|
Diablo IV [ANA KONU] | 5. Sezon (975. sayfa)
-
-
Şimdi baktım evet battle.net de indirimde şuan steame de gelir yakındır. Path of exile çıkmadan önce bütün tuşlara basıyor Blizzard 😁😁 -
almak ya da almamak
fena kararsızım
-
Steame indirme girmesini bekliyorum -
Battle net varken steam nedir abi gereksiz bekleyiş bunlar.
-
Hocam bende laptop tv nin altında xbox controller var. Laptopu biraz play station gibi kullanıyorum, steam otomatik big picture modunda açılıyor Diablo dışında oynadığım bir iki oyun daha var. 4k tv 'de rtx4060 DLSS ile Playstationdan çok daha mantıklı bence. O yüzden bütün oyunları Steam'den alıyorum artık. Umarım steam'e de gelir indirim.
Herkesin oyun alışkanlıkları ve kullanım senaryoları farklı hocam.
-
Tbrler helal olsun oyunun hakkini veren arkadaslarimizdansin -
Dün gece arkadaşla Kurast Yeraltı eventinde Eşsiz mühür açtık, Arkadaşa 2 tane birden mitik düştü. Doombringer kılıç ve Starless yüzük. Normal mi burada bilmiyorum ama ilk kez gördüm böyle bir şey.
-
🫡🫡🫡quote:
Orijinalden alıntı: toprak12345
Tbrler helal olsun oyunun hakkini veren arkadaslarimizdansin -
Helal olsun kardeşim azmin zaferi 👊 -
Tebrik ederim. Helal olsun. Böyle oyuncularda varmış
-
Merhaba,
Sıfırdan başlayacağım fakat aktif oynayan bir çevrem bulunmuyor. Guild veya bir ortam varsa Xbox One üzerinden katılabilirim. Devamlı olarak oynamak isterim.
-
iki tane tabii ki normal değil ender görülen bir durum ama boss’lara oranla daha yüksek yüzdeli atıyor orası. tribute’ünü bulmak problem. -
-
Ilk resimde 2 tane mitik düşürmüş 3 değil. Perditionu kendi atmış yere. Mitik eşya düşünce chest, sword, helm, ring vs yazar. Direk ismi yazmaz eşyanın. Yukarıdaki mesajımda bize olan olmuş yani.
-
Anladım hocam şimdi, pek bilmediğimiz şeyler bize çok denk gelmeyince
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InvisibleLord -- 19 Kasım 2024; 11:11:50 > -
Yazılan ve gösterilen görsellerden anladığım kadarıyla, üç çeşit ''eşsiz'' sınıfı var sanırım...
Unique, Mythic Unique ve Ancestral Mythic Unique; doğru mu anlamışım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 19 Kasım 2024; 16:2:50 > -
ancestral 800 item power demek, mythic'ler sadece 800 power gelir, o yüzden bütün mythic'ler ancestral
unique
ancestral unique
mythic ancestral unique
olarak sınıflayabilirsiniz
-
Rogue ve gamepad ile hangi buildi seçeyim ? Bir de Dance of Knives dışındakiler
meta build değil sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 19 Kasım 2024; 21:58:44 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X