ilgili bir durum sanırım
legendary item'a 2 farklı temper yaptınız mı?
-
Hocam onu da denedik olmuyor. Bu demircide usta işleme pasif gözüküyor. Hikayeyi bitirince açılacak sanırım. Özellik görevlerinde de gözükmüyor. Vakit buldukça hikayeyi tamamlayacak artık arkadaş.
Level 15 olunca 'tempering' isimli bir 'priority quest' geliyormus. Bu gorev Kyovashad'daki blacksmith'te tamamlaniyormus ve size odul olarak 1 adet 'tempering manual' veriyormus. Sag tiklayip manual'i ogrenince tempering yapmaya baslayabilirmissiniz. Ayrintili bilgiyi asagidaki link'ten okuyabilirsiniz.
https://www.wowhead.com/diablo-4/guide/gear/tempering-temper-manuals
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tempering yapabiliyoruz hocam, masterworking yapamıyoruz. Artık tüm hikayeyi tamamlamak zorundayız gibi. 4. Kısıma geldik bi 5-6 saate biter sanırım görevler. Zorluğu normale aldık her düşöana tek ata ata ilerliyoruz
11. sezonda yeni dlcye geçeriz tahminen.
-
Merhabalar,
Diablo 4'ün bir standart sürümü bir de
- Vessel of Hatred™ adında bir sürümü var. Bu ek paket değil mi? Sanki bunu alınca oyunda alınmış gibi anlıyorum sayfasından.
ya da standart sürüm alıp, bu sürüme yükseltme için ne kadar ödemek gerekiyor?
-
Diablo 4 genişleme paketinde hem ilk oyun hem de expansion var.
benim bildiği masterwork olayı pit yapınca aktif oluyor denediniz mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X